- 10 Nisan 2009
- 9.012
- 4.487
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız hamİle deĞİlİm ya ay İÇİmİ cızlattın hee canım benİm allah sÖyletmİŞ olsun dÜn test yaptım yok Çıktı ama hala gelen gİden yok canım ya ben Çıkıyorum kayınvalİdemlere gİdİcaz bayramdan sonra gÖrÜŞÜÜrÜz bay
:çok üzgünüm:
ama emzikli bebiş ikonunu yollayınca yoksa deeeddiimmm... bebiş mi geliyyooo...
ayy inşallaahhh olurrr... allah herkesin gönlüne göre versin...
sagol cnm paylasimin icin evet banada doktorun dedigi bu sende sadece düsük riski yaratiyor dedi zaten bu benim enaz 6, doktorum cnm artik bunun verdigi tedaviyle insallah bebegim bana gelir allah yardimcin olsun cnm insallah rabbim sanada bu güzel duyguyu taddirsin enkisa zamanda ins:1hug:çok zor olmalı kaybın çok büyük allah sabır versin.ama pco herkeste farklı belirtiler gösteriyor normaldede pcolulara dr lar düşük riskini söylüyor fakat bu herkeste olacak diye bişey yok.aynen sende diğer belirtilerin olmadığı gibi.bence tek bir doktorla kalma benim bu konuda başım çok ağrıdı profa gittim garanti olsun diye adam bana pcolusun bile .hamileleik boyunca belinde yastık yatman gerekiyor yani öyle yapıyorlar.bende yumurta takibindeyim ve tüm belirtileri taşıyorum.yinede geç öğrendim. allah yardımcımız olsun
sagol cnm paylasimin icin evet banada doktorun dedigi bu sende sadece düsük riski yaratiyor dedi zaten bu benim enaz 6, doktorum cnm artik bunun verdigi tedaviyle insallah bebegim bana gelir allah yardimcin olsun cnm insallah rabbim sanada bu güzel duyguyu taddirsin enkisa zamanda ins:1hug:
sagol cnm paylasimin icin evet banada doktorun dedigi bu sende sadece düsük riski yaratiyor dedi zaten bu benim enaz 6, doktorum cnm artik bunun verdigi tedaviyle insallah bebegim bana gelir allah yardimcin olsun cnm insallah rabbim sanada bu güzel duyguyu taddirsin enkisa zamanda ins:1hug:
cnm sagol yanitin icin bende son hamileligimde aspirin kullanmistim bendede kan pihtilasmasinin bi degeri olan protein s degerim düsük cikmisti ama aspirinde yeterli olmadi simdide sorun pco bakalim hayirlisiMerhabalar,
Çok üzüldüm yaşadığın kötü şeyler için.. Umarım bir daha yaşamazsın...
Bir arkadaşımda aynı şekilde 5 tane düşük yaptı. Kanında pıhtılaşma olduğu, o nedenle bebekle arasında tıkanıklığa sebep olduğunu öğrendi... Bu yüzden bebekleri kaybediyordu. Aspirin kullandırttı doktoru.. Şu an 6. hamileliği ve gayet sağlıklı 6 aylık hamile =)
Yine bu forumda birisinin sürekli düşük yaşadığı, doktorunun onu genetik bölümüne gönderdiği ve orada yapılan testler sonucu kanında pıhtılaşma olduğu aynı şekilde bebeğin kordonunu tıkadığı için öldüğünü öğrendi. O da aynı şekilde aspirin tedavisi ile tekrar hamile kalmış. Sanırım 3 düşüğü olmuştu o bayanın...
Belki doktorunla bu ihtimali konuşup bu yönde bir sıkıntın olup olmadığının araştırılmasını isteyebilirsin...
Umarım hiç bir sorun yoktur ve sağlıklı bi bebiş sahibi olursun
Allah herkesin gönlün göre versin...
slm canlarım benim günüm 22siydi hala adet olmadım ama dün doktora gittim yokmuş bişi adet olursun bi haftaya kadar dedi ilaç vermedi adet olunca gelirsin dedi ama gitmicam doktor işini bıraktım adetim on gün geçince dayanamadım gittim ama gene yok gene yok