Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Güzel şeyler bekliyordur inşallah

2015 3,5 senelik evliyim daha yeni 3-4 aydır düşünüyoruz çocuk
ayyy ne güzel sen o yıl evlenmişsin , bende o yıl diğerinden ayrılmıştm , geçen yıl evlendim. inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere versin rabbim

Evet canım dün lekelenme geldi bugün başlıyor sende ne var ne yok aspir keten tohumu yağı sipariş ettim gelsinler onları kullanmaya başlayacağım
hadi gözün aydın canm :) bende malesef gelen giden yok dün karnım agrıdı ama sanırım ayaklarımı üşüttüm şimdi yok malesef ki sadece dün biraz ateşim cıktı olacam sanırım olacam da bi türlü gelemedi.

Bende bu ay 32 günde oldum üzüldüm de ama hayırlı zamanı vardır elbet İnşallah sende hamile değilsen erkenden olursun canım

Güzel haberler ver emi
insallah canm senden de beklıorm bakalm hayrlısı ya diyorum gercekten normal yolla hamile kalamam mı yani neden yani benim eltimm bile tüpleri kapalıydı sol tüp komple kapalıydı sadece sağ tüpü %25 acıkmıs eşindede sperm biraz sıkıntılıymıs hatta 5 sene cocukları olmadı tğp bebek parası biriktirmye baslamıslar tedaviye başlıcakları ay kendiliğinden hamile kalmıs doktor mucize demiş senin hamile kalman imkansız demiş düşün yani

İnşallah canımCanım Rabbim yeter ki nasip etsin bir şekilde oluyor hiçbirşey imkansız değil

aynen ole bende ona sıgınıorm diyorum erken tüp bebek için mi? Yaşım da genç çünkü
Canım istersen biraz daha bekle bir de umudunu kestiğin an oluyor bir mucize biraz akışına bırakabilirsin ama hayatınla ilgili önemli bir kararda en iyisini sen bilirsin Doktor ne söyledi tam olarak neden tüp bebek mesela neyin az ya da fazla tam olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…