• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko'lu olup hamile kalanlar ve kalmak isteyenler neler yaptınız, yapıyorsunuz?

Bende de pko görünümü varmış. Ben bu ay klomene içtim. ÇAtlatma iğnesi vurundum. BAT 10 bakalım ne olacak.

Ilac kullandığım için düzenli. İlaç kullanmadan düzensizdi. Ben ekimde ameliyat oldum. 2 ay korundum. İşte bu ikinci ayıp femara kullandığım. Bakalim artık kısmet..

Ilac kullandığım için düzenli. İlaç kullanmadan düzensizdi. Ben ekimde ameliyat oldum. 2 ay korundum. İşte bu ikinci ayıp femara kullandığım. Bakalim artık kısmet..

Femara ne amaçla kullanıosun canım. Klomen gibi mi

Evet klomen den biraz daha güçlü. Burda okuduğum kadariyla klomen 1den fazla yumurta yapiyormus. Femara kaliteli 1 yumurta yapiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Hımm anladım canım. Benim ilaçsız 1 yumurtam oluşuyo belli boyutada gelebiliyo. Progesterona da bakılmıştı kanda. Ama dr klomen kullandırtıyo

Merhaba canım ben de pkoluyum 1.5 senedir tedavi oluyorum 2 defa klomen 1 defa letu 2 defa da yumurta gelişmesi için fostimon iğne kullandım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta mamorial da asilama yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse

Merhaba canım ben de pkoluyum 1.5 senedir tedavi oluyorum 2 defa klomen 1 defa letu 2 defa da yumurta gelişmesi için fostimon iğne kullandım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta mamorial da asilama yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse
Canım ne habersin? Bat ne zaman senin?

Canım bat 23 ünde ama benim rahim ağzında yara çıktı bu sefer önce bunu tedavi edicez dedi doktorum daha sonra çocuk için tedaviye devam büyük ihtimalle aşılama olcam artık
Geçmiş olsun canım tabi önce sağlığına kavuş sonra bebis gelir allahın izniyle

Evet biteli baya oldu. Dun de sanırım catladi yumurtam. Beklemedeyim. 20 şubat kadar dayanmaya çalışacağım bakalım :)

Bende de pco mevcut bugün inofolic şase olana başladım. Adetimin 3. Günündeyim. Soğan kürü bende işe yaramamıştı bakalım inofolic yarayacakmı.

Pko için inofolic combi kapsül olan daha iyi diyorlar ben bu ay onu denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Aldığım yerde tablet yoktu o an ben de başlamak için şase aldım bitince tablete geçeceğim inşallah sağolasın canım bilgilendirme için:KK200:

Back