- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Ben hala inanmıyorum, gözüm yanıldı herhalde çizgiyi de psikolojik görüyorum herhalde diyorum :)Inşallah canim, hamile olamayan birileri hamile olsa çok seviniyorum. Bi kaç güne benim de test yapmam lazım bakalım. Normalde yumurtlamadan sonra adet olacaksam çok fazla gergin oluyorum ama bu çok rahatım, kendime şaşırıyorum keyfim yerinde falan, ama göğüs hassasiyetim cok fazla ve ara sıra kasik agrilarim kendini belli ediyor. Umutlanmaktan da korkar oldum.
Canım net göremedim ben telefondanKizlar az onnce gebelik testi yaptim bi bakarmisiniz? bat tam olarak bilmiyorum belki bugundu belki yarin ama kasik agrilarim falan var hala. Shu an aksam cok cay ve su icmis olarak yaptim yarin sabah tekrar yapmayi dusunuyorum.
Canim yumurtlama gununden 6 gunmu gecti? Sen kan vermeye gidecekmisin bugun?Ovulasyon testi iki gün koyu çıkınca şüphelenip yaptığım ilk test çizgi incecik görülmüyor olabilir, ikinci test dün akşam yaptığım :) şüpheli ilişkiden 6 gün geçti göstermesi normal mi acaba
Tebrik ederim canım hamilesinKizlar shoyle daha yakindan yukluyorum resim bi onceki biraz uzaktanmis.
6 gün geçti benim ovulasyon testleri 6 gün önce pik yaptı. Ben de anlamadım belki daha öncesinden. Daha önce kan vermeye gittiğimde hamile olmadığım için negatif sonuçları ala ala üzüntü oldu. Şimdi korkuyorum. En azından ilk 5 dk da çıkan sonuç olunca gideyim. Benim bat tarihimde belli değilCanim yumurtlama gununden 6 gunmu gecti? Sen kan vermeye gidecekmisin bugun?
Merhaba canım, adetten sonra ovulasyon testini yapmaya başladım 32. Gün pik yakaladım. 33.gün silikleşti mi diye bakayım derken o daha koyu çıktı. Sonra şüphelenip gebelik testi yapmıştım. İncecik bir çizgi olmuş. İşte dün akşam tekrar yaptım :)P pkoluolmak Bide diğer yazıları da okudum canım ovu testi hep pozitif miydi biraz anlatır misin:))
Ay Inşallah canimTebrik ederim canım hamilesin
Merhaba canım, adetten sonra ovulasyon testini yapmaya başladım 32. Gün pik yakaladım. 33.gün silikleşti mi diye bakayım derken o daha koyu çıktı. Sonra şüphelenip gebelik testi yapmıştım. İncecik bir çizgi olmuş. İşte dün akşam tekrar yaptım :)
Canım o kadar az sürede gebelik bello olmaz . Sen büyük ihtimal daha öncesinde pik yaptın 20 li günlerde. 32 de de ovu testi koyu göstermeye başladı ve devam etti. Yumurtlama olsa yumurta çatlayınca o arada lh duser ve çizgi silinirdi. Bu gebelik testinden önce göstermiş :) tebrik ederim canım benim:)))
İnşallah öyledir ya tam anlamıyla sevinemiyorum bile :)
Hayırlısı olsun canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlar kan test sonnuclarim aciklandi bhcg 300 cikti. 2 gunden tekrar gel dedi kan testi icin P pkoluolmak
Allah herkese nasip etsin. Biz hala esimle birbirimmize simdi inanabiliriz demi diye shashkin shashkin tepki verdik :)
Insallah canim, Allah sizede nasip etsin.Hayırlısı olsun canım Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canımm nasıl mutlu oldum bilemezsin:)) hayırlı olsun :)Kizlar kan test sonnuclarim aciklandi bhcg 300 cikti. 2 gunden tekrar gel dedi kan testi icin P pkoluolmak
Allah herkese nasip etsin. Biz hala esimle birbirimmize simdi inanabiliriz demi diye shashkin shashkin tepki verdik :)
Kan testi yaptır canım baksana ne kadar belirgin çizgi :) hemİnşallah öyledir ya tam anlamıyla sevinemiyorum bile :)
Amin canim tesekkur ederim. Insallah sanada nasip etsin en kisa zamanda.Canımm nasıl mutlu oldum bilemezsin:)) hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?