- 17 Haziran 2017
- 4.052
- 14.624
- 208
Çok güzel canım bugün yarın diğer gün ilişkiden yarim saat veya 1 saat öncesinde koyu bir kahve yap eşine şekeri az olabilir acı olsun ama hadi başarılar inşallah tutarCanlarim bu inofolic inanilmaz ise yariyor. Suan 18 mm olmus yumurtam ve ovulasyon testinde iki cizgide koyu cikti. Simdi ben ne zaman iliskide bulunmaliyim sizce ??? P pkoluolmakTemelinSafinazi kaldem @Koala14
Çok güzel canım bugün yarın diğer gün ilişkiden yarim saat veya 1 saat öncesinde koyu bir kahve yap eşine şekeri az olabilir acı olsun ama hadi başarılar inşallah tutar
Ben en koyu olduğu günü değerlendirebildim
Hadi başarılarHahaha tamda suan da aci kahve verdim iciyoduuuu
Inşallah tutar canım test yapınca yazBenim 15inde pic olmuştu pazartesi hasta olmam gerekiyor merakla bekliyorum
Benim belim ve kasığım dün çok ağrıdı bugün sağ göğsümün yanı ara sıra iğne batar gibi acıyor. Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün 8. Gün tüm gün bel kasık ağrısı çektim. Bugün test yaptım sabah hayalet çizgi var gibiydi.daha 4 gün var çıkmadı ama ikinci çizgiHiç sesiniz çıkmıyor ya kızlar ne alemdesiniz merak ettim
Benim belim ve kasığım dün çok ağrıdı bugün sağ göğsümün yanı ara sıra iğne batar gibi acıyor. Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün 8. Gün tüm gün bel kasık ağrısı çektim. Bugün test yaptım sabah hayalet çizgi var gibiydi.daha 4 gün var çıkmadı ama ikinci çizgi
Cnm hamilelik testin mi silik çıktı.ben adet günümü bekliyorum çnkü önceki gebeliğimde adetime 2gün kala kan bile negatifti adet günümde ancak kana düştü inş hamilesindir cnm benimde 2günüm var bakalımBenim belim ve kasığım dün çok ağrıdı bugün sağ göğsümün yanı ara sıra iğne batar gibi acıyor. Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün 8. Gün tüm gün bel kasık ağrısı çektim. Bugün test yaptım sabah hayalet çizgi var gibiydi.daha 4 gün var çıkmadı ama ikinci çizgi
Canim hayalet cizgi varsa hamilesin insallah kan testi yaptirBenim belim ve kasığım dün çok ağrıdı bugün sağ göğsümün yanı ara sıra iğne batar gibi acıyor. Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün 8. Gün tüm gün bel kasık ağrısı çektim. Bugün test yaptım sabah hayalet çizgi var gibiydi.daha 4 gün var çıkmadı ama ikinci çizgi
Hadi bakalim :) bana da hamilesin gibi geliyor.TemelinSafinazi galiba hamileyim o sabah gördüğüm hayalet çizgi çok silik bir pembe minnoş bir çizgi olmuş, pazartesi kan testindeyim inşallah
Ay hadi gözün aydın inşallah hamilesindir canım:)TemelinSafinazi galiba hamileyim o sabah gördüğüm hayalet çizgi çok silik bir pembe minnoş bir çizgi olmuş, pazartesi kan testindeyim inşallah
Gördüm benimde böyleydi çok güzel tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alirsinTestim bu :)TemelinSafinazi
İnşallah çok teşekkür ederimGördüm benimde böyleydi çok güzel tebrik ederim inşallah sağ salim kucağına alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?