Pko yardım

Mehdiyepwp

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
50
9
1
29
Pko hastasıyım.. 20 gündür adetim gecikti normalde böyle gecikmelerim olmazdı.. 1 hafta önce idrar testim negatif çıktı.. sarımsı akıntım var göğsüm ağrıyo ve ara ara hafif adet ağrısı gibi bel ve karnim agriyo bu durumu yaşayan var mı ? Testi negatif çıkıp kanda pozitif çıkma ihtimali var mı ?

Testi tekrarlayınm gerekirse söktürücü kullanırsınz. 1 hafta uzun süre.

Testi tekrarlayınm gerekirse söktürücü kullanırsınz. 1 hafta uzun süre.
İnofolic kullanıyorum yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum negatif çıkarsa söktürücü kullanacam.. 20 gün olmamak beni şüpheye düşürdü hiç yaşamadığım bisey

Pko hastalarında bu tür durumlar oluyor diye biliyorum ıkı ayda bir olan ya da uzun süre adet olamayan ya da bu tarz gecıkmeler yaşanlar var dıye biliyorum

Pko hastalarında bu tür durumlar oluyor diye biliyorum ıkı ayda bir olan ya da uzun süre adet olamayan ya da bu tarz gecıkmeler yaşanlar var dıye biliyorum
Evet adet gecikmeleri çok fazla pkolarda

Öyle bi durum olabilir diye düşündüm
Ama yine de kan testı yaptır ıstersen için rahat etsin
Yaptırmayı düşünüyorum yarın çünkü hiç bu kadar gecikmezdi yani adetim 35 güne bir olurdu.. belkide adet düzensizliği de baş göstermeye başlamıştır

Lazer yaptırmak için gitmiştim hormon testi yaptırdım orda çıktı..
Anladım soruyorum da bende vucut yapısı olarak tüylü bi yapıdayımda
Artış olmuyor ama lazerle geçti çoğu hormon tahlıllerım normal çıktı
Amh 3.40 çıktı bi tek o yüzden soruyorum
Neye göre anladılar acaba dıye

Kuzu benim hormonlarda çıkmıştı ayva tüyü gibi çoğalma yok sabit ama baya tüylüydu.. güzellik merkezi de hormon testi istedi orda öğrendim bende. Hormon testinde görünürdu normal çıktıysa bişey yoktur

Evet canm normal çıktı
Ama yüzümde var vucudumda her yerde var ufak ufak
Testesterona falan hep baktırdım
Böbreküstü bezlerine falan

Nasıl başedıyorsun o tüylerle
Bana lazer yapmayalım dediler yüz için
Daha kalın çıkabilir diye
Ama bacak kol falan yaptırdım tekrar çıkmadı

Nasıl başedıyorsun o tüylerle
Bana lazer yapmayalım dediler yüz için
Daha kalın çıkabilir diye
Ama bacak kol falan yaptırdım tekrar çıkmadı
Öyle inanılmaz değil tüyler ayva tüyü olduğu için lazer yaptırmadım onermediler sadece faul kismimda ve cenemde var ama öyle siyah ve kalın olmadığı için çok ta farkedilmiyo

Öyle inanılmaz değil tüyler ayva tüyü olduğu için lazer yaptırmadım onermediler sadece faul kismimda ve cenemde var ama öyle siyah ve kalın olmadığı için çok ta farkedilmiyo
Anladım canm benımde aynı senınkı gibi
Aynen lazerı yuz için bana da önermediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…