Canım ben ozman gittiğimde sorayım doktoraya sana nie tarlusal verdiki bu doktor.. o bebeğe zarar veriyomuş.. içme sakın hemen adetin geçince emin ol hamile olmadığına ondan snra başla.. bidaha gişindede duphastonu söle bunu kullanayım mı die bebeğe zararı yok düşük önleyici adet düzenleyici fln filann.. soğanıda bikere yap bişi olmaz şifa Allahtan biz elimizden geleni yapıyorz Rabbim ol dediğinde olucakk
ya kızlar bnm belim ağrıyo tam ortası bide kasıklarım batıyo yumurtammı çatlıyoki acep
Canım ben ozman gittiğimde sorayım doktoraSen nasıl kullanıyorsun tarif edermisin canım?Belkide yumurtan çatlıyordur canım yada inşallah hamilesindir
ayy inşallahh canm yaa... bn duphastona adetin 15. günü başladm cnm sbh akşam alıyorum tok karnına ilaç bitiyo 7 8 gün snra adet oluyorum
her gün yaptık demişsin daha ne olcak kız sbh akşm mıcanm bazen banada oluyo öle.. bebeği çıkarmaya çalış aklından sn ra güzel güzel giyin anlarsın ya yani kendini ona adapte et hadi gel çocuk yapalım deyip paldır güldür dalmayın
yok canım sadece akşamları ama bu ay doktor gün aşırı yapın dedi.bakalım böyle deniyoruz bir de.
kıslar merhaba nasılsınız ben bişi socaktım. doktor bana yumurtlama tembelligimin oldugunu söledi. ben pkolumu olmus oluyorum .adetlerim düzensiz. klomen tedavisi görüyuorum.
bizede gün aşırı dedi bakalım inşallah bu ay olur.. ya kızlar bnm dün ağrım vardı ya yumurtam çatladı büyük ihtimal gece ilişkiye girdik ama bnm çoookkk canm acıdı dayanamadm bağırdm hatta:26: tam girmedi bile şey.. nie acımıştr sizce..
arkadaslar cevap bekliyorum sizden
canım tesekkürler cevasp verdigin için
sveh canım bilmiyorum ki neden öyle oldu bazen bana da oluyo iltihaptan dolayı düşünüyorum ben
bu konu 20.08.2009 da açılmış haksever tarafından.o zamandan bu yana bu sayfada yazışanlardan kaç kişi hamile kaldı acaba ?
not:evet aylak kaldım
6 yıllık evliyim canım 4 yıldır olmuyo