Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlarrrrr,
Burcucuğum geçmiş olsun tatlım
Gizciğim hadi hayırlısı bu sefer soğan kürü işe yarar inş.
svehciğim rüyan hayırlara vesile olsun inşallah canım
elifciğim senden naber nasıl gidiyor bekleyiş az kaldı
EEEE HANİ BEEENNNN
Ebirhim hoşgeldin canım bende dört gözle seni bekliyodum nasılsın ? var mı değişiklik sende canım
ayy seni nasılda atlamışım canım ya Senden naber neyazcığım nasılsın...
Hoşbulduk canım bugün sat ın 22.günü progeston folik asit ve estradiol (e2) tahlili yaptırdım
ya benim 2-3 gündür belim ağrıyo , bir sürü sivilcem çıktı , bide kasıklarımda varla yok arası sancı var sende var mı bişey canım
ya benim 2-3 gündür belim ağrıyo , bir sürü sivilcem çıktı , bide kasıklarımda varla yok arası sancı var sende var mı bişey canım
progesteron :7.55
folik asit :20
estradiol (e2) :185 çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum ama dr.um ameliyatta olduğu için gösteremedim canım ya...
Hoşbulduk canım bugün sat ın 22.günü progesteron ,folik asit ve estradiol (e2) tahlili yaptırdım
progesteron :7.55
folik asit :20
estradiol (e2) :185 çıktı ne anlama geliyor bilmiyorum ama dr.um ameliyatta olduğu için gösteremedim canım ya...
geçen hafta aynısını ben yaşadım valla cuma günü belim kırıldı yürüyemedim nerdeyse kremsi gibi akıntı geldi bugün bana o iltihap değil demi buğün de kusmaya başladım
Hoşbulduk canım bugün sat ın 22.günü progeston folik asit ve estradiol (e2) tahlili yaptırdım
şurda sürekli girenlerden bi beni atladın oldumu yani yorgunum bende buğün sabah ta kustum inşallah hamile kusmasıdır diye dua ediyorum. Kızacaksınız gitmedin hala kan testi yaptırmaya diye ama inşallah bu cumartesi muayeneye gidecem
progesteron : 7.55
estradiol (e2): 185
folik asit :20 çıktı ama ne anlama geldiğini bilmiyorum dr.um ameliyatta olduğu için gösteremedim canım yaa
canm inşallahh güzeldr elifle sendn iyi hberler bekliyormm
hepimiz sırayla dökülcez canm inşallahh biri bi açılışı yapsa:))
geçmiş olsn güzelim nie gittinki işe yatp dinlenseydn keşkee...
bana niye cevap vermiyosun