Pkolu olup 2019da hamile olmak isteyenler buraya :)

Cicito88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2018
490
749
33
Kizlar merhaba. Uzun suredir kkyi takip ediyorum ve yeni uye oldum. Eski basliklardan cok bilgi edindim ancak topikler eski oldugu icin sorulara cevap gelmiyor malesef. Ben de eski konulari canlandirmak icin bu topici actim :) esimle bebek dusunuyoruz ve ben pko hastasiyim. Kendimi bildim bileli bu illetle ugrasiyorum ama net sonuc alamadim. Pkolu olunca acaba bebegim olacak mi sorusu geliyor insanin aklina. Tedbir amacli kendimce oluvasyon testi aldim ve hayit suyu iciyorum her aksam. Baska tavsiyesi onerisi olan var mi? Sogan Surunun tadindan nefret ettigim icin 3 gun falan icebildim.

Merhaba canım, öncelikle konuyu yenilediğin için teşekkürler. Sanırım ben de pkoluyum:( sanırım diyorum çünkü evlenmeden çookk önce pko dedi doktorun biri. Uzun süre doğum kontrol hapı içtim. Evleneceğim dönemde başka bi doktora gittim o da sen pko değilsin ama pko benzeri oluşum var bebeğin olur demişti ve oldu da çok şükür. Şimdi ikinciyi istiyoruz bi 4-5 aydır olmuyordu. Ben de değerlerime baktırayım diye yine gittim ve malesef fsh ve lh yüksek. Araştırdığıma göre pko olursa onlar yüksek olurmuş. Doktor amh değeri istedi de sanırım yaptıramam, yaşadığım yerde yapılmıyo :( ben de soğan kürü, ardından arslanpençesini deneyecem. Bi de incirle havuç kürü var. İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi. Rabbim yardımcımız olsun, o ol derse olur.

Merhaba canım, öncelikle konuyu yenilediğin için teşekkürler. Sanırım ben de pkoluyum:KK43: sanırım diyorum çünkü evlenmeden çookk önce pko dedi doktorun biri. Uzun süre doğum kontrol hapı içtim. Evleneceğim dönemde başka bi doktora gittim o da sen pko değilsin ama pko benzeri oluşum var bebeğin olur demişti ve oldu da çok şükür. Şimdi ikinciyi istiyoruz bi 4-5 aydır olmuyordu. Ben de değerlerime baktırayım diye yine gittim ve malesef fsh ve lh yüksek. Araştırdığıma göre pko olursa onlar yüksek olurmuş. Doktor amh değeri istedi de sanırım yaptıramam, yaşadığım yerde yapılmıyo :KK43: ben de soğan kürü, ardından arslanpençesini deneyecem. Bi de incirle havuç kürü var. İbrahim Saraçoğlu'nun önerisi. Rabbim yardımcımız olsun, o ol derse olur.

Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah. Lh ve fsh neye gore yuksek belli bir orani var mi canim? Dusurmek icin doktor tavsiye veya ilac verdi mi?

Bu pko yumurta tembelliği demek mi kızlar yoksa ikisi farklı şeyler mi? Ben de 2 3 ayda bir adet oluyordum tembellik var diyor doktorlar

Bu pko yumurta tembelliği demek mi kızlar yoksa ikisi farklı şeyler mi? Ben de 2 3 ayda bir adet oluyordum tembellik var diyor doktorlar
Tembellik ayri bir sey galiba canim. Pkoda yumurtaliklarda kucuk kucuk bircok su kesecigi gibi seyler olusuyor. Bu da adet olmayi ve bebek dogurmayi zzorlastiriyor tabi :(

Merhaba cnm bende agir pkoluydum oncelikle zayifladm klomen ilaci kullandirdi doktor ama yumurta olusmasina ragmen olmadi 2 sene ugrastm sonra inofolic toz diye bir folik asit aldm sadece 3 paket ictim onla hamile kaldm adetten sonra yumurtalama zamanina kadar calistik 2 gunde bir pkoylada oluyo yani sadece zaman aliyo

Merhaba cnm bende agir pkoluydum oncelikle zayifladm klomen ilaci kullandirdi doktor ama yumurta olusmasina ragmen olmadi 2 sene ugrastm sonra inofolic toz diye bir folik asit aldm sadece 3 paket ictim onla hamile kaldm adetten sonra yumurtalama zamanina kadar calistik 2 gunde bir pkoylada oluyo yani sadece zaman aliyo
Bu folik asit pkolulara ozel bir folik asit mi yoksa herkes kullanabiliyor mu canim?

Surekli kullanmak gerekmiyor mu?
Valla normalde gunde 1 tane kullaniyolarmis ama ben 3 kere ictim sadece ama yumurtlama zamanimda yumurtladm sanirim cunku ilk defa iccamasirim ipislakti oaksamda degerlendirdik hatta adet olmadim hic suphelenmedim 2 sene olmayinca yokya olamaz dedim ama olmuş

Valla normalde gunde 1 tane kullaniyolarmis ama ben 3 kere ictim sadece ama yumurtlama zamanimda yumurtladm sanirim cunku ilk defa iccamasirim ipislakti oaksamda degerlendirdik hatta adet olmadim hic suphelenmedim 2 sene olmayinca yokya olamaz dedim ama olmuş
Saglikla buyusun insallah, isteyen herkese versin rabbim

Kizlar merhaba. Uzun suredir kkyi takip ediyorum ve yeni uye oldum. Eski basliklardan cok bilgi edindim ancak topikler eski oldugu icin sorulara cevap gelmiyor malesef. Ben de eski konulari canlandirmak icin bu topici actim :) esimle bebek dusunuyoruz ve ben pko hastasiyim. Kendimi bildim bileli bu illetle ugrasiyorum ama net sonuc alamadim. Pkolu olunca acaba bebegim olacak mi sorusu geliyor insanin aklina. Tedbir amacli kendimce oluvasyon testi aldim ve hayit suyu iciyorum her aksam. Baska tavsiyesi onerisi olan var mi? Sogan Surunun tadindan nefret ettigim icin 3 gun falan icebildim.
Bende pkoluyum mlesef iki defa aşılama yaptık tutmadı geçen ay soğan kürü yptım 27 aralıkta adet oldum 2.ayda tık yok bugün test yaptım negtif ama hala adette olamadım düzene girmiyor mu hemen bilemedim son çre tüp bebek olacak artık

Bende pkoluyum mlesef iki defa aşılama yaptık tutmadı geçen ay soğan kürü yptım 27 aralıkta adet oldum 2.ayda tık yok bugün test yaptım negtif ama hala adette olamadım düzene girmiyor mu hemen bilemedim son çre tüp bebek olacak artık
Hemen girmiyor diye biliyorum ben, uzun bir sure kure devam etmeniz gerekiyor

Kızlarrrr basit kist dedi bana ama hormon testi yapmadııııı hamile de kalamıyorum napmalıyım :KK51:

Back