- 21 Şubat 2018
- 22
- 7
- 6
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basit kistse muhtemelen regl olunca atar kendini. Siz soylediniz mi bebek istiyorum diye doktora?Kızlarrrr basit kist dedi bana ama hormon testi yapmadııııı hamile de kalamıyorum napmalıyım![]()
Polikist demek, over kisti o da. Yumurtaliklarda minik minik ici su dolu kistler.Mrb.. pko nedir tam olarak? Benimde yumurtaliklarimda kist var ama doktor bebegin olursa erir demisti. Over kisti yanlis hatirlamiyorsam
Polikist demek, over kisti o da. Yumurtaliklarda minik minik ici su dolu kistler.
Bende de bir donem kayboluyor sonra tekrar cikiyor. Dogum kontrolcu 4-5 ay deneyin olmazsa tekrar bakariz tedaviye baslariz dedi. Nisan sonunu bekliyorum. Gorunmenizde fayda var bence.Anladim.. adet duzensizligim felan yok benim bide gecen senede vardi yumurtaliklarimda kist ama galiba yeniledi kendini suan tekrar var? Korkmali miyim
Amin canim rabbim isteyen herkese versin. Profilinde hamile yaziyor, o bebisi mi kaybettinBende pkoluyum eşimde de morfoloji sorunu var 2018de hamileydim tüp bebekle ama 2019a gince kaybettim yavrumu2019da hamile kalmak istiyorumm Bende Rabbim nasip eder inşallah
Evet onu kaybettim hamilelik takviminide kaldıramıyorum devamlı karşıma çıkıyorAmin canim rabbim isteyen herkese versin. Profilinde hamile yaziyor, o bebisi mi kaybettin![]()
Basin sag olsun, cok uzuldumEvet onu kaybettim hamilelik takviminide kaldıramıyorum devamlı karşıma çıkıyor![]()
Evet söyledim bana folik asit verdi korun demedi canım tekrar kontrole gtcem ama sanki gitmedi kistim baskı hissedıyorumBasit kistse muhtemelen regl olunca atar kendini. Siz soylediniz mi bebek istiyorum diye doktora?
Psikolojik olabilir mi? Ben hic baski hissetmiyorum yillardirEvet söyledim bana folik asit verdi korun demedi canım tekrar kontrole gtcem ama sanki gitmedi kistim baskı hissedıyorum
Bilmiyorum ki gitmediğinden korkuyorum sanırım ondanda olabilir belki ama keşke gitmiş olsaydı...Psikolojik olabilir mi? Ben hic baski hissetmiyorum yillardir
Polikistik over var bende de. Alistim artik ama biktim da bir yandan, rabbim hepimize sifa versin.Yıllardır mı? Sendede mi kist var türü nedir umarım sende kurtulursun canım![]()
Allah şifa versin canım inşallah kurtulursun bende bu kistim den kurtulurum Rabbim in izniyle diyelimPolikistik over var bende de. Alistim artik ama biktim da bir yandan, rabbim hepimize sifa versin.