Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yalnız şiddet hep aynı değil. Mesela dün yatarken ağrı yoğundu karnımı falan ovaladım azalsın diye. Bi sabah kalktım pek ağrı hissetmiyorum şuan ara ara geliyo agrilar 1 saat sonra gidiyo
Evet evet benim de böyle canım bat ne zamandı test yap belki çıkar ovulasyon testi varsa ovulasyon testi yap

Evet evet benim de böyle canım bat ne zamandı test yap belki çıkar ovulasyon testi varsa ovulasyon testi yap

Bat yokki canım tarihim belli olmuyo benim 30 gün 40 gün 50 gün ne zaman olacağı belli olmuyo. Sadece ayın 20 sinde çizgi hafif koyulasti o da tam koyulaşma değildi. Ertesi gün renk açıldı ama ertesi gününü degerlendirebildik. Dün tekrar koyulaşmaya başlamıştı. Anlamadım ki o zaman mi yumurtlama oldu şuan mi oluyo. O zaman tuttu da bu gebelik belirtisi mi çözemedim. Yani ne yumurtlama zamanım belli ne adet olacağım tarih

Son adet tarın ne canım bi soylermisin

Benim saskin hallerim devam ediyor. Bir sey hissetmeyince anlamiyorum. Bu sabah uyandim kendimi dinliyorum bulantim var mi diye :) ama her sabah ayni tatla uyaniyordum sanki oyle geliyor ne bileyim.

Bak canım ne yap biliyo musun:)) Çok güzel ve çok sağlıklı bi kahvaltı yap. Çalışıyo musun bilmiyorum ama evdeysen zaten güzel bi kahvaltı yaparsın. Calisiyosan da simit börek açma bunlardan uzak dur peynir zeytin li güzel sağlıklı bi kahvaltı yap kendine. Hem daha hafif hem mide bulandirmaz hemde bebek gelişimi için sağlıklı şeyler yemen gerekir. Kendi kendini dinle tadını cikar :))

Hadi hayirlisi. Valla sayfamizdan guzel haberler geliyor.

Yaa koalam ne kadar ictensin. Calisiyorum. Sabah sut yumurta peynir yedim :) yumurtayi pek sevmem ama iste zorla yedim.

Yaa koalam ne kadar ictensin. Calisiyorum. Sabah sut yumurta peynir yedim :) yumurtayi pek sevmem ama iste zorla yedim.

Teşekkür ederim canım:) Ya sevmesen de biraz zorlaman lazim ben de sütten nefret ederim ama gebelik oluşursa her akşam içicem ben içmesem eşim tikiycak ağzıma sütü haka uğraşır:))) he bide koyu yeşil yapraklı sebzeler diyolar gebelikte demir önemli olduğundan. Bence suanki durumun güzel keyfine bak:))

Canım 50 günde bile olsa şimdi koyu çıksa 14 gün sonra adet olsan 19 kasımdan 52.gün felan adetin gelir ancak bence sen hamilesin

Çok güzel söylüyosun canım:) Ama en son adetim 53.gün olduğu için bilemiyorum bu ara bike yumurtluyo olabilirim:) yanı hiiç emin olamıyorum. Ilaç kullanmadan adet olmaya çalışıyorum ancak bu kadar oluyo 40 , 50:)

Yumurtanin ne zaman olacaginin garantisi yok bak bana :) yakalayamistim bile

Yumurtanin ne zaman olacaginin garantisi yok bak bana :) yakalayamistim bile

Doğru söylüyosun canım bizdeki de umut iste:) Ama artık görüyorum ki rahat rahat hamile kalabilirmis pco:) eşimin ablası hamile çok zor geciriyo sürekli kusuyo. Hamile olduğunu ogrendiginden beri yerinden kalkamiyo herşeyden midesi bulaniyo evde sürekli modu düşük geziyo anlamadım ki belirtiler gerçekten çok mu ağır yoksa psikolojik mi:) eğer hamilelik oysa ben kesinlikle degilim:)))

Simdi.midem bulanmiyor, agzimin tadini anlayamiyorum.dun sarimsak yedim sagolsun etkisi suruyor :) dun goguslerimi elledim. Siskinlik yok ama yanlari hafif aciyor. Birde sol bacagimis ag bacagimin uzerine atarsam sol kasigim agriyor. Hunu az once fark ettim. Belki benimki cok yeni oldugu icindir. Hic tam iste sundan diyemiyorum

Ay senden bütün detayları alabiliriz günü gününe:) sanırım herkes çok farklı belirtiler gösteriyo çok rahat geçiren de var zorlanan da . Insallah senin rahat bir hamilelik olur canim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…