Pkolu olup 2019da hamile olmak isteyenler buraya :)

Mrb.. pko nedir tam olarak? Benimde yumurtaliklarimda kist var ama doktor bebegin olursa erir demisti. Over kisti yanlis hatirlamiyorsam

Anladim.. adet duzensizligim felan yok benim bide gecen senede vardi yumurtaliklarimda kist ama galiba yeniledi kendini suan tekrar var? Korkmali miyim
Bende de bir donem kayboluyor sonra tekrar cikiyor. Dogum kontrolcu 4-5 ay deneyin olmazsa tekrar bakariz tedaviye baslariz dedi. Nisan sonunu bekliyorum. Gorunmenizde fayda var bence.

Bende pkoluyum eşimde de morfoloji sorunu var 2018de hamileydim tüp bebekle ama 2019a gince kaybettim yavrumu :( 2019da hamile kalmak istiyorumm Bende Rabbim nasip eder inşallah

Bende pkoluyum eşimde de morfoloji sorunu var 2018de hamileydim tüp bebekle ama 2019a gince kaybettim yavrumu :KK43: 2019da hamile kalmak istiyorumm Bende Rabbim nasip eder inşallah
Amin canim rabbim isteyen herkese versin. Profilinde hamile yaziyor, o bebisi mi kaybettin :(

Basit kistse muhtemelen regl olunca atar kendini. Siz soylediniz mi bebek istiyorum diye doktora?
Evet söyledim bana folik asit verdi korun demedi canım tekrar kontrole gtcem ama sanki gitmedi kistim baskı hissedıyorum

Yıllardır mı? Sendede mi kist var türü nedir umarım sende kurtulursun canım :işsiz:

Polikistik over var bende de. Alistim artik ama biktim da bir yandan, rabbim hepimize sifa versin.
Allah şifa versin canım inşallah kurtulursun bende bu kistim den kurtulurum Rabbim in izniyle diyelim

Back