Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzzlaarrr günaydın .yeter pazar keyfi yaptınız .hadi gelin artık :)
Günaydın kızlar nasılsınız moreller nasıl bakalım herkesin keyfi yerindemi
sizede günaydın fıstıklarr bn iyiyim valla Allaha şükür aynı uğraşıp duruyorumm.. dün elti adayı geldi kaynanaya ordaydık öle boş boş geçti yanii pazarımm..
moralim iyi ya Rabbim daha iyi bilir ama bebek serüvennde sona geldik sanki öle hissediyomm tuhaf bi heyecan varr:)) rüyamdada bebek emzirdim tabirlere baktm yakın zamanda bebeği olacağına işarettir diodu bi sevindim var yaasanki hamileyim
ya gizcim bnmde wc sorunum var prl için kullandığm ilaç yaptıı o yediğin şey ne ki tadı güzel miii
sizede günaydın fıstıklarr Bn iyiyim valla allaha şükür aynı uğraşıp duruyorumm.. Dün elti adayı geldi kaynanaya ordaydık öle boş boş geçti yanii pazarımm..
Moralim iyi ya rabbim daha iyi bilir ama bebek serüvennde sona geldik sanki öle hissediyomm Tuhaf bi heyecan varr:)) rüyamdada bebek emzirdim tabirlere baktm yakın zamanda bebeği olacağına işarettir diodu bi sevindim var yaasanki hamileyim
Ya gizcim bnmde wc sorunum var prl için kullandığm ilaç yaptıı o yediğin şey ne ki tadı güzel miii
günaydın canım biz iyiyiyiz sen nasılsın ?
sizede günaydın fıstıklarr bn iyiyim valla Allaha şükür aynı uğraşıp duruyorumm.. dün elti adayı geldi kaynanaya ordaydık öle boş boş geçti yanii pazarımm..
moralim iyi ya Rabbim daha iyi bilir ama bebek serüvennde sona geldik sanki öle hissediyomm tuhaf bi heyecan varr:)) rüyamdada bebek emzirdim tabirlere baktm yakın zamanda bebeği olacağına işarettir diodu bi sevindim var yaasanki hamileyim
ya gizcim bnmde wc sorunum var prl için kullandığm ilaç yaptıı o yediğin şey ne ki tadı güzel miii
bende yorgunum hafta sonu çok geziyom iş yapıyorum ya pazartesi çok yorgun oluyorum
evet ya bende hafta içi çalıştığım için haftasonu yapıyorum temizliği tabi o da yoruyo insanı
bende çok yorgunum hastayım hiç keyfim yok.akşam ateşler içindeydim kocacım hep üstümü değiştirdi.sabahı zor ettim.Pazartesileri çok zor oluyor ya .iş yerinde dinlleniyoruz bari .evde çok yoruluyorum ben.
elma kurusu kuzum bl bol çıkarsın tabi karın agrısına dayanacaksın zaten evdesin bol bol çık
birde ben rahatlamak için karnıma sıcak su torbası koydum valla sabaha kadar rahatladım kocada salonda yattı
elma kayısı kurusu ye kuzum çıkarsın rezene çayıda çıkartır ankarada olsanda gelsen alsan benden
elti adayımı hııı kaynın nişanlıydı yanlışmı hatırlıyorum
bende çok yorgunum hastayım hiç keyfim yok.akşam ateşler içindeydim kocacım hep üstümü değiştirdi.sabahı zor ettim.Pazartesileri çok zor oluyor ya .iş yerinde dinlleniyoruz bari .evde çok yoruluyorum ben.
herkes aynı demekki bende iki haftada bir evedeyim temizlik ütü yoruluyorum özellikle pazartesi sabahı kalkamıyorum
ah biz kadınlar ah
ben başlıyorum bugün sogana tekrar