inşallahfaydası olur canım bende 2 aya yakın kullanıyorum adet düzensizliği devam ediyor ama
merhaba arkadaşlar aynı dert bende de var 1 yıldır uğraşıyoruz ama bi faydası olmadı. ben glukophage kullamıyorum 2 aydır... umarım faydası olur. aranızda bu ilacı kullanıpta hamile kalabilen var mı?
arkadaşlar bu arada aranızda rahim filmi çektiren var mı?[/QUO
pko luyum ve bunu ogrendiğimde üzüldüm benim ilk doktorum kan tahlillerini yaptı ve bana bu tanıyı koydu daha sonra 2 aşılama yapıldı tabiki sonuç negatif oldu bende başka bir doktora gittim oda tekrar kan tahlili yaptı ve tahlil sonuclarımın pko olmadıgı ve rahim filmi çekilmeden neden aşılama yapıldı dedı rahim filmimde tüplerim acık cıktı ve bana acelecı oldugumu soyledı 2 yıldır beklıyorum ama hala olmadı 3.doktorumda bana tüp bebek önerdi yasımdan dolayı ama rahim filmi arkadasım cektırmıstı cok acı cektım dedı bende kokmustum fakat ben o kadar acı hissetmedim yanlız masada yat dınlen demişlerdi ben bıraz acele edip hızlı kalktım o an karnımda agrı oldu baska bir sorun yasamadım
arkadaşlar bu arada aranızda rahim filmi çektiren var mı?[/QUO
pko luyum ve bunu ogrendiğimde üzüldüm benim ilk doktorum kan tahlillerini yaptı ve bana bu tanıyı koydu daha sonra 2 aşılama yapıldı tabiki sonuç negatif oldu bende başka bir doktora gittim oda tekrar kan tahlili yaptı ve tahlil sonuclarımın pko olmadıgı ve rahim filmi çekilmeden neden aşılama yapıldı dedı rahim filmimde tüplerim acık cıktı ve bana acelecı oldugumu soyledı 2 yıldır beklıyorum ama hala olmadı 3.doktorumda bana tüp bebek önerdi yasımdan dolayı ama rahim filmi arkadasım cektırmıstı cok acı cektım dedı bende kokmustum fakat ben o kadar acı hissetmedim yanlız masada yat dınlen demişlerdi ben bıraz acele edip hızlı kalktım o an karnımda agrı oldu baska bir sorun yasamadım
ben 32 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın?
soğan kürü diye bi kür varmış araştırdım şimdi ona başlıycam kısmet olursa
pko ya çok iyi geliyomuş.
merhaba arkadaşlar ben pko lumuyum bilmiyorum. 21 yaşındayım ve de 10 yıdır regli oluyorum. ilk 4 yıl dzenli oldu sonra lise döneminde yne bozuldu 4 ay önceye kadar yne dzenli gelmeye başlamıştı. ama malesef 4 aydr olamıyorum :26: doktra gttm testler yaptırdm dha çok stresten dendi bir de üni öğrencisi 3. sınıfım. ama bn doktra pek güvnmiyorum bnde demi ekskliği çıktı böle bi ilaç kullandım bir de cipralex kullanıyordum 10-15 kadar kilo aldım 1.5 ayda ama buna rağmen demirim bile düzelmedi seviyesi.bnm tsh :4.2 çıktı testesteronum ise 17.4 çıktı. sizce sorun ne olablir yaaa bulamıyorum bir türlü. cevaplarınızı bekliyorum
Selam canim pco belirtisi zaten duzensiz adet gormedir. Yumurtaliklarinda sirayla dizilmis kucuk kistler olur. yumurtaliklarina baktir.. Kiloluysan kilo ver bide.. Kiloda degistiriyo duzeni.
ben 32 yaşındayım canım sen kaç yaşındasın?
soğan kürü diye bi kür varmış araştırdım şimdi ona başlıycam kısmet olursa
pko ya çok iyi geliyomuş.
cnm bende cok arastırdım benım yasım 38. bende cok kürler denedım bu arada bal tarcın polen karısımı yaptım.incir kürü yatım. o kürleri kullandıktan sonra doktora gıttıgımde benım yumurtam hep 7.5 cm ken 12cm olmus kürlerden dolayı büyüdügünü düşünüyorum . su an 15 gün sogan kürü yaptım ben adetımın 2. günü basladım aslında adetın başlamasına 15 gün varken kullanılackmış .adetımın 2.günü kullandım 15 gün boyunca sabah aksam taze hazırladım.o ayki adetım her zamankınden fazla oldu sankı içimden bişeyler söküldü parça parça bişeyler aktı sanki su an tekrar basladım sogn kürüne adetımın bitiminden 9 gun sonra basladım başlayalı 2 gun oldu 15 gun boyunca yıne kullanıcam bakalım hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?