• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

RAHİM AĞZI KISALIĞI

Progestan kullanırken 2 cm açılmam olmuştu. Ama benim kasılmalarım vardı nidicard ile kasılmaları durdurabilmişlerdi. Bende 24. Haftadaydım o zaman ciğer geliştirici yapmışlaiacinci
Merhaba ben de 27 haftalik hamileyim 25 haftalikken ölçüm 15 mm çıktı bana da dikiş atmadilar 3 gun hastanede yattim ciger gelistirici ve progestan verdiler sonra evee geldim 10 gündür evdeydim bugünkü kontrolde doktor yine hastaneye yatıralım ciger geliştirici ve kansizlik icin demir serum takalim dedi yarin yine yaticam :KK43: insallah bebeklerimiz sagsalim zamaninda gelirler
Perinatoloji bölümündemi muayene oldun polikliniktemi

Merhaba ben de 27 haftalik hamileyim 25 haftalikken ölçüm 15 mm çıktı bana da dikiş atmadilar 3 gun hastanede yattim ciger gelistirici ve progestan verdiler sonra evee geldim 10 gündür evdeydim bugünkü kontrolde doktor yine hastaneye yatıralım ciger geliştirici ve kansizlik icin demir serum takalim dedi yarin yine yaticam :KK43: insallah bebeklerimiz sagsalim zamaninda gelirler
25 haftalık ta erken doğum mu olur yoksa düşük mü

Kızlar 25+0 hamileyim bu gün kontrolüm vardı rahim ağzı uzunluğum 27 mm çıktı 25 sınırmış doktor günde 3 tane progestan fitil başlattı yatıcaksın dedi işe yaramazsa 1 hafta sonra iğnede eklicek. normalde bu haftalarda 40 mm falan oluyormuş galiba 1 1.5 haftadırda vajinamda ağrı var adım atsam bacağımı kıpırdatsam acıyor bu yüzdenmiş acıyıda geçtim erken doğum olabiliyormuş çok korkuyorum hamileleğimin başında kanama olmuştu düşük riskim vardı hep yattım sonra gebelik şekerim çıktı şimdide bu umarım bebeğim zamanında sağlıkla gelir. Bu durumu yaşayıp 36. 37. Haftalarda doğum yapan varmı acaba🥺
Merhabalar aynı durumdayım kaçıncı haftda dogum oldu acaba

37+4 te doğum oldu sezeryanla birde gelesi yoktu daha doktorum sağolsun erken doğmadı
Hemen cevap verdiniz içim rahatladı allah razı olsun bende nitrat tedavisi basladı yatıs ysptı 28. Hafta 29 mm sevical uzunluk ikiz gevelik doguma kadarda yattırsbilirşmd edi nst de sancım cıktı progestan ipne ciger geliştirici her sey yapıldı

Dikiş atılmısmıydı peki
Hayır atılmadı doktorum çok sıcak bakmadı dikişe çünkü doğumu başlatma riski varmış gerçektende öyle gibi arkadaşıma dikiş atıldı 1 hafta sonra doğum yaptı kuzenime dikiş atıldı 4 gün sonra doğum yaptı ama kimisindede zamanında doğum oluyormuş

Hemen cevap verdiniz içim rahatladı allah razı olsun bende nitrat tedavisi basladı yatıs ysptı 28. Hafta 29 mm sevical uzunluk ikiz gevelik doguma kadarda yattırsbilirşmd edi nst de sancım cıktı progestan ipne ciger geliştirici her sey yapıldı
Şansınıza telefon elimdeydi yoksa görmezdim burda aktif değilim ben banada doktorum 25. Haftada günde 3 kere progestan fitil üç günde bir progestan fitil ve erken doğum önleyici günde üç kere nidicard hap başlamıştı doktorum

Şansınıza telefon elimdeydi yoksa görmezdim burda aktif değilim ben banada doktorum 25. Haftada günde 3 kere progestan fitil üç günde bir progestan fitil ve erken doğum önleyici günde üç kere nidicard hap başlamıştı doktorum
İnsallah bende sizin haftalarınızı görebilriim dua edin banada allah cocugunuza saglık versin

Benimde 20. Haftamda 30 mm olarak ölçüldü. 2 haftada bir kontrollü ilerliyoruz 😒yarın detaylıya giricem yeniden ölçülcek. Şuan 22. Haftadayım inşallah kısalma olmamıştır diye dua ediyorum. Bu süreci dikişsiz atlatanlar çok duyuyorum inşallah bize de nasip olur 🙏🏻

İnsallah bende sizin haftalarınızı görebilriim dua edin banada allah cocugunuza saglık versin
İnşallah dualarım sizinle başka bir şey sorarsanız süreçle ilgili görmezsem kusura bakmayın burda aktif değilim instadan yazabilirsiniz öyle bir durumda burcinzeybek._

Back