- 18 Ocak 2017
- 248
- 102
- 23
- Konu Sahibi Comebaby20
Ben de pko'luyum ve bu ay femara içtim. Bir de inofolic Şase iciyorum. Siz neler yapıyorsunuz hanımlar? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de pko görünümü varmış. Ben bu ay klomene içtim. ÇAtlatma iğnesi vurundum. BAT 10 bakalım ne olacak.
Hayırlısı olsun canim inşallah fazla bekletmez bebişin seni.
Ilac kullandığım için düzenli. İlaç kullanmadan düzensizdi. Ben ekimde ameliyat oldum. 2 ay korundum. İşte bu ikinci ayıp femara kullandığım. Bakalim artık kısmet..
Evet klomen den biraz daha güçlü. Burda okuduğum kadariyla klomen 1den fazla yumurta yapiyormus. Femara kaliteli 1 yumurta yapiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.Femara ne amaçla kullanıosun canım. Klomen gibi mi
Evet klomen den biraz daha güçlü. Burda okuduğum kadariyla klomen 1den fazla yumurta yapiyormus. Femara kaliteli 1 yumurta yapiyormus. Ama ne kadar doğru bilmiyorum.
Canım ne habersin? Bat ne zaman senin?Merhaba canım ben de pkoluyum 1.5 senedir tedavi oluyorum 2 defa klomen 1 defa letu 2 defa da yumurta gelişmesi için fostimon iğne kullandım geçen ay kimyasal gebelik geçirdim Şubat'ta mamorial da asilama yapmayı düşünüyorum Allah izin verirse
Canım bat 23 ünde ama benim rahim ağzında yara çıktı bu sefer önce bunu tedavi edicez dedi doktorum daha sonra çocuk için tedaviye devam büyük ihtimalle aşılama olcam artıkCanım ne habersin? Bat ne zaman senin?
Geçmiş olsun canım tabi önce sağlığına kavuş sonra bebis gelir allahın izniyleCanım bat 23 ünde ama benim rahim ağzında yara çıktı bu sefer önce bunu tedavi edicez dedi doktorum daha sonra çocuk için tedaviye devam büyük ihtimalle aşılama olcam artık
Amin canım inşallah sen ne yaptın femara bitti miGeçmiş olsun canım tabi önce sağlığına kavuş sonra bebis gelir allahın izniyle
İnşallah hamile kalırsın canımEvet biteli baya oldu. Dun de sanırım catladi yumurtam. Beklemedeyim. 20 şubat kadar dayanmaya çalışacağım bakalım :)
Tüm isteyenler bir an önce kalır inşallah ve sağlıkla bebeklerine kavuşurlar :)İnşallah hamile kalırsın canım
Pko için inofolic combi kapsül olan daha iyi diyorlar ben bu ay onu denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)Bende de pco mevcut bugün inofolic şase olana başladım. Adetimin 3. Günündeyim. Soğan kürü bende işe yaramamıştı bakalım inofolic yarayacakmı.
Aldığım yerde tablet yoktu o an ben de başlamak için şase aldım bitince tablete geçeceğim inşallah sağolasın canım bilgilendirme içinPko için inofolic combi kapsül olan daha iyi diyorlar ben bu ay onu denemeyi düşünüyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun :)