- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
canım ben normal gebelik testini 10. gün yaptım önce hayalet çizgi sonra saç teli gibi ince pembe çizgi çıktı. 11, gün erken gebelik yaptım. 2 dk içinde ikinci çizgi çıktı.Arkadaşlar ovu testinde pozitifi gördükten kaç gün sonra test yapmak lazım
Çok şükür, hep hayırlısını istedim. İnşallah hayırlı olur.Rabbim yüzünu güldürmüş sonunda canim.ins kucagina alirsin sağlıcakla.
canım olur canını hiç sıkma gynositol çok iyi bir ilaç özellikle yumurtlamayı öne çekiyor. Benim ilk kullandığım aya göre ikinci ay 10 gün geri çekti.Ben adet oldum ve iki gün oldu biteli glikofen ve gynositol e devam adetin 12.günü gel demişti doktor şubatın 5. e randevu aldım bakalım ne dicek ilacın ikinci ayına girdim inşallah bu ay olur Allah’ın izniyle canım sen ne yaptın gittin mi keseyi gördükten sonra tekrar doktora
kızlar ayın 15inde ovulasyon testi pic olmuştu bugun erken gebelik testi yaptım sonuç negatifovu testine göre bugun hasta olmam gerekiyor
İnşallah canım ikinci ayıma girdim bu ilaçta.tahmini yumurtlama tarihinde doktora gidicem bakalım ne diyecek inşallah bu ay tutar çevremde benden küçük yeni evlenen çoğu kişi hemen ilk denemede hamile kaldı onlar için seviniyorum ama gene de içimde bir burukluk oluyor Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.. inşallah sende kan değerinde yükselmeyi görürsün canım inanmak ve azmetmek gerek sanırım canımcanım olur canını hiç sıkma gynositol çok iyi bir ilaç özellikle yumurtlamayı öne çekiyor. Benim ilk kullandığım aya göre ikinci ay 10 gün geri çekti.
Var canim tebrik ederim :)Kızlar gebelik testi yaptım sizce var mı :)
2 şubat mı bat canım, 31. ocakta tekrar yap ya da bugün bir tane predictor al erken gebelik testi onu yap. Varsa çıkıyorKızlar bende dün gece test yaptım negatif çıktı yaklaşık 15 dkka bkledim sabah baktığım da ikinci çizgi cikmis ama çok silik adetime 4gun var bi daha yapmaya korkuyorum
İnşallah canım, gönlünü ferah tut.İnşallah canım ikinci ayıma girdim bu ilaçta.tahmini yumurtlama tarihinde doktora gidicem bakalım ne diyecek inşallah bu ay tutar çevremde benden küçük yeni evlenen çoğu kişi hemen ilk denemede hamile kaldı onlar için seviniyorum ama gene de içimde bir burukluk oluyor Allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.. inşallah sende kan değerinde yükselmeyi görürsün canım inanmak ve azmetmek gerek sanırım canım
15 16 güne kadar yolu var ben 15 inci gün olmuştum bekle bakalım belki de geç dollenmedirArkadaşlar bana birşeyler söyleyin kafam çok karıştı genelde adetim 30-33günde bir olur pco luyum bu ay öcü testi yaptım 14 ve 15inde pic yaptı hatta 14 akşamı eşit kötülük 15sabahı diğerinden daha koyuydu 15akşamı silikleşmişti normalde 14gün sonra hasta olmak gerekiyor bugün test yaptım negatifti hastada olmadım şimdi ovu testine göre mi düşünmek gerekiyor normal adet zamanına göre mi puf
Evet canım 2 Şubat bi kaç gün beklicem bakalım2 şubat mı bat canım, 31. ocakta tekrar yap ya da bugün bir tane predictor al erken gebelik testi onu yap. Varsa çıkıyor
Cnm kırmızılar geldi bugün ama sevindiğim bir nokta var bu ay hayır kullandım hayatımda ilk defa 28günde hasta oldum ve ovulasyon testinin doğruluğunu kanıtlamış oldum.çok ümitliydim önceki düşük yaptığım hamileliğimde ilk denemede hamile kalmıştım doğru zamanlarıda değerlendirdik ama hayırlısı15 16 güne kadar yolu var ben 15 inci gün olmuştum bekle bakalım belki de geç dollenmedir
Canım bu ay yine böyle devam et inofolic combi ile ovulasyon testini beraber kullan hayır suyu da iç arada yumurtlama döneminde özellikle inşallah hamile kalırsın ben öyle kaldım çok şükür yarın inşallah kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım rabbim herkese nasip etsinCnm kırmızılar geldi bugün ama sevindiğim bir nokta var bu ay hayır kullandım hayatımda ilk defa 28günde hasta oldum ve ovulasyon testinin doğruluğunu kanıtlamış oldum.çok ümitliydim önceki düşük yaptığım hamileliğimde ilk denemede hamile kalmıştım doğru zamanlarıda değerlendirdik ama hayırlısı
Canım duyunuz mu kalp atışınıCanım bu ay yine böyle devam et inofolic combi ile ovulasyon testini beraber kullan hayır suyu da iç arada yumurtlama döneminde özellikle inşallah hamile kalırsın ben öyle kaldım çok şükür yarın inşallah kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım rabbim herkese nasip etsin
Canım kaçıncı haftan ?Canım bu ay yine böyle devam et inofolic combi ile ovulasyon testini beraber kullan hayır suyu da iç arada yumurtlama döneminde özellikle inşallah hamile kalırsın ben öyle kaldım çok şükür yarın inşallah kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım rabbim herkese nasip etsin
Malesef duyamadık 12 şubatta tekrar gel dediCanım duyunuz mu kalp atışını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?