- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.587
- 798
Maşallah canım bende 29 yaşına girdim daha yeni26 bitti 27 den devam canm :)
Amin inşallah balımilerde de torununu dört gözle bekleyen anneaneler , babaanneler topiği yaparız
bakalm artık kısmet neler bekleyecek biziMaşallah canım bende 29 yaşına girdim daha yeni
Amin inşallah balım
Sen ne zaman evlendin kızçe merak ettimMaşallah canım bende 29 yaşına girdim daha yeni
Amin inşallah balım
Güzel şeyler bekliyordur inşallahbakalm artık kısmet neler bekleyecek bizi
Sen ne zaman evlendin kızçe merak ettim
bende 2013 5 yılı devirdik. Ama son 1 senedir istyoruz.Güzel şeyler bekliyordur inşallah
2015 3,5 senelik evliyim daha yeni 3-4 aydır düşünüyoruz çocuk
İnşallah Rabbim evlat hasreti çektirmeden nasip etsin canım hepimizebende 2013 5 yılı devirdik. Ama son 1 senedir istyoruz.
İnşallah Rabbim evlat hasreti çektirmeden nasip etsin canım hepimizeAmin
Güzel şeyler bekliyordur inşallah
2015 3,5 senelik evliyim daha yeni 3-4 aydır düşünüyoruz çocuk
Amin canım inşallahayyy ne güzel sen o yıl evlenmişsin , bende o yıl diğerinden ayrılmıştm , geçen yıl evlendim. inşallah hayırlısı ile tüm isteyenlere versin rabbim
Evet canım dün lekelenme geldi bugün başlıyorCanm naptın adet oldun munehirnil111
hadi gözün aydın canm :) bende malesef gelen giden yok dün karnım agrıdı ama sanırım ayaklarımı üşüttüm şimdi yok malesef ki sadece dün biraz ateşim cıktı olacam sanırım olacam da bi türlü gelemedi.Evet canım dün lekelenme geldi bugün başlıyorsende ne var ne yok aspir keten tohumu yağı sipariş ettim gelsinler onları kullanmaya başlayacağım
Bende bu ay 32 günde oldum üzüldüm de ama hayırlı zamanı vardır elbethadi gözün aydın canm :) bende malesef gelen giden yok dün karnım agrıdı ama sanırım ayaklarımı üşüttüm şimdi yok malesef ki sadece dün biraz ateşim cıktı olacam sanırım olacam da bi türlü gelemedi.
beklıorm büyük sabırsızlıkla canm :)Bende bu ay 32 günde oldum üzüldüm de ama hayırlı zamanı vardır elbetİnşallah sende hamile değilsen erkenden olursun canım
Güzel haberler ver emibeklıorm büyük sabırsızlıkla canm :)
insallah canm senden de beklıorm bakalm hayrlısı ya diyorum gercekten normal yolla hamile kalamam mı yani neden yani benim eltimm bile tüpleri kapalıydı sol tüp komple kapalıydı sadece sağ tüpü %25 acıkmıs eşindede sperm biraz sıkıntılıymıs hatta 5 sene cocukları olmadı tğp bebek parası biriktirmye baslamıslar tedaviye başlıcakları ay kendiliğinden hamile kalmıs doktor mucize demiş senin hamile kalman imkansız demiş düşün yaniGüzel haberler ver emi
İnşallah canıminsallah canm senden de beklıorm bakalm hayrlısı ya diyorum gercekten normal yolla hamile kalamam mı yani neden yani benim eltimm bile tüpleri kapalıydı sol tüp komple kapalıydı sadece sağ tüpü %25 acıkmıs eşindede sperm biraz sıkıntılıymıs hatta 5 sene cocukları olmadı tğp bebek parası biriktirmye baslamıslar tedaviye başlıcakları ay kendiliğinden hamile kalmıs doktor mucize demiş senin hamile kalman imkansız demiş düşün yani
aynen ole bende ona sıgınıorm diyorum erken tüp bebek için mi? Yaşım da genç çünküİnşallah canımCanım Rabbim yeter ki nasip etsin bir şekilde oluyor hiçbirşey imkansız değil
Canım istersen biraz daha bekle bir de umudunu kestiğin an oluyor bir mucize biraz akışına bırakabilirsin ama hayatınla ilgili önemli bir kararda en iyisini sen bilirsinaynen ole bende ona sıgınıorm diyorum erken tüp bebek için mi? Yaşım da genç çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?