PKO'lu bayanlar:(

Reyhan suna

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2016
10
26
3
28
Merhaba bayanlar.
Ben 19 yaşındayım. 16 17 yaşlarımdan beri bu hastalık bende mevcut. duyduğuma göre böyle olanların ilerde çocukları olmuyor olsa bile çok zor oluyormuş. Ben tedavi yapmak istiyorum ama ailem kızlığa şuna buna zararlı olduğunu söylüyor. Benim için sağlık daha önemli. Ama işte anlamıyorlar.
Kilo sorunum yok 165 boyunda 50 kiloyum

Ya lütfen şöyle pkoluların cocugu olmuyormus olursa da cok zor oluyomus gibi seyler yaZmayın lütfen ya anlıyorum sizde endişelisiniz olumlu birseyler duymak istiyorsunuz ama burda pkolu olup gebe kalmayı umut eden bir sürü insan var zaten pko bizi yeterince yıprattı bir de böle seyler duymak insanı inanılmaz üzüyor
Ayrıca pkoluların cocugu oluyor cogu pkolu kendiliğinden hamile kalabiliyor tedaviyle kafanda cok fazla pkolu olup cok kolay hamile kalan da var vok ugrasarak hamile kalanda var ama cogu pkolu br sekilde hamile kalmıs ckorkmayın yani ayrıca pko tedavisinin kızlık zarıyla hiç bir alakası yok alttan muayene yapmıyorlar ultrasondan yumurtalıklarına bakıyolar bunun için doktora sadece karnını acıyosun bir de kan testi yapıp hormonalrına bakıyolar dahası yok kızlıga zarar vermesi gibi birşey söz konusu bile değil hatta komik duruyo ayrıca ben 15 yasımdan beri pkoluyum evli değilken bşr cok Kez tedavi içindoktora gittim umarım aydınlatabilmişimdir sevgiler

Teşekkürler çevremde o kadar saçma şeyler duyuyorum ki
Sen aldırıs etme hiç birine cidden agzı olan konusuyo önüne gelen tavsiye veriyor moral bozuyor hiç dinleme bile, doktoruna da git bunun kızlıkla hiç bir alakası yok ayrıca polikistik over için sogan kürünü öneririm

Teşekkürler canım:)

Pcuydum ve hamileyim sen salla onları ne dertler var ne dertler,,,yaşın küçük kilo almamaya bak ve düzenli spor yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…