Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar tebrik ederim ne guzel haberler. Hayirlisi olsun. Allah saglikla kucaklariniza almak nasip etsin.

Kizlar kan test sonnuclarim aciklandi bhcg 300 cikti. 2 gunden tekrar gel dedi kan testi icin P pkoluolmak
Allah herkese nasip etsin. Biz hala esimle birbirimmize simdi inanabiliriz demi diye shashkin shashkin tepki verdik :)
Canım kaç gün geçmişti adetin 300 çıktı bir de gebelik testinde ilk 5 dk da mı çıktı pozitif

Tesekkur ederim canim, senin test mi pozitif degildi yoksa kan testimi? Benim tam adet olmam gereken sabahi erken gebelik testi yaptigimda ilk 2 dakikada hemen pozitif cikmisti yani dun, sonra da hemen kan vermeye gittim.
Benim aslında tam olarak bat tarihim belli değil, ben testi yaptım 30 dk sonra pembelik oldu sonra kayboldu. Sabah baktığımda tekrar çizgi çıkmıştı. Ama bu sabah yaptım negatif

Eklentiler

• 416B77FC-458E-4A6E-9613-5F92CF6759C1.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 55
  • D75EA58A-534F-4389-B93D-D8501DC35C4C.jpeg
    47,2 KB · Görüntüleme: 62
Kizlar adet biteli 3 gun oldu nedir bu sizce yumurtlamami oluyor

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-25-07-52-53.png
    66,2 KB · Görüntüleme: 88
Canım kaç gün geçmişti adetin 300 çıktı bir de gebelik testinde ilk 5 dk da mı çıktı pozitif
Canim kan testi yaptirmadin saniyorum sen. Ama yaptirirsan daha saglikli bir aonuc olur. Ovulasyon teston koyuydu. Ben ilk ovulasyon testinden anlamistim. Ayni idrar ornegiyle yaptigim gebelik testi hafif pembe olmustu. Ayni gun kan olcumu yaptirdigimda bhcg degeri 35 ti. Ve iliskiden 12 gun gecmisti.

Yaptırmadım henüz, iki gündür kasıklarım ve boşluklarım ağrıyor. Benim yaptığım testin çizgisi ertesi güne belirince ben onu geçersiz kabul ettim. Heveslenip sonra üzülmek istemiyorum.

bende ovulasyon testi yaptım ayın 15inde pic yaptı şimdi adet günümü bekliyorum.Kesinlikle adet gününüzü bekleyin ben öncesinde iğne ile hamile kaldım tabi 3aylıkken kaybettim.adetime 2 gün kala kan testinde ve idrar testinde hiçbirşey çıkmadı adet günümde kanda 50 çıktı idrarda silik çıktı..yani en erken gebelik testlerinin bile 5in üzerinde olması gerekiyor

Canım bak bugün ki ovu testim adete 6 gün var

Eklentiler

• A7FEEC75-5D7F-4E20-BDD1-D813F9700712.jpeg
    41,9 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…