Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eki Görüntüle 2085868

Esimin telefondan cektim.simdi gorunuyor sanki
Şuan da beni şüpheye düşürdünüz :) Bir kaç gün önce 2 gündür ovu testim çok koyu 32. gün 33.gün çok koyu çıktı demiştim. Acaba hamilemiyim diye şüphelenmiştim. O akşam işten dönünce ben gebelik testi yaptım. Ve seyahate gittim. Eve döndüğümde gebelik testi aynı bu şekilde çok az bir çizgi vardı. Ben dikkate almadım çünkü üstünden 3 gün geçti. Şimdi hatırlıyorum. Geçen aylarda da ben gebelik şüphesiyle test yapıyordum. Uzun süre de o testleri atmıyordum ama hiç böyle bir çizgiyle daha önce karşılaşmadım. Acaba dikkate almalımıyım kızlar

bende ovu testi adetin 15.günü yani ayın 15inde çok koyu çıktı 29 yada 30 unda hasta olmam lazım bakalım değilse hamileyim bir kez düşük yaptım ondada belirtim göğüs hassasiyetiydi ki bu durumuda öğrendikten snra çok yoğun yaşadım yani benim pek belirtim olmamıştı şimdide belirtilere pek takılamıyorum

İnşallah canım, hayırlısıyla :) yarın sabah ilk idrarla tekrar yapıcam bakalım
Inşallah canim, hamile olamayan birileri hamile olsa çok seviniyorum. Bi kaç güne benim de test yapmam lazım bakalım. Normalde yumurtlamadan sonra adet olacaksam çok fazla gergin oluyorum ama bu çok rahatım, kendime şaşırıyorum keyfim yerinde falan, ama göğüs hassasiyetim cok fazla ve ara sıra kasik agrilarim kendini belli ediyor. Umutlanmaktan da korkar oldum.

Canım beni umutlandırdın inş vardır bebek :)

Kizlar az onnce gebelik testi yaptim bi bakarmisiniz? bat tam olarak bilmiyorum belki bugundu belki yarin ama kasik agrilarim falan var hala. Shu an aksam cok cay ve su icmis olarak yaptim yarin sabah tekrar yapmayi dusunuyorum.

Eklentiler

• 111.jpg
    13,5 KB · Görüntüleme: 78
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…