Pkolu olup benim gibi catlatma deneyenler catlatma ignesi14.gun negatif

Sonucunuz ne oldu hamile misiniz aynı durumdayım sizinle

Hamile kalmadim ben yani basarisiz sonuclandi simdi rahim filmi cekilicem doktora gittin yumurtama bakarmisin buyudumu fln dedim 18 mm oldu kendiliginden buyumus dedi bikac gunu degerlendir dedi degerlendirdim ama 20 gun oldu adetimin ustunden bilmiyorum bu ay eger hamile kalmayipda adet olursam rahim filmi cektiricem

Hamile kalmadim ben yani basarisiz sonuclandi simdi rahim filmi cekilicem doktora gittin yumurtama bakarmisin buyudumu fln dedim 18 mm oldu kendiliginden buyumus dedi bikac gunu degerlendir dedi degerlendirdim ama 20 gun oldu adetimin ustunden bilmiyorum bu ay eger hamile kalmayipda adet olursam rahim filmi
merhaba bende yeni basliyorum ozelde sadece asilama ucreti 10 bin rahim filmi ucretli mi ne kadar verdiniz
canım ben rahim filmi icin kocaeli umuttepe hastanesine basvurdum ordan cektiricem sanirim 300 400 bi ucreti var ondada sorun cikmaz ise tekrar klomen catlatma denemeyi dusunuyorum

Aynı şeyi yaşıyoruz ben de 26 yaşındayım 2 senedir istiyoruz 26 mayısta femara kullanmaya başladım 5 gün kullan 1 haziranda gel çatlatma iğnesi yapacağız dedi bakalım neler olucak. Sizin durum nedir
Hicbirsey olmadi rahim filmi cektirmeye karar verdim

merhaba bende yeni basliyorum ozelde sadece asilama ucreti 10 bin rahim filmi ucretli mi ne kadar verdiniz
canım ben rahim filmi icin kocaeli umuttepe hastanesine basvurdum ordan cektiricem sanirim 300 400 bi ucreti var ondada sorun cikmaz ise tekrar klomen catlatma denemeyi dusunuyorum Ama ozel hastanede rahim filmi 3 bin tl catlatma denemistim onun igneside 400 tl fln vermistim neden asilama catlatma denedinmi

10 dk sürdü benimki . Herkezin acı eşiği Farklı hissetmedim diyen vardı ama ben hastaneyi yıktım bir daha çektirmem gerekirse yemin ederim beni uyutun dıycem mümkünse 2 saat uyanmayım. Eşim çocuğu benden çok istiyor kapıda sesleri duymuş sen böyle olacaksan olmasın dedi düşün halimi yürüyemedim 10 dk kasılmışım çok fazla

Merhaba sonucum negatif oldu ama simdi tekrar yeni bi konu actim bu ay femara denedim suan 14.gunum kan da betam 14.48 cikti pozitif gozukuyor ama bilemiyorumda beklemedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…