slm cnm durumumuzun benzerligi dikkatimi cekti benimde 7 yasinda rabbim bagislarsa bir oglum var bende ikinci bebegi deniyorum tam 4 yildir ve 5 tane bebegimin 4 tanesi karnimda öldü 1 tanesinde kendiliginden düstü banada pco teshici kondu simdi medformin adinda bi ilac kullaniyorum 2 ay sonrada catlatma ignesiyle deniycem allah yardimcimiz olsun senin cnm kilo vermem de ise yarayacaktir kistlerin icin gerekli cnm bana hic rahim filmi cekinmemi sölemediler sen hamile kalabiliyorsun ve birtane saglikli cocugun var denildi bilmiyorum herseyin hayirlisi allah yardimcimiz olsunslm kızlar bende pko luyum persembe günü rahim filmi cektırdım cok şükür temiz çıktı tüpler açıkmıs.
1 kızım var 7 yaşında ikinci için çalısıyoruz ama olmuyo.dr aşılamaya geçelim dedi ama ben kararsızım, adet olunca tekrar başlicam klomene günde 3 tane alıyordum bu ay kullanmadım hsg cekıncem dıye şubatta devam allah hepimizin yardımcısı olsun
2 haftadırda glucophace 850mg kullanıyorum inş.faydası olur.kılo problemı de var 5 ayda 22 kılo aldım cok fenayım mafoldumben