Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım 2 güne 1 bakıyor düzenli artış var mi ama bence güzel gibi inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum inanki sanki ben kalmışım gibi bize de dua et
Canim benim inan ben icinizden biri oldugum icin burdan guzel haber duydugumda hem sevinir hem burulurdum suan bu sarirlari yazarken bile gozlerim doluyor. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin, saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin. Dualarim sizinle zatem tek tek yazicam kagida niklerinizi dua edicem isim isim .

Çok sağol canım rabbim sana bagislasin rabbim inşallah hepimizin kucağını dolduracaktır biraz kıymetli olsunlar diye bekleriyledir belki bu arada bende çok çok açık gördüm 16. gün yumurtladım 3 4 gün var adetime yarın sabah tekrarlayacak inşallah cikar

K Koala4 ve kaldem ovulasyon testi bnm de koyulaşmaya başladı senin de mi böyleydi cnm? Tek olan bu geceki toplu olanlarda üsttekiler dün ve önceki gündüler altta ayrı olan yine bu geçenin ki

Eklentiler

• ED340868-984B-4016-8DF3-A5476C8E51FE.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 70

Benimde öyle olsun inşallah çünk hikayem aynı :))

Kuzum yaa neler hissedeceğini duygularına tahmin bile edemiyorum mükemmel bişey olsa gerek. Sevinç mi heyecan mı korku mu adını koyamazsınız siz şimdi Allah daim etsin. Eşinle keyfini çıkar canım benim. Duanda bizi de unutma inşallah.

Canim telefonlardan biraz acik cikiyor bundan birazcik daha koyuydu. Sanki 1 2 gun sonra catlayacak gibiydi.
Evet bnm de fotodan biraz daha koyu. Pkolularda tam koyulaşmıyor mu acaba valla umutlandım şimdi inşAllah hüsrana uğramam

Eklentiler

• 767C7169-E7F8-454E-993B-D3C60CDBC5FE.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 88B3CE33-FB64-45FF-9AF4-9281F1E2AC6A.jpeg
    43,2 KB · Görüntüleme: 57
Benimde hatırlamısınız bilmem 2 gün koyulaştı gerisi Yok. Bana da bi umut geldi gibi şimdi. :)

Allah razı olsun canım hamilelerin duaları kabul olurmuş:)))

Evet bnm de fotodan biraz daha koyu. Pkolularda tam koyulaşmıyor mu acaba valla umutlandım şimdi inşAllah hüsrana uğramam

Canım en alttaki son yaptığınsa ufak koyulaşma var inşallah hepimiz bu ay bebis haberlerini alırız ne mutlu olur ya hepimiz alsak güzel haberleri:)))

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza 3 aydır deniyoruz olmuyo doktora gittim inofolic combi mavi olandan verdi kullananız var mı pko olmadığını söyledi

Kızlar merhaba yeni katıldım aranıza 3 aydır deniyoruz olmuyo doktora gittim inofolic combi mavi olandan verdi kullananız var mı pko olmadığını söyledi
Ben kullaniyorum ve memnunum pkolular için üretilmiş bir ilaç ama olmayanlardanda kullanan var ve olumlu sonuc alan var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…