- 10 Ekim 2011
- 1.801
- 8
iyiyim canım geçmişe bakıyodum sen nasılsınyaramas
iyiyim canm ya nolsun evdeyim iş güç:) ya bn şimdi yrn sbh 9 12 arası iğnemi olcam. ertesi günü gece ilişkiye girin ve gün aşırı ilişkiye girin dedi. 24. ve 36. saat demedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim canım geçmişe bakıyodum sen nasılsınyaramas
kızlar yemeklerimi yaptım tatlımı yaptım bekliyorum kayınvaldemler yemege geliyo bu aksam .....
hafta sonu iki günde sınavım vardı üniversitede girdim sınava nasıl geçti derseniz matematikte gönlüme gözüme hoş gelen şıkları atmasyon usülü işaretledim ama diğer derslerimi yaptım bakalım görücez sonucu inşallah geçcek kadar puan tutturmuşumdur
pazar günü sınav çıkışı eşimin babannesine gittik bi sevindi bi sevindi kadıncaz çok mutlu oldu dualar etti bide ohh köy ekmegine yag salça süre süre yedik ne yedik ne yedikkkkkk
sonrada macır pazarına gittik eşimle ohh mis gb eşortman felanda aldık yicek aldık öle pazarımız geçti eve geldik yemek balık yedik sonra kahveler sonra caylar meyveler ohhh kocacımla keyif yaptık aşkımı seviyorum bide bebişimiz olsada oynucak eğlence çıksa bize
canm maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin düzineyle bebişiniz olsunn insanın eşi çok önemli gerçekten bende eşimi çok seviyorum ve hep şükrediyorum. şimdi akşam olsada gelse die dört gözle bekliyorm ama anlaşamasak akşam olsun istemem bi sürü üzüntü stres fln filan. bnm komşuların gelinleri var hemen çocukları oldu ama biri ayrıldı biride kavga edip duruyo eşinle. bizim bebeğimiz yok ama mıutluyuz bebişimizde gelcek inşallahh
iyiyim canm ya nolsun evdeyim iş güç:) ya bn şimdi yrn sbh 9 12 arası iğnemi olcam. ertesi günü gece ilişkiye girin ve gün aşırı ilişkiye girin dedi. 24. ve 36. saat demedi
kızlarrr şimdi dr dan geldim 18 mm 4 tane yumurtam varmış bi ayarın yok dio eşim yrn çatlatma iğnesi vurulcam sonraa paso ilişki dr bişi demedi ama yumurtanın çok olması iyi mi kötü mü bir yumurta yetiyo bize dedi ay çok heyecanlandm ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur en kısa zamanda hepimizin bebişleri gelirr
Hadi inşallah bu sefer tutar canım Allah yardımcımız olsun güzel haberle gelirsin inşallahkızlarrr şimdi dr dan geldim 18 mm 4 tane yumurtam varmış bi ayarın yok dio eşim yrn çatlatma iğnesi vurulcam sonraa paso ilişki dr bişi demedi ama yumurtanın çok olması iyi mi kötü mü bir yumurta yetiyo bize dedi ay çok heyecanlandm ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur en kısa zamanda hepimizin bebişleri gelirr
amin canım allah her yuvaya huzur versin huzurunuda evlatla taçlandırsın insanın evliliği bu dünyadaki cenneti cehennemiymiş çok şükür eşten güldü yüüzm ailesi ondan iyi çok şükür ama allah herkeze bi dert veriyo işte bizimde sınavımız bu insan mutlu oldukca daha çok eziliyo evlat veremediği için olucak insallah dua ediyoruz elden bişi gelmiyo başka
ertesi gece 36 saat oluyo işte:))
sen kendin say vurunduktan sonra 34 - 36 saat arsı yaparsınız yat ayaklarınıda dik poponun altına koy yastı kal öle sabaha kadar:))) benim belim kopuyodu sabaha kadar koymuyom şimdi bişi koydukta noldu anca belim ardı puuff denemedim bi .......k kalmadı yaww bi olsun bibisini kescem o veeledin
günaydınlar
sveh ne yaptın vurundunmu
ya benim dün 16 gündü akşam bir bel agrısı 3 4 saat sürdü acaba diyorum yumurtlama çünkü alt kısmımdada ince bir sızı batıyordu resmen
degerlendirdik gerçi
normal yollla olamz ama şans belli olurmu işte umut dünyası
günaydınlar
sveh ne yaptın vurundunmu
ya benim dün 16 gündü akşam bir bel agrısı 3 4 saat sürdü acaba diyorum yumurtlama çünkü alt kısmımdada ince bir sızı batıyordu resmen
degerlendirdik gerçi
normal yollla olamz ama şans belli olurmu işte umut dünyası
ne kasvetli bigün şar şar çişimi getirdi koca gün :26:
Yaa arkadaşlar nerdesiniz çocuk yapmaya gittiniz hep beraber
ay hele şükür üç kişi bi araya geldi nerdesinz yaa ebirhim hamile olunca unuttu bizi elifte hç gelmiyo burcuda gelip gidiyo hemen aaa kızcam hee
neyaz ilaçlardan olabilir canm bide ev taşıyosn ya yoruluyosndr
evet ebirhim di en çok giren buraya ama elife ne oldu oda boş bırakmazdı
belim de yakıyla dolaşıyorum ya dün agrıyınca valla çok güzel miş oh sıcacık
kızlarrr şimdi dr dan geldim 18 mm 4 tane yumurtam varmış bi ayarın yok dio eşim yrn çatlatma iğnesi vurulcam sonraa paso ilişki dr bişi demedi ama yumurtanın çok olması iyi mi kötü mü bir yumurta yetiyo bize dedi ay çok heyecanlandm ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur en kısa zamanda hepimizin bebişleri gelirr