Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olur canım yumurta tembelliği pko olmak tan kolay hatta sen bir de inofolic ya da gynositol kullan onlarda tembelliğe iyi geliyor. Takviye edici gıda diye sarılıyor zaten zararı yok

Olur canım yumurta tembelliği pko olmak tan kolay hatta sen bir de inofolic ya da gynositol kullan onlarda tembelliğe iyi geliyor. Takviye edici gıda diye sarılıyor zaten zararı yok
Canim folik asit verdi doktor birde matofin buay bu ikisi bile fazla geldi cnm surekli hap yutmak zor inofolic dedigin doktorami yazdiriluyor eczaneden kendinmi aliyorsun olnadi obur ayda onla denerimtesekkurler sen ne denedin bi tedavi uygulandimi sana pkolusun sanirim

Evet ben pkoluyum glifor 850 mg sabah akşam gynositol sabah akşam şeklinde kullandım ben sanırım hamileyim, doktorum hamileliğin 9. Haftasına kadar bunlara devam edeceksin demişti. O yüzden bırakmadım devam

Evet ben pkoluyum glifor 850 mg sabah akşam gynositol sabah akşam şeklinde kullandım ben sanırım hamileyim, doktorum hamileliğin 9. Haftasına kadar bunlara devam edeceksin demişti. O yüzden bırakmadım devam
Olemi cok sevindim hayirli olsun şimdiden peki kacinci ayindi bu haplari kullandigin cok soru sordum kusura bakma cnm

Meryem suresi dua zincirimize katılmak isteyen hamile veya hamile olmak isteyenler beni etiketleyebilir arkadaşlar

Hiç sesiniz çıkmıyor ya kızlar ne alemdesiniz merak ettim
Ben adet oldum ve iki gün oldu biteli glikofen ve gynositol e devam adetin 12.günü gel demişti doktor şubatın 5. e randevu aldım bakalım ne dicek ilacın ikinci ayına girdim inşallah bu ay olur Allah’ın izniyle canım sen ne yaptın gittin mi keseyi gördükten sonra tekrar doktora

Nasıl mutlu oluyor insan dimi canim.
Ne kadardír bekliyordun?
Ben aslında 1.5 yıl önce istiyordum. Planlı gebelik olmasını istediğim için düşündüğüm günlerde doktordan randevu aldım genel kontrol için. Orada çıktı benim pkolu olduğum. Doktor hormonların çok bozulmuş olmaz bu durumda dedi. Öyle olunca ben 1 seneyi aşkın Doğum kontrol metformin kullandım. Kontrol sonrası doktorum bırakabilirsin Doğum kontrolü artık dedi 3.ayımda tuttu galiba :) uzun uzun yazdım ki belki buraya gelen arkadaşlara bir faydam olur. Bana gynositol vermişti folik asit olarak

Rabbim yüzünu güldürmüş sonunda canim.ins kucagina alirsin sağlıcakla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…