- 11 Nisan 2021
- 50
- 9
- 1
- 29
- Konu Sahibi Mehdiyepwp
-
İnofolic kullanıyorum yarın kan testi yaptırmayı düşünüyorum negatif çıkarsa söktürücü kullanacam.. 20 gün olmamak beni şüpheye düşürdü hiç yaşamadığım biseyTesti tekrarlayınm gerekirse söktürücü kullanırsınz. 1 hafta uzun süre.
Evet adet gecikmeleri çok fazla pkolardaPko hastalarında bu tür durumlar oluyor diye biliyorum ıkı ayda bir olan ya da uzun süre adet olamayan ya da bu tarz gecıkmeler yaşanlar var dıye biliyorum
Öyle bi durum olabilir diye düşündümEvet adet gecikmeleri çok fazla pkolarda
Yaptırmayı düşünüyorum yarın çünkü hiç bu kadar gecikmezdi yani adetim 35 güne bir olurdu.. belkide adet düzensizliği de baş göstermeye başlamıştırÖyle bi durum olabilir diye düşündüm
Ama yine de kan testı yaptır ıstersen için rahat etsin
OlabilirYaptırmayı düşünüyorum yarın çünkü hiç bu kadar gecikmezdi yani adetim 35 güne bir olurdu.. belkide adet düzensizliği de baş göstermeye başlamıştır
Yüz ve göbek tuylenmesi için gittim o zaman öğrendimOlabilir
Pko teshısı nasıl kondu canım
Tahlıl yapıldı mı pekiYüz ve göbek tuylenmesi için gittim o zaman öğrendim
Tüylerde artış mı vardıYüz ve göbek tuylenmesi için gittim o zaman öğrendim
Lazer yaptırmak için gitmiştim hormon testi yaptırdım orda çıktı..Tüylerde artış mı vardı
Anladım soruyorum da bende vucut yapısı olarak tüylü bi yapıdayımdaLazer yaptırmak için gitmiştim hormon testi yaptırdım orda çıktı..
Kuzu benim hormonlarda çıkmıştı ayva tüyü gibi çoğalma yok sabit ama baya tüylüydu.. güzellik merkezi de hormon testi istedi orda öğrendim bende. Hormon testinde görünürdu normal çıktıysa bişey yokturAnladım soruyorum da bende vucut yapısı olarak tüylü bi yapıdayımda
Artış olmuyor ama lazerle geçti çoğu hormon tahlıllerım normal çıktı
Amh 3.40 çıktı bi tek o yüzden soruyorum
Neye göre anladılar acaba dıye
Evet canm normal çıktıKuzu benim hormonlarda çıkmıştı ayva tüyü gibi çoğalma yok sabit ama baya tüylüydu.. güzellik merkezi de hormon testi istedi orda öğrendim bende. Hormon testinde görünürdu normal çıktıysa bişey yoktur
Nasıl başedıyorsun o tüylerleKuzu benim hormonlarda çıkmıştı ayva tüyü gibi çoğalma yok sabit ama baya tüylüydu.. güzellik merkezi de hormon testi istedi orda öğrendim bende. Hormon testinde görünürdu normal çıktıysa bişey yoktur
Öyle inanılmaz değil tüyler ayva tüyü olduğu için lazer yaptırmadım onermediler sadece faul kismimda ve cenemde var ama öyle siyah ve kalın olmadığı için çok ta farkedilmiyoNasıl başedıyorsun o tüylerle
Bana lazer yapmayalım dediler yüz için
Daha kalın çıkabilir diye
Ama bacak kol falan yaptırdım tekrar çıkmadı
Anladım canm benımde aynı senınkı gibiÖyle inanılmaz değil tüyler ayva tüyü olduğu için lazer yaptırmadım onermediler sadece faul kismimda ve cenemde var ama öyle siyah ve kalın olmadığı için çok ta farkedilmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?