- 10 Nisan 2012
- 340
- 128
canım pko denen şeyi çok fazla araştırma araştırdıkca bişey öğreniyosun öğrendikçe korkun ve tedirginliklerin artıyo.bende de pko var birde 3 adet 4cm capında kistim.bir ara sürekli nette araştırıp durdum ne yapılabilir nasıl tedavi olur diye... ama ne bişey öğrenemedim. doktorum kendi haline bırak bi zaman deneyin diyo. bende kist olduğu için yumurtlama tedaviside yapılamıyo.iki ay önce doktoruma yalvar yakar yumurtlama tedavisi yapıldı.iki kistim varken 3 oldu.çok üzüldüm.inanılmaz derecede çocuk istiyodum. o zamandan bu zamanda bende saplantı haline gelmeye başlayan çocuk isteğinden kurtulmaya çalıştım ve başardım.artık akışına bıraktı. kistlerim için soğan kürü kullanmaya başladım. soğan kürü ayrıca pko de iyi geliyormuş birde aslanpençesi diye bir bitki var bununda pko e iyi geldiğini öğrendim onu kullanıcam.sende bunları deneyebilirsin. kafan rahat olsun.başka bişeylerle uğraşmaya çalış ve hayatta olduğun hergün uyanabildiğin için şükret...Allahım inşallah birgün bizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder...