pkolu kızlar tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi?????

Karadenizliyasmin

Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2018
185
55
18
29
pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi????? Bebek tedavisi gordunuzmu hangi tedavi sonucu ne umarım kavusursunuz meleginize.

Ben 10 aylik evliyim canim.evlendigimiz gunden cocuk istiyordum cunki pkoluyum yillardir evlendikden sonra 7 ayda 3 kere adet oldum oda ilacla doktor uzun sure tedavi gerekiyor sabr etmelisin dedi oyle kolay bebek sahibi olman zor.cunki benim yumurtam olusmuyordu.7 ayda sogan kuru kullandim doktorum tavsiye etdi bide o ay yumurta buyuducu ilac kullandim ve inanarak yaptim sogan kurunu 15 gun sabah aksam iliktan biraz sicak sekilde ictim her ictigimde Allahim sifa olsun dedim o ayda hamile kaldim Allahin izniyle simdi 3 ayimizdayiz dene mutlaka.

Bende 2 senelik evliyım iğne hap tedavıleri gordum ama hıc sonuc alamadm en son spra yazıldım 10 kg verdım 71 kılouydum kendiliğinden adet goremiyordum 2 aydır kendılığnden gelıyor adetım blmyorum bır surede boyle denıcem baş etmesi zor bı hastalık ama insallah kavusurz bırgun bebeklermze:anne:

Bende 2 senelik evliyım iğne hap tedavıleri gordum ama hıc sonuc alamadm en son spra yazıldım 10 kg verdım 71 kılouydum kendiliğinden adet goremiyordum 2 aydır kendılığnden gelıyor adetım blmyorum bır surede boyle denıcem baş etmesi zor bı hastalık ama insallah kavusurz bırgun bebeklermze:anne:
ayy insallahhh canimmm

Back