- 6 Haziran 2017
- 336
- 175
- 23
- 33
Amin canımInsallah canim, Allah sizede nasip etsin.
Tesekkur ederim canim , Amin Allah hepimize sag salim kucagimiza almayi nasip etsin.Kizlar tebrik ederim ne guzel haberler. Hayirlisi olsun. Allah saglikla kucaklariniza almak nasip etsin.
Ben bu sabah yaptım pozitif değildiKizlar kan test sonnuclarim aciklandi bhcg 300 cikti. 2 gunden tekrar gel dedi kan testi icin P pkoluolmak
Allah herkese nasip etsin. Biz hala esimle birbirimmize simdi inanabiliriz demi diye shashkin shashkin tepki verdik :)
Senin için çok sevindim ama tebrik ederim :)Kizlar kan test sonnuclarim aciklandi bhcg 300 cikti. 2 gunden tekrar gel dedi kan testi icin P pkoluolmak
Allah herkese nasip etsin. Biz hala esimle birbirimmize simdi inanabiliriz demi diye shashkin shashkin tepki verdik :)
Canım kaç gün geçmişti adetin 300 çıktı bir de gebelik testinde ilk 5 dk da mı çıktı pozitifKizlar kan test sonnuclarim aciklandi bhcg 300 cikti. 2 gunden tekrar gel dedi kan testi icin P pkoluolmak
Tesekkur ederim canim, senin test mi pozitif degildi yoksa kan testimi? Benim tam adet olmam gereken sabahi erken gebelik testi yaptigimda ilk 2 dakikada hemen pozitif cikmisti yani dun, sonra da hemen kan vermeye gittim.Senin için çok sevindim ama tebrik ederim :)
Benim aslında tam olarak bat tarihim belli değil, ben testi yaptım 30 dk sonra pembelik oldu sonra kayboldu. Sabah baktığımda tekrar çizgi çıkmıştı. Ama bu sabah yaptım negatifTesekkur ederim canim, senin test mi pozitif degildi yoksa kan testimi? Benim tam adet olmam gereken sabahi erken gebelik testi yaptigimda ilk 2 dakikada hemen pozitif cikmisti yani dun, sonra da hemen kan vermeye gittim.
Kan vermeye ne zmn gitmeyi dusunuyorsun?Benim aslında tam olarak bat tarihim belli değil, ben testi yaptım 30 dk sonra pembelik oldu sonra kayboldu. Sabah baktığımda tekrar çizgi çıkmıştı. Ama bu sabah yaptım negatif
Bir kaç gün sonra giderim? Ovulasyon testim 1 hafta önce pik yapmıştı 1 haftam kaldı bata test doğru iseKan vermeye ne zmn gitmeyi dusunuyorsun?
Canim kan testi yaptirmadin saniyorum sen. Ama yaptirirsan daha saglikli bir aonuc olur. Ovulasyon teston koyuydu. Ben ilk ovulasyon testinden anlamistim. Ayni idrar ornegiyle yaptigim gebelik testi hafif pembe olmustu. Ayni gun kan olcumu yaptirdigimda bhcg degeri 35 ti. Ve iliskiden 12 gun gecmisti.Canım kaç gün geçmişti adetin 300 çıktı bir de gebelik testinde ilk 5 dk da mı çıktı pozitif
Yaptırmadım henüz, iki gündür kasıklarım ve boşluklarım ağrıyor. Benim yaptığım testin çizgisi ertesi güne belirince ben onu geçersiz kabul ettim. Heveslenip sonra üzülmek istemiyorum.Canim kan testi yaptirmadin saniyorum sen. Ama yaptirirsan daha saglikli bir aonuc olur. Ovulasyon teston koyuydu. Ben ilk ovulasyon testinden anlamistim. Ayni idrar ornegiyle yaptigim gebelik testi hafif pembe olmustu. Ayni gun kan olcumu yaptirdigimda bhcg degeri 35 ti. Ve iliskiden 12 gun gecmisti.
Canım bak bugün ki ovu testim adete 6 gün varCanim kan testi yaptirmadin saniyorum sen. Ama yaptirirsan daha saglikli bir aonuc olur. Ovulasyon teston koyuydu. Ben ilk ovulasyon testinden anlamistim. Ayni idrar ornegiyle yaptigim gebelik testi hafif pembe olmustu. Ayni gun kan olcumu yaptirdigimda bhcg degeri 35 ti. Ve iliskiden 12 gun gecmisti.
Hemen canım :) silikleştiği gün de olsun, hadi bakalım hayırlısı :)Canlarim bu inofolic inanilmaz ise yariyor. Suan 18 mm olmus yumurtam ve ovulasyon testinde iki cizgide koyu cikti. Simdi ben ne zaman iliskide bulunmaliyim sizce ??? P pkoluolmak @Zeycan123kaldem @Koala14
Hemen canım :) silikleştiği gün de olsun, hadi bakalım hayırlısı :)
Ben en koyu olduğu günü değerlendirebildimDunde iliski olmustu. Hani dr lar gun asiri iliski diyolar ya ondan soriyim deidm. Ama riskede atamicam bugunde degerlendiririz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?