• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Pko ve Pkos arasındaki fark ve klomen tedavisi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende gittim doktora bugün 12. Gün reglinin biri 16 mm olmuş diğeri daha küçük 2 yumurtam var sence iyi mi senin kaçıncı büyüdü 💛
Ben tam 14. Gün gittim biri 17 biri 18 di doktor bi gün daha büyüsün biri 19 biri 21 olur o zaman iğnemi bur dedi canm bence seninde iyi sen 12. Gün gitmişsin 2 gün daha beklesen 16mm 20 olur zaten iğneyi vurmamıştr demi zaten erken gitmşsin

Ben tam 14. Gün gittim biri 17 biri 18 di doktor bi gün daha büyüsün biri 19 biri 21 olur o zaman iğnemi bur dedi canm bence seninde iyi sen 12. Gün gitmişsin 2 gün daha beklesen 16mm 20 olur zaten iğneyi vurmamıştr demi zaten erken gitmşsin
Diğer yumurtayı söylemedi ondan biraz daha küçük 2 gün sonra gel bakalım dedi tam 14. Gün tekrar gidicem inşallah büyür 🤲🤲

Evet kesinlikle öncesinde insan üzülüyor ama şimdi en zoru beklemek dmi bundan sonra zaman yavaşlıyor gibi
Aynen aslında benm için cok hızlı geçiyor diyebilirim ben kaynvaldemler beraber duruyorum o yüzden kendisinde cok iyi birisidir çay içeriz kahve içeriz yürüyüşe çıkarım zaman hemen geçiyor eşimde işten akşam geliyor tek olsaydım o gelene kadar yine deli gibi araştırma yapıcakdım kesn 😁

Aynen aslında benm için cok hızlı geçiyor diyebilirim ben kaynvaldemler beraber duruyorum o yüzden kendisinde cok iyi birisidir çay içeriz kahve içeriz yürüyüşe çıkarım zaman hemen geçiyor eşimde işten akşam geliyor tek olsaydım o gelene kadar yine deli gibi araştırma yapıcakdım kesn 😁
Aa o zaman anlaşadabiliyorsan harika senin için, bende bugün araştırmaya düştüm buraya çıkamadım yine 😂

Back
X