merhaba arkadaslar benim 4 senedir tüylenme vede asırıı kilo şikayetim vardı. her gitiim yerde pko tanısı konuldu. yasım suan 21 evlilik sürem suan 1,5 yıl .pkolu oldugum için gebe kalmada zorlanacagım için gecen haziranda etlik zübeyde hnıma gittimm... ozaman kilom 103 dü... ozamn da pko denildi ve bana hiç bir ilaç vermediler bu rahatzılıgı kendimin atacagını kilo verirsem düzelecegi sölendii....aralık ayında gelecekin bu sürede 8 ki,lo verirsen senin yumurtlamanda düzelme olacak denildi ve arkadaslar ben 5 ayda toplamda 13 kilo verdim..ve bir ay önce tekrar bastan tetkikleri yaptık yumurtlamda herhangi bir problem yok geebelik için istenen kanlar fsh tsh vb kanlar hepsi iyii cıktııı .... ama tüp bebk yaptırmamız gerektiriyormus. tabi arkadaslar bu tüp bebk yaptırmammızın sebebi eşim , megersem eşimin spermmii cooooooook düşük suan mikrotese olacak anlayacagınız ben kendim için gitiim sonunda eşim için oluyor tüp bebbk herseyin hayırlısı nediyelim. benimd e sadece suan dheam biraz yüksek o arastırılıyor pko lu degilim artıkkkkk,, ama tüylenme felan halen asırı var bu sebepten dolayıda kusingmi die arastırılıyorum öyle tüb bebege baslıyacagaz . herseyin hayırlısıı olsun arkadaslar pkoluysanız vede kiloluysanız bence kilo verinnnnnnn coooooookkkk etkisi varrr...