Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karekedi hayıt hem adet düzeni için hemde fsh düşürmek için[/QUO
sağol cnm benimde adetim düzensiz ama önce inciri yapayım ben.
karekedi hayıt hem adet düzeni için hemde fsh düşürmek için[/QUO
sağol cnm benimde adetim düzensiz ama önce inciri yapayım ben.
canım bence önce hayıtı dene düzensizse
adet bitince 15 gün say hayıt iç sonra yumurtlama zamanına dogru 15 günde incir
senin önce adetleri düzenlemen lazım incir kaliteyi arttırıyor
ben mesela şimdi hayıtı içiyorum 15 gün sonrası incir
canım bence önce hayıtı dene düzensizse
adet bitince 15 gün say hayıt iç sonra yumurtlama zamanına dogru 15 günde incir
senin önce adetleri düzenlemen lazım incir kaliteyi arttırıyor
ben mesela şimdi hayıtı içiyorum 15 gün sonrası incir
hımm bende bugün incire başladım acaba ikisini aynı zamanda içsek birşey olur mu mesela sabah birini akşam birini?
hımm bende bugün incire başladım acaba ikisini aynı zamanda içsek birşey olur mu mesela sabah birini akşam birini?
tavsiye etmiyolar canm bencede ilk önce hayıtı yap sonra inciri yap. hayıtıda günde 2 kere biliyorum bn sabh akşam
tavsiye etmiyolar canm bencede ilk önce hayıtı yap sonra inciri yap. hayıtıda günde 2 kere biliyorum bn sabh akşam
anladım cnm sağol tatlım
Canım hoşgeldin kendini özletme çok sağlık olsun bende olmuştum napalım zamanı vardır hepimiz için hayırlısı neyse o olsunkızlar merhaba
uzunca bır aradan sonra yıne merhaba
bende durumlar aynı regl oldum bu ay yıne yıne klomene basladım
beklıyorum bakalım
sızden de guzel haberler beklıyorumm opuyorum hepınızı
Canımmm benim kusuruma bakmayın dün gelemedim doğumgünümdü dün eşimle gezdik ailesi yemeğe götürdü vs.Oyüzden eve biraz geç geldik sonrada çok takılamadım internete.Haksever kayınvaldesinde sveh evet iyi bakıyordur tabiki hakseverin dediğine göre kayınvaldesi iyiymişSen nasılsın neler yapıyorsun canımcığımbaharr nerelerdesn canm ya?? hakseverde gitti gelemedi iyi bakıyo heralde kaynanası:)) özlettiniz kendinizi gelin arada haksever naptı acaba ilaçlar iyi geldimi
Bize de söyle o zaman mavi rüya
selam kızlar nasılsınzgörüşmeyeli gelemedm bende kaç gündür. iyi haberler yok sanırım neyse hayırlısı moral bozmak yok bende başladm klomene gtcem cuma günü yumurtalara baktırmaya çatlatma iğneside isticem nasip belki tutar...
kızlar bugün bhcg testim yapıldı umarım sonuç olumlu olur 1 saat sonra belli olacak dualarınızı bekliyorum
A.S canım hadi hayırlısı tatlım inşallah bu sefer sevindirici haberler alırsın Allah yardımcımız olsun
günaydın kızlar dün evdeydim kızkardeşimin çocuguna bakıyorum haftada birrgün yeminle yorulmuşum bizimde olsada yorulsak
çok güzel bir duygu ya peşimden ayrılmıyor 14 aylık
kızlar karışıma başlamıştımdan beni öldürüyor bulantı ya birde dün saat 2 ye kadar aç kaldım iştahımı kesiyor aslında biiraz kendimi frenlesem kilo veririm
inşallah bebek haberlerini alıız güzel rüya gördümmmm