- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Olur canım yumurta tembelliği pko olmak tan kolay hatta sen bir de inofolic ya da gynositol kullan onlarda tembelliğe iyi geliyor. Takviye edici gıda diye sarılıyor zaten zararı yokMerhaba kizlar bende katilmak istiyorum araniza bende doktor yumurta tembelligi var dedi ve matofin yani seker ilaci verdi fsh 6 lh 12 civarindaymis polisiktik demedi ama merak ettim sizce ayni seymi adet goruyorum heray iki ay kullan gel dedi ilaci bundan sonra neolacak merak ediyorum yararli olurmu acaba
Canim folik asit verdi doktor birde matofin buay bu ikisi bile fazla geldi cnm surekli hap yutmak zor inofolic dedigin doktorami yazdiriluyor eczaneden kendinmi aliyorsun olnadi obur ayda onla denerimtesekkurler sen ne denedin bi tedavi uygulandimi sana pkolusun sanirimOlur canım yumurta tembelliği pko olmak tan kolay hatta sen bir de inofolic ya da gynositol kullan onlarda tembelliğe iyi geliyor. Takviye edici gıda diye sarılıyor zaten zararı yok
Evet ben pkoluyum glifor 850 mg sabah akşam gynositol sabah akşam şeklinde kullandım ben sanırım hamileyim, doktorum hamileliğin 9. Haftasına kadar bunlara devam edeceksin demişti. O yüzden bırakmadım devamCanim folik asit verdi doktor birde matofin buay bu ikisi bile fazla geldi cnm surekli hap yutmak zor inofolic dedigin doktorami yazdiriluyor eczaneden kendinmi aliyorsun olnadi obur ayda onla denerimtesekkurler sen ne denedin bi tedavi uygulandimi sana pkolusun sanirim
Olemi cok sevindim hayirli olsun şimdiden peki kacinci ayindi bu haplari kullandigin cok soru sordum kusura bakma cnmEvet ben pkoluyum glifor 850 mg sabah akşam gynositol sabah akşam şeklinde kullandım ben sanırım hamileyim, doktorum hamileliğin 9. Haftasına kadar bunlara devam edeceksin demişti. O yüzden bırakmadım devam
Estağfurullah, gliforu bir senedir kullanıyorum gynositol 3 aydır zaten yeni başlamıştık denemeyeOlemi cok sevindim hayirli olsun şimdiden peki kacinci ayindi bu haplari kullandigin cok soru sordum kusura bakma cnm
Anladim sagol canim verdigin bilgi icin insallah hersey gonlumuzce olurEstağfurullah, gliforu bir senedir kullanıyorum gynositol 3 aydır zaten yeni başlamıştık denemeye
İnşallah canım Allah hepimize hayırlısını versinAnladim sagol canim verdigin bilgi icin insallah hersey gonlumuzce olur
Ben adet oldum ve iki gün oldu biteli glikofen ve gynositol e devam adetin 12.günü gel demişti doktor şubatın 5. e randevu aldım bakalım ne dicek ilacın ikinci ayına girdim inşallah bu ay olur Allah’ın izniyle canım sen ne yaptın gittin mi keseyi gördükten sonra tekrar doktoraHiç sesiniz çıkmıyor ya kızlar ne alemdesiniz merak ettim
Bence silik bir çizgi görünüyor inşallah hamilesindir canım ya çok heyecanlı bence hemen kan testi yaptırKızlar erken gebelik testi yap demiştiniz bugün predictor aldım. Testim bu bence hamileyim ya :)TemelinSafinazi kaldem K Koala4 U Umudumbitmedi_
Evet canim hamilesin.ay çok sevindim ya.darisi diger arkadaşlara olsun.Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin.Kızlar erken gebelik testi yap demiştiniz bugün predictor aldım. Testim bu bence hamileyim ya :)TemelinSafinazi kaldem K Koala4 U Umudumbitmedi_
İnşallah Allah isteyen herkese çok bekletmeden hayırlısını versin çok mutlu oldum.Evet canim hamilesin.ay çok sevindim ya.darisi diger arkadaşlara olsun.Rabbim sağ salim kucagina almayi nasip etsin.
Nasıl mutlu oluyor insan dimi canim.İnşallah Allah isteyen herkese çok bekletmeden hayırlısını versin çok mutlu oldum.
Tamam canım ona devam ediyorumEvet canım hamilesin P pkoluolmak ama bekle dra hemen gitme folikasit devam
Ben aslında 1.5 yıl önce istiyordum. Planlı gebelik olmasını istediğim için düşündüğüm günlerde doktordan randevu aldım genel kontrol için. Orada çıktı benim pkolu olduğum. Doktor hormonların çok bozulmuş olmaz bu durumda dedi. Öyle olunca ben 1 seneyi aşkın Doğum kontrol metformin kullandım. Kontrol sonrası doktorum bırakabilirsin Doğum kontrolü artık dedi 3.ayımda tuttu galiba :) uzun uzun yazdım ki belki buraya gelen arkadaşlara bir faydam olur. Bana gynositol vermişti folik asit olarakNasıl mutlu oluyor insan dimi canim.
Ne kadardír bekliyordun?
Rabbim yüzünu güldürmüş sonunda canim.ins kucagina alirsin sağlıcakla.Ben aslında 1.5 yıl önce istiyordum. Planlı gebelik olmasını istediğim için düşündüğüm günlerde doktordan randevu aldım genel kontrol için. Orada çıktı benim pkolu olduğum. Doktor hormonların çok bozulmuş olmaz bu durumda dedi. Öyle olunca ben 1 seneyi aşkın Doğum kontrol metformin kullandım. Kontrol sonrası doktorum bırakabilirsin Doğum kontrolü artık dedi 3.ayımda tuttu galiba :) uzun uzun yazdım ki belki buraya gelen arkadaşlara bir faydam olur. Bana gynositol vermişti folik asit olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?