Gebeliğe Hazırlık Pko ve Pkos arasındaki fark ve klomen tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yesilli1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2020
219
163
53
29
Merhaba hanımlar ben uzun süredir doktor kontrolünde yumurtlamayı takip ediyorum bu ay klomen tedavisine başladım 5 gün sadece 1 tane kullandım. Doktor gittiğimde büyürse yazarım mutlaka
Doktorum bana gittiğimde pko olduğunu söyledi, ama daha önce polikistik over sendromu diye sorduğumda Pkos değil demişti, hormon sonuçlarım normal değerlerde çıkıyor ve yumurtlama gözüküyor, adetlerimde bu zaman kadar hep düzenliydi yeni yeni değişiklikler oluyor
Bu ikisi arasındaki farkları bilen ve yaşayan var mı? Okuduğum kadarıyla Pkos bir kısırlık sebebi bugün bu konuya tekrar takıldım, uzun zamandır araştırıyorum ama bilen sizlerin görüşleri saysinde bu sayfada bilmediğim çok şey öğrendim, bir de amh bakmak istemedi zaten pko çıkacak sonucu biliyorum dedi :/ bu ne demek acaba nolur beni bu konuda aydınlatabilir misiniz

Bende pco yum ve yumurta tembelliği demek klomen kullandım yarın kontrole gidicem senide haberdar ederim bilgi veririm ama benm adet düzensizliğim var hem pco cocuğa engel değil sadece zorlaştırıyor hemen tedavisi kalanda var inşallah rabbim bizede verir

Senin yumurtlamada varmş bende gözüküyordu

Gözükmüyordu yumurta cok zor yumurtlama oluyordu adetlerim düzensiz olduğuniçin
Evet benim geçen ay 17 cm di en son doktor baktığında yumurtlamam olmuştu ama anlamadım hep araştırdığımda direk Pkos olarak çıkıyor, doktora tekrar soracağım ama önce bilgi almak istiyorum böyle diyen var mı doktoru çünkü aslında Pkos hormonal bozukluk ama bende hormonal değerler normal

Amin inşallah tabi beklerim bende pazartesi gidicem bakalım senin doktorun söyledi mi pko ve Pkos diye

Ben unutmayayım yarın doktora senin için sorayım inşallah

Başka yorum yapabilecek kimse yok mu kızlar? Pkos luların mutlaka horman değerleri normal çıkmıyor mu

Hormonları sayisal olarak duzenli olup ultrason muayenede yumurta etrafinda fosikullerin gorulmesi de pcostur. Killanman kilon adet düzensizliğin yoktur ama yumurtlama da sorunun vardir misal, oda pcostur.

Hormonları sayisal olarak duzenli olup ultrason muayenede yumurta etrafinda fosikullerin gorulmesi de pcostur. Killanman kilon adet düzensizliğin yoktur ama yumurtlama da sorunun vardir misal, oda pcostur.
Hadi yaa:/ sendromu değil sadece pko diyince bende en azından kendimi avutmuştum bazen çok yoruluyorum canım sıkılıyor, her seferinde yeni birşey çıkıp buraya geliyorum hatırlarsın beni:/

Hadi yaa:/ sendromu değil sadece pko diyince bende en azından kendimi avutmuştum bazen çok yoruluyorum canım sıkılıyor, her seferinde yeni birşey çıkıp buraya geliyorum hatırlarsın beni:/
Canim benim suan her 3 kadindan ikisi pcos zaten yaptigin stres anca kendine zarar. Öncelikle bunu kafandan bi at, hem pcos demek kısırlık demek degil ki, çok şükür moralini yuksek tut, seni senden baskasi asla anlamaz. Testlerde tedavide ne durumdasin bilmiyorum ama guzel bir araştırma hastanesinde gebe kalmama ihtimalin yok inan sadece hayırlı zamani gelsin yeterki

Haklısın canım kesinlikle gereksiz stres yapmamak gerek bazen tekrar tekrar başa dönüyorum bu ay stres yapmıcam kendime söz verdim elimden geldiğince uygulamaya çalışıcam, pandemi olmasa aslında başka bir yere daha gitmek istiyorum ama şu sıralar çok arttı malesef yaşadığım yere uzaklar biraz daha beklicem önce stresi yöneteyim çok teşekkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…