Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarim bu inofolic inanilmaz ise yariyor. Suan 18 mm olmus yumurtam ve ovulasyon testinde iki cizgide koyu cikti. Simdi ben ne zaman iliskide bulunmaliyim sizce ??? P pkoluolmak TemelinSafinazi kaldem @Koala14
Çok güzel canım bugün yarın diğer gün ilişkiden yarim saat veya 1 saat öncesinde koyu bir kahve yap eşine şekeri az olabilir acı olsun ama hadi başarılar inşallah tutar

Arkadaşlar ben baya bir kaçırmışım galiba hamileler var ve çok mutlu oldum ya insallah sağlıkla kucağımiza aliriz darısı diğer arkadaşlarıma inşallah

kaldem Ne yaptın sen bebeği gördün mü ben 30 unda kalp atışı için gideceğim normalde 8. Haftanın içindeyim adete göre ama dr geç döllenme dedi şuan 5+4 bakalım bu gittiğim de ne diyecek dr

Hiç sesiniz çıkmıyor ya kızlar ne alemdesiniz merak ettim
Benim belim ve kasığım dün çok ağrıdı bugün sağ göğsümün yanı ara sıra iğne batar gibi acıyor. Yumurtlamadan sonra 10.gün bugün 8. Gün tüm gün bel kasık ağrısı çektim. Bugün test yaptım sabah hayalet çizgi var gibiydi.daha 4 gün var çıkmadı ama ikinci çizgi

Ayyy az kalmis

Insallah guzel haberler vericeksin

Sonra sirada ben varim

Cnm hamilelik testin mi silik çıktı.ben adet günümü bekliyorum çnkü önceki gebeliğimde adetime 2gün kala kan bile negatifti adet günümde ancak kana düştü inş hamilesindir cnm benimde 2günüm var bakalım

Canim hayalet cizgi varsa hamilesin insallah kan testi yaptir

Merhaba kizlar bende katilmak istiyorum araniza bende doktor yumurta tembelligi var dedi ve matofin yani seker ilaci verdi fsh 6 lh 12 civarindaymis polisiktik demedi ama merak ettim sizce ayni seymi adet goruyorum heray iki ay kullan gel dedi ilaci bundan sonra neolacak merak ediyorum yararli olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…