• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko ve rahim ağzı yetmezliği

ZeynepEslem

3 MeLeK AnNeSi MuCiZeSiNi BeKLiYoR
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
69
31
98
Merhaba hocam ben 2012 yılında klomenle bir gebelik geçirdim 25 haftaya kadar herşey normaldi bir gece ilişki sonrası kanama oldu ve acile gittik dr doğumun başlamış olduğunu ve kanama kesilirse dikiş atilacagini söyledi fakat kanama durmadı ardından sancıyla birlikte suyum geldi bebek makat gelişi olduğu için acil sezeryana alındım ve Doğum oldu. Kızım 17 gün kuvezde kaldı sonra kaybettik :( ben buarada doğum neden erken olduğuyla ilgili bilgi sahibi değildim kızımı kaybettikten sonra doktorumla görüşmeye gittim bana rahim ağzı yetmezliğine benziyordu ama enfeksiyon bile erken doğuma neden olmuş olabilir dedi rahim ağzı yetmezliği olabilir mi yada öyle bişey yoktuda cinsel ilişkiden dolayi tetiklemis olabilir mi aklımda birçok sorular var pko olduğum için doğumdan sonra bir klomen iki aşılama tedavisi gördüm ama sonuç negatif şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama hamile kalmayada korkuyorum çünkü rahim ağzı yetmezliği tekrarlayan bir durum galiba şimdiki doktorum gebelik oluştuğu zaman serklaj uygulanabilir dedi serklajin koruma Şansı nedir acaba şimdiden çok teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah bende birgün anne olabilirim

Back