Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım rahim filmi btün tedavilerin başı bence hemen yaptır adet olursan ki inşallah bi dokuz ay olmazsın:)rahim filmi çekinmeden hiçbi tesle tüplerin durumu anlaşılmıyo ve çok basit ben yaptırdım ağlayarak girdim korkudan ağladığım için utandım:) bende 3kere çatlatma iğnesi denedim olmadı ilaçsızda oluyorum günü gününe artık zaten en geç 50gün sonra oluyodum ben tedaviye başlayalı gününü şaşmıyo maşallah bende 20yaşındayım devlet karşılamıyo artık ve biz aşılama yaptırcak kadar çok iyi durumda değiliz bi kere iki kere deneriz arabamızı falan satıp ama ama onunda olca kesin deil bu ay doktoru bıraktım ilaçları bıraktım bu ay ve bikaç ay beklicam benimde bu pazart adet günün inşallah bende olmam bu ay hiç takmadım bunun için hiç ağlamadım gündüz çalıştım akşamları ehliyet kursuna gittim hafta sonlarıda seminer ler toplantılar düşüncek zamanım yoktu inşallah olmuştur bayram şekerim gelir seninli,de inşallah
lapacı kaç yaşındasın?
kızlar düşük yaptım çok kötüyüm
canım 2senem doldu üçe girdim ben 18de evlendim bu ay artık saldım yani doktor ilaç kullanmadım bakalım ne olucak bende kist var sende de varmı nasıl pko olduğunu öğrendin canım
bide benim süt hormonum prolaktinim yüksekti ilaç kullanıyorum sürekli bide şeker ilacı adetlerimi düzenledi kist olusumunu önlüyo bu ay kullanmadım bunları bunlar benim günlük ilaçları ama olmazsa pazar günü adet günüm adet olursam gene başlarım çünkü kullanmazsam çıkıyıo
canım 2senem doldu üçe girdim ben 18de evlendim bu ay artık saldım yani doktor ilaç kullanmadım bakalım ne olucak bende kist var sende de varmı nasıl pko olduğunu öğrendin canım
bide benim süt hormonum prolaktinim yüksekti ilaç kullanıyorum sürekli bide şeker ilacı adetlerimi düzenledi kist olusumunu önlüyo bu ay kullanmadım bunları bunlar benim günlük ilaçları ama olmazsa pazar günü adet günüm adet olursam gene başlarım çünkü kullanmazsam çıkıyıo
Merhaba arkadaşlar bende pko luyum daha önce spor yaparak ve kilo vererek hamile kaldım fakat kaybettim bebeğimi şimdi tekrar ugrasıyorum ama olmuyor yarın dr a gidicem hemen rahim filmi çektirebiliyormuyuz acaba bence cok önemli tüpler açıkmı kapalımı öğrenmem gerek birde doktorumuzmu cekiyor bu filmi ??
pko hastalarında en önemli tedavi kilo verip spor yapmak zaten kaslarla alakalı sanırım okumustum bir makalede... bu rahim filminden korkmuyorumda ben hemen cektirsin istiyorum neden 6 ay beklemem gerekiyor ki belkide tıkalı şartmı yani beklemek :S
benim kırmızı kart daha gelmed ama bu sabah test yaptım negatif artık ağlamıyorum bile olmucanı sindirdim heralde ne acı yarabbim ağlamam bile beni korkutuyoooooooooooooo
bende polikistik overlıyım.klomen aşılama negatif
3,5 senedir. ugraşıyorum.klomen şeker ilacına devam tekrar aralıkta aşılama
:ecrin_bebek: