merhaba arkadaşlar.. kader arkadaslarım.. keşke arkadaslığımız pko ya dayanmasa idi ama ne yapalım vardır bunda da bir hayır diyorum... bende pko oldugumu öğreneli 1 sene oldu.. evleneli 1.5 sene... çocuk istemeye baslayıp doktoro gidince pko oldugumu öğrendim.. tabı ilk yumurta tedavisi 2 ay. daha sonra diyetle yaklaşık 6 kilo faan veridm ve klomen tedavisi ile 2. ayda hamile kaldığımı öğrendim dünyalar benım oldu. ama değerlerde bi anormallik vardı ya düşük çıkıyor yada artınccca 4 kat falan artıyordu. ama konduramadım tabi. velhasıl 7 haftalıkken felaket bir ağrı ve kanama ile bebeğimi kaybettim... neyse umudumu hiç kaybetmdim olacak dedim allahın izni ile.. ve oldu da 1 kez adet oldum diğer ay hamıle oldugumu öğrendim fakat 5 haftalıkken meleğim beni bıraktı..insana en cok koyan sey bu kadar sahiplendiği şeyi kaybetmek oluyor. kasım ayında kaybettim bebeğimi. gerekli tüm testleri yaptırdım. sadece kanda pıhtılaşma cıktı oda heterozigot,düşüklerimle alakası yok ama aynı zamanda bir düşük sebebi de olabılır.. gecen ayın yarısı ve bu ayın tamamı korunmadık ama gelen giden yok. 10 subat adet tarihim ama test yaptım negatif... diyecegım o ki kızlar bu pko denen illet hayatımıızın sonuna kadar bizimle. çok umutvari konuşamıyorum başıma gelenlerden dolayı. pko ile kimimiz hamile kalamıyor kalan da düşük yapıyor. bilmiyorum sonumuz ne olacak allah bu sınavımkızı hayırlısı ile gecmeyi nasip eylesin inş..