- 26 Temmuz 2020
- 728
- 432
- 23
- 25
Amin canım inşallahSüperr senin adına çok çok sevindim ya darısı başıma![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahSüperr senin adına çok çok sevindim ya darısı başıma![]()
Canım bende gittim doktora bugün 12. Gün reglinin biri 16 mm olmuş diğeri daha küçük 2 yumurtam var sence iyi mi senin kaçıncı büyüdüAmin canım inşallah![]()
Ben tam 14. Gün gittim biri 17 biri 18 di doktor bi gün daha büyüsün biri 19 biri 21 olur o zaman iğnemi bur dedi canm bence seninde iyi sen 12. Gün gitmişsin 2 gün daha beklesen 16mm 20 olur zaten iğneyi vurmamıştr demi zaten erken gitmşsinCanım bende gittim doktora bugün 12. Gün reglinin biri 16 mm olmuş diğeri daha küçük 2 yumurtam var sence iyi mi senin kaçıncı büyüdü![]()
Diğer yumurta kaç mmCanım bende gittim doktora bugün 12. Gün reglinin biri 16 mm olmuş diğeri daha küçük 2 yumurtam var sence iyi mi senin kaçıncı büyüdü![]()
Diğer yumurtayı söylemedi ondan biraz daha küçük 2 gün sonra gel bakalım dedi tam 14. Gün tekrar gidicem inşallah büyürBen tam 14. Gün gittim biri 17 biri 18 di doktor bi gün daha büyüsün biri 19 biri 21 olur o zaman iğnemi bur dedi canm bence seninde iyi sen 12. Gün gitmişsin 2 gün daha beklesen 16mm 20 olur zaten iğneyi vurmamıştr demi zaten erken gitmşsin
Büyür hiç merak etme canmDiğer yumurtayı söylemedi ondan biraz daha küçük 2 gün sonra gel bakalım dedi tam 14. Gün tekrar gidicem inşallah büyür![]()
İnşallah canım yaa valla inşallah bu ayy sende de güzel haberler bekliyorum benden önce senin ki inşallah ay sonu güzel haberler alalımmmBüyür hiç merak etme canm
İnşallah canm 2 hafta dolsun sonra adet olmazsam test yaparımİnşallah canım yaa valla inşallah bu ayy sende de güzel haberler bekliyorum benden önce senin ki inşallah ay sonu güzel haberler alalımmm![]()
Evet kesinlikle öncesinde insan üzülüyor ama şimdi en zoru beklemek dmi bundan sonra zaman yavaşlıyor gibiİnşallah canm 2 hafta dolsun sonra adet olmazsam test yaparım
Aynen aslında benm için cok hızlı geçiyor diyebilirim ben kaynvaldemler beraber duruyorum o yüzden kendisinde cok iyi birisidir çay içeriz kahve içeriz yürüyüşe çıkarım zaman hemen geçiyor eşimde işten akşam geliyor tek olsaydım o gelene kadar yine deli gibi araştırma yapıcakdım kesnEvet kesinlikle öncesinde insan üzülüyor ama şimdi en zoru beklemek dmi bundan sonra zaman yavaşlıyor gibi
Aa o zaman anlaşadabiliyorsan harika senin için, bende bugün araştırmaya düştüm buraya çıkamadım yineAynen aslında benm için cok hızlı geçiyor diyebilirim ben kaynvaldemler beraber duruyorum o yüzden kendisinde cok iyi birisidir çay içeriz kahve içeriz yürüyüşe çıkarım zaman hemen geçiyor eşimde işten akşam geliyor tek olsaydım o gelene kadar yine deli gibi araştırma yapıcakdım kesn![]()
Anlaşıyoruz ya 1 sene sonra felan ayrılınca ayrılıcaz dediğim aynı dairenin üstüne çıkıcaz anlaşıyoruz iyi birisiAa o zaman anlaşadabiliyorsan harika senin için, bende bugün araştırmaya düştüm buraya çıkamadım yine![]()
Bu ben her şey nomal ama polikistik over dedi.Hormonları sayisal olarak duzenli olup ultrason muayenede yumurta etrafinda fosikullerin gorulmesi de pcostur. Killanman kilon adet düzensizliğin yoktur ama yumurtlama da sorunun vardir misal, oda pcostur.