- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Ben olmazsa eczeneye sorayım bakalım mavı hap ile toz arasındaki fark nedir ve etkilisi hangisi acabaFolikasit bu canım sadece inositol mu ne o var yumurta tetikleyicisi bir zararı yok olana kadar kullanacağım devam bile eden var bende Ağustos ortasından beri kullanıyorum 4 aydır
Banada yaz olur mu canımBen olmazsa eczeneye sorayım bakalım mavı hap ile toz arasındaki fark nedir ve etkilisi hangisi acaba
tabikide :)Banada yaz olur mu canım
İnşallah güzel haberler alırız kısa süredetabikide :)
İnşallh canm ümidimiz o bende hiç bir sıkıntı yok tüpler acık rahim temiz :) ama sonuc negatifffffİnşallah güzel haberler alırız kısa sürede
Bende rahim filmi çektirmedim açıkcası merak ediyorum ama sanırım bir kaç denedikten sonra rahim filmi isteniyor değil miİnşallh canm ümidimiz o bende hiç bir sıkıntı yok tüpler acık rahim temiz :) ama sonuc negatifffff
bana gittiğim doktor sole solemişti eger uzun süredir bebek sahibi olmuosan direk hormon testi eşine spermiyogram ve ardından rahim filmi sonra tedaviye başlamıstı.Bende rahim filmi çektirmedim açıkcası merak ediyorum ama sanırım bir kaç denedikten sonra rahim filmi isteniyor değil miYumurtalıklarımda kistik görünüyor hormonlarım gayet normal çıkıyor ama henüz dediğin gibi negatif
Eşime sperm testi istiyorum aslında direk çocuk düşünüldüğünde yapılmalı tabi eşim şimdilik yanaşmadı ama ikna ederimbana gittiğim doktor sole solemişti eger uzun süredir bebek sahibi olmuosan direk hormon testi eşine spermiyogram ve ardından rahim filmi sonra tedaviye başlamıstı.
Her erkek yanaşmaya biliyor bu duruma benim eşim sorun cıkartmamıstı doktor soledikten 3 gün sonra testi yaptrıdrı zaten 3 -5 gün aralıgında cinsellik olmaması lazım.Eşime sperm testi istiyorum aslında direk çocuk düşünüldüğünde yapılmalı tabi eşim şimdilik yanaşmadı ama ikna ederim
Bende söyledim biraz burun kıvırdı ama yapar zaten zor bir şey değil utanıyor herhaldeHer erkek yanaşmaya biliyor bu duruma benim eşim sorun cıkartmamıstı doktor soledikten 3 gün sonra testi yaptrıdrı zaten 3 -5 gün aralıgında cinsellik olmaması lazım.
Kolay bişeyde değil ya erkek için :) eşim anlatmıstı ne gülmüştüm eline kutuyu veriolarmıs hallet işine getir :)Bende söyledim biraz burun kıvırdı ama yapar zaten zor bir şey değil utanıyor herhalde
Ahahha evet biliyorum özelde olmak daha mı mantıklı senceKolay bişeyde değil ya erkek için :) eşim anlatmıstı ne gülmüştüm eline kutuyu veriolarmıs hallet işine getir :)
özel hastanede mi eşim 2 kere vermişti 2 side özelde yaptrdık 200 tl 'yeAhahha evet biliyorum özelde olmak daha mı mantıklı sence
Ahahha evet biliyorum özelde olmak daha mı mantıklı sence
özel hastanede mi eşim 2 kere vermişti 2 side özelde yaptrdık 200 tl 'ye
Fiyatlar öyleymiş evet bende özelden randevu alacağım bakalımözel hastanede mi eşim 2 kere vermişti 2 side özelde yaptrdık 200 tl 'ye
canm her güne randevu var sadece 3 gün ilşiki ve benzeri spermleri yok edecek işler yapmamaları lazım :)Fiyatlar öyleymiş evet bende özelden randevu alacağım bakalım
canm bu arada arastırıorm toz kullananlar daha cok hamıle kalmıs :)Fiyatlar öyleymiş evet bende özelden randevu alacağım bakalım
Kadınların regli dönemleri uygun zaman o vakitcanm her güne randevu var sadece 3 gün ilşiki ve benzeri spermleri yok edecek işler yapmamaları lazım :)
Hadi ya bende toza mo geçsem böyle ovülasyon pik yapıyor aslında ama henüz kalamadım denemekten zarar gelmez onu alayımcanm bu arada arastırıorm toz kullananlar daha cok hamıle kalmıs :)
Tabi canm biz ole düşünüorz tabi onlar sadece bizle yetiniyorsaKadınların regli dönemleri uygun zaman o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?