• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pko

ozlemk

kocişinin ballısıymış :)
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
445
6
318
41
merhaba,

artık çağın hastalığı diyeceğim bu meşhuuurrr PKO için. banda bu teşhis konuldu. ancak şöyle bir durum var; benim adetlerim gayet düzenlidirr (maşallah). tamam ufak kistler gördü ama burada okuduğuma göre PKO lu olan arkadaşlar ilaçla felan adet görüyolar. Ne dersiniz bu konuda ?

merhaba,

artık çağın hastalığı diyeceğim bu meşhuuurrr PKO için. banda bu teşhis konuldu. ancak şöyle bir durum var; benim adetlerim gayet düzenlidirr (maşallah). tamam ufak kistler gördü ama burada okuduğuma göre PKO lu olan arkadaşlar ilaçla felan adet görüyolar. Ne dersiniz bu konuda ?

canım burda bu konuda sabit bir alan var "pkolu hanımların paylaşım alanı" diye. Sanırım oraya gelirsen daha fazla kişiyle konuşabilirsin. Orası oldukça yoğun ve herkes orda..

ben 4 yillik evliyim 2 yil once bir dusuk yaptim evlendigimden.beri korunmuyorum benim sat tarihilerim 28 gunde bir olurdu son 6 aydur 21 gunde bir olmaya basladim ve adetlerim hep sancilidir ilk gunu agrim olurdu son 6 aydir adetim ilk gunu agrim olmuyor ve 2 3 4 gueri olmaya basladi adetin 3 gunu hormon testleri verdim aramizda yardimci olabilecek varmi bana
fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4

Back