Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Kızlar Bugün doktora gittim..bayağıdır gidiorum gerçi:)) bana aplio ultrasonu verdi hem polistik over varmı diye hemde potasyumum yüksek çıkmış böbreklere bakalım dedi...ilk defa çektiricem acaba aranızda çektiren varmı ??
varsa....
nasıl yapılıo söylemesi ayıp vajinadan mı? yoksa karından mı?
cuma günü çektiricem cevap yazarsanız çok çok sevinirim...
şimdiden teşekkür ediorumm canlarım :)
bir gecelik açlıktan sonra hasta sırt üstü yatarken göbeğin 1 cm ötesine yerleştirilen 3,75 mhz prob aracılığıyla yapılan bi yöntem gibi bişey buldum
kızlar merhaba
iş yerinde fazla giremiyorum internete bu aralar ama bi fırsat bulunca hemen solugu burda alıyorum
haksevercım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini bekliyoruz benım umudum var ilk güzel haber senden olacak :))
doktor konusunda haklısınız sanırım değiştirmeliyim bu ayda adet olayım onumuzdekı ay baska bir doktor aramaya baslayım en ıyısı
opuyorum hepınzı mucxssss
bir gecelik açlıktan sonra hasta sırt üstü yatarken göbeğin 1 cm ötesine yerleştirilen 3,75 mhz prob aracılığıyla yapılan bi yöntem gibi bişey buldum
Selam Kızlar Bugün doktora gittim..bayağıdır gidiorum gerçi:)) bana aplio ultrasonu verdi hem polistik over varmı diye hemde potasyumum yüksek çıkmış böbreklere bakalım dedi...ilk defa çektiricem acaba aranızda çektiren varmı ??
varsa....
nasıl yapılıo söylemesi ayıp vajinadan mı? yoksa karından mı?
cuma günü çektiricem cevap yazarsanız çok çok sevinirim...
şimdiden teşekkür ediorumm canlarım :)
Bildigimiz ultrason gibi bisi o zaman ozellikle ac olmami istedİ 2.5 litrede su icicekmisim
Günaydın canım
inşallah önümüzdeki ay senin güzel haberlerini duyarız.gelsin bakalım bu ay da geleceği varsa göreceği de var