- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
valla ole gözüküyor canm hap daha kapsamlı oldugundan genelde hemen herkes ondan almıs. Mavi kapsül kullananlar da hamile kalan yazmıo ama toz kullananlar daha aktif. Günde 4 paket içen de varmıs 2 paket içen varmıs doktorum bana mesela demişti sabah akşam 1 paket kullan demişti.Hadi ya bende toza mo geçsem böyle ovülasyon pik yapıyor aslında ama henüz kalamadım denemekten zarar gelmez onu alayımçok sağol
Öyledir canım sonuçta uyarıyorsunTabi canm biz ole düşünüorz tabi onlar sadece bizle yetiniyorsa
Bende sabah akşam tek paket kullanırım o vakitvalla ole gözüküyor canm hap daha kapsamlı oldugundan genelde hemen herkes ondan almıs. Mavi kapsül kullananlar da hamile kalan yazmıo ama toz kullananlar daha aktif. Günde 4 paket içen de varmıs 2 paket içen varmıs doktorum bana mesela demişti sabah akşam 1 paket kullan demişti.
aynen ole yap canm pembe bi kutu sana gönderdiğimBende sabah akşam tek paket kullanırım o vakit
Biliyorum canım çok sağol önümüzdeki düzene geçer geçmez regli olduğumda başlayacağım elimde 1,5 kutu var o bitsinaynen ole yap canm pembe bi kutu sana gönderdiğim
Biliyorum canım çok sağol önümüzdeki düzene geçer geçmez regli olduğumda başlayacağım elimde 1,5 kutu var o bitsin
Amin canım ikimiz içinde inşallahinşallah hiç gerek kalmaz canım ama kalırsada tozu dene sonucta aynı şey
denemekten ne zarar gelir ki bence denemelisin istersen aarastır bence cunku gittiğim doktorda toz verdi bence toz daha iyi bana gçre sıvı olarak alıorsun hap içmeyi cok sevmıormAmin canım ikimiz içinde inşallahÖyle yapayım canım aynen içerikleri aynı gibi
Haklısın canım kapsülden daha da hafif olabilir yan etkisi varsa dadenemekten ne zarar gelir ki bence denemelisin istersen aarastır bence cunku gittiğim doktorda toz verdi bence toz daha iyi bana gçre sıvı olarak alıorsun hap içmeyi cok sevmıorm
Olabilir belki de canım hayrlısı ya bana da umut olursun inşallahHaklısın canım kapsülden daha da hafif olabilir yan etkisi varsa da
Amin inşallah canım benim Allah razı olsun inşallah sende kısa zamanda evladını kucağına alırsınOlabilir belki de canım hayrlısı ya bana da umut olursun inşallah
amin canm inşallhAmin inşallah canım benim Allah razı olsun inşallah sende kısa zamanda evladını kucağına alırsın
İyiyim canım sen nasılsın
bende iyim canm :) ne yapayım adetimi beklıorm hala :)İyiyim canım sen nasılsın
Bende öylebende iyim canm :) ne yapayım adetimi beklıorm hala :)
9. günüm da gelen giden yok malesef cene kenarımda sivilce cıktı aöa yok yok gene :)Bende öyle
Test yaptın mı gecikmiş bayağı9. günüm da gelen giden yok malesef cene kenarımda sivilce cıktı aöa yok yok gene :)
valla yapmadım yapmam da canım olabiliyor bole gecikmeler gecen günde 10 gün gecikti ole olmustum. O yuzden cok hevesli değilim gelir elinde sonunda.Test yaptın mı gecikmiş bayağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?