- 14 Şubat 2010
- 5.557
- 21
Evet canım haklısında böylede için içini yer.Yoksa bende bazen adetim gecikiyor diyorum hamile olduğumu sanmıyorum diye.Bizlerin hamileliği olursa süpriz hamilelik olur canımmeraksızlıktan değil canım yaaa bişey çıkacağını sanmadığım için ama siz çok yaşayın emi beni çok güldürdünüz
Niye çokmu geç uyudun canımAdınıda kkmı koyucan bebeğin bi alemsin sen yaneyaz dikkat et güzelim senn hakkında kötü planlarımz var.. tak etti canımızaa
hadi bakalımm güzel bi gün olur inşallahh
heh rahatladınmı şimdii allam yaa bak neyazdan örnek al biraz canm üzülme yaa yoksada hayırlısı napalım bidaaki ay inşallahh hepimiz dökülcezz
he valla doğucak bilgisayar başında neyse biz doğuttururuz yazarız burdan şöle şöle yap die ebeleri oluruz bebişimizinn adınıda kk koyarız
baharcım günaydınlar canm hoşgeldinn iyiyim bnde ya çok şükür uyuyup duruyorm işte
Hoşgeldin canım özlettin kendini.Nasılsın çok yormasaydın kendini.Allah kolaylık versin canım görüşürüz kib.günaydın kızlar oy maşallah nabtınız böle nasıl okucam şimdi ben ders çalışıyorum ayy öldüm kızlar kyın valdemler geldi 15 gündür kıçımı yere koymadım bittim bitttim öfff evime geldim dün sonunda dinlencem ders çalışıcam artık hadi bakam
siz nabıyosunuz bakim.........
bu arada adetime 2 gün kaldı gelemeyesice inşallah
Bir alemsin canım ya haksevere yazdığın hoşuma gittideCanım herkez bir olmuyor kimi var kayınvalde kimi var kaynanakakseverim hg din senin gibi kaynv. düşkünü görmedim maşşallah
neyaz idrar yaptırdıysan bu kadar adet gecikmiş kesin çıkardı kuzum hamişlik yok bence dr git kontrol ol yoksada adet söktürücü al yazık vücuduna
elifim geç döllenme felan anlamam olsa olurdu kendimizi kandırmayalım neyapılım aylar senelr bizim için
Allah iyi etsin canımhahaa bende geçmişi okumaya çalıştım ama yarıda bıraktım:)) evet kayınvaldem annemden çok seviyorum oda beni oğlundan çok seviyooooooooooo
Hayırlısıyla inşallah hamilesindir canımkızlar yaa buğün benim göğüslerim de dolgunluk ve şişkinlik birazda hashaslık var kasıklarımdada var belim ağrıyo acaba adet mi olacağım idrar tahlili yaptıralı 3 hafta oldu nerden baksan
ayy ne çok yazmışsınz bn yokken maşallahh
ben rahmimi çektrdm canm geçen bnmde kasıklarımı ovdu fln yaptı bişiler canımı acıttı.. kanaman olabilir dedi bana ama olmadı kanamam. eğer rahim düşükse kanama oluyomuş bana düşük dedi ama kanamam olmadı. yada beceremedi çekmeyi. bi ay snra tekrar gel dedi gitcem bakalım hayırlısı
Canım bende çektirmeyi düşünüyorumda çok zor oluyormu?Nekadar sürüyor?