- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
Şuan da beni şüpheye düşürdünüz :) Bir kaç gün önce 2 gündür ovu testim çok koyu 32. gün 33.gün çok koyu çıktı demiştim. Acaba hamilemiyim diye şüphelenmiştim. O akşam işten dönünce ben gebelik testi yaptım. Ve seyahate gittim. Eve döndüğümde gebelik testi aynı bu şekilde çok az bir çizgi vardı. Ben dikkate almadım çünkü üstünden 3 gün geçti. Şimdi hatırlıyorum. Geçen aylarda da ben gebelik şüphesiyle test yapıyordum. Uzun süre de o testleri atmıyordum ama hiç böyle bir çizgiyle daha önce karşılaşmadım. Acaba dikkate almalımıyım kızlar
Benim bir gün geçikti sol kasığımda ağrı var oda hafif hafif sadeceGöğüs hassasiyeti kasik ağrısı adet döneminde koku hassasiyeti oldu
Kızlar gebelik testi yaptım sizce var mı :)
Canim tebrik ederim. Benimde bu kadar silikti. Hemen kan testi yaptiemani oneririm. Simdiden hayirli olsun Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.Kızlar gebelik testi yaptım sizce var mı :)
Çok enterasan bir şey oldu yaCanim tebrik ederim. Benimde bu kadar silikti. Hemen kan testi yaptiemani oneririm. Simdiden hayirli olsun Allah saglikla kucagina almak nasip etsin.
İnşallah vardır canımÇok enterasan bir şey oldu yaşimdi çeksem hiç YÖK çizgi
Ya inşallahİnşallah vardır canım
Canım hamile değilsen o ikinci çizgi asla belirmez , hayırlısıyla hamilesin inşallahKızlar gebelik testi yaptım sizce var mı :)
İnşallah canım, hayırlısıyla :) yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bakalımCanım hamile değilsen o ikinci çizgi asla belirmez , hayırlısıyla hamilesin inşallah
Inşallah canim, hamile olamayan birileri hamile olsa çok seviniyorum. Bi kaç güne benim de test yapmam lazım bakalım. Normalde yumurtlamadan sonra adet olacaksam çok fazla gergin oluyorum ama bu çok rahatım, kendime şaşırıyorum keyfim yerinde falan, ama göğüs hassasiyetim cok fazla ve ara sıra kasik agrilarim kendini belli ediyor. Umutlanmaktan da korkar oldum.İnşallah canım, hayırlısıyla :) yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım
Canım giremedim 2 gündür yumurtlamak yolun yarısı eder :) değerlendirmişsinizdir umarımHamile değilmişim ovulasyon günümdeymişim
Canım beni umutlandırdın inş vardır bebek :)Inşallah canim, hamile olamayan birileri hamile olsa çok seviniyorum. Bi kaç güne benim de test yapmam lazım bakalım. Normalde yumurtlamadan sonra adet olacaksam çok fazla gergin oluyorum ama bu çok rahatım, kendime şaşırıyorum keyfim yerinde falan, ama göğüs hassasiyetim cok fazla ve ara sıra kasik agrilarim kendini belli ediyor. Umutlanmaktan da korkar oldum.
Benimde gönlüm olmasindan yana ama hep negatif görünce umutlanamiyor da insan artik.Canım beni umutlandırdın inş vardır bebek :)
İllaki olcak gelcek o bebekler canım çok üzülüyorum ben de ama umutsuz değilim. Gec de olsa olcak biliyorum. Ferah tut içini belki de içindedir bebeğin..Benimde gönlüm olmasindan yana ama hep negatif görünce umutlanamiyor da insan artik.
Ay Inşallah canim keşke öyle olsaİllaki olcak gelcek o bebekler canım çok üzülüyorum ben de ama umutsuz değilim. Gec de olsa olcak biliyorum. Ferah tut içini belki de içindedir bebeğin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?