Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama yok yok kötü düşünmek yok bu defa nasip edecek Rabbim bütün kalbimle inanıyorum ben.
canım tb ederim işte bu ya kötü düşünme kuzum inş. bu sefer tamanına erecek senin deger fazla elifimden öncemi ne doguracaksın maşalllahhhhh
mutlu sonnnnnnnnnnnnnn gelecek inş.
Kızlar şimdi geldim canlarım sonucum çıktıııııı değer 508 hamileyimmmm Allah'ım hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhh canlarım benimmm
ama yok yok kötü düşünmek yok bu defa nasip edecek Rabbim bütün kalbimle inanıyorum ben.
Kızlar şimdi geldim canlarım sonucum çıktıııııı değer 508 hamileyimmmm Allah'ım hepinize nasip etsin inşallahhhhhhhh canlarım benimmm
ayyyyyyyyyy inanamıyorum ya çok şükür maşallah çok sevindim canım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bi güzel haberde ben veriyim mutluluğumuz katlansın bende sonucu aldım şimdi 208 çıkmış ikiye katlamış hatta geçmiş bile çok şükür bi sorun yok
eliff ya kardeşiyin eşi hamile olduğunu duydumu ne yaptı duyunca
allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin çoookkkkkkkkk sevindim ikinizede bizlere dua tmryi untmayın olurmuuuuuuuu
gelsin bebekler
elif tekrar gözün aydın olsun bak dedik ya korkulacak bişey yok diye