Canim benim inan ben icinizden biri oldugum icin burdan guzel haber duydugumda hem sevinir hem burulurdum suan bu sarirlari yazarken bile gozlerim doluyor. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin, saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin. Dualarim sizinle zatem tek tek yazicam kagida niklerinizi dua edicem isim isim .Canım 2 güne 1 bakıyor düzenli artış var mi ama bence güzel gibi inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum inanki sanki ben kalmışım gibi bize de dua et
Çok sağol canım rabbim sana bagislasin rabbim inşallah hepimizin kucağını dolduracaktır biraz kıymetli olsunlar diye bekleriyledir belki bu arada bende çok çok açık gördüm 16. gün yumurtladım 3 4 gün var adetime yarın sabah tekrarlayacak inşallah cikarCanim benim inan ben icinizden biri oldugum icin burdan guzel haber duydugumda hem sevinir hem burulurdum suan bu sarirlari yazarken bile gozlerim doluyor. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin, saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin. Dualarim sizinle zatem tek tek yazicam kagida niklerinizi dua edicem isim isim .
kaldem bir de birkaç sayfa geri gittim. 18 aralıkta biraz koyuluk gördüm sonra renk açıldı inşallah tutmuştur demissin:) çatlamadı demissin kendi yumurtalarına demekki biz tam net koyuluğu göremiyoruz:) hatta ben de 2 gün sonra test koymuşum benim de iyle oldu tekrar koyulaşmadi yumurta çatlama dan kaldı demissin :)) demekki catlamis döllenmiş bide:))) insallah benim de olmistur :))
Canim telefonlardan biraz acik cikiyor bundan birazcik daha koyuydu. Sanki 1 2 gun sonra catlayacak gibiydi.
Kuzum yaa neler hissedeceğini duygularına tahmin bile edemiyorum mükemmel bişey olsa gerek. Sevinç mi heyecan mı korku mu adını koyamazsınız siz şimdi Allah daim etsin. Eşinle keyfini çıkar canım benim. Duanda bizi de unutma inşallah.Canim benim inan ben icinizden biri oldugum icin burdan guzel haber duydugumda hem sevinir hem burulurdum suan bu sarirlari yazarken bile gozlerim doluyor. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin, saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin. Dualarim sizinle zatem tek tek yazicam kagida niklerinizi dua edicem isim isim .
Evet bnm de fotodan biraz daha koyu. Pkolularda tam koyulaşmıyor mu acaba valla umutlandım şimdi inşAllah hüsrana uğramamCanim telefonlardan biraz acik cikiyor bundan birazcik daha koyuydu. Sanki 1 2 gun sonra catlayacak gibiydi.
Canim benim inan ben icinizden biri oldugum icin burdan guzel haber duydugumda hem sevinir hem burulurdum suan bu sarirlari yazarken bile gozlerim doluyor. Rabbim hic birimizin kucagini bos birakmasin, saglikli hayirli omurlu evlatlar nasip etsin. Dualarim sizinle zatem tek tek yazicam kagida niklerinizi dua edicem isim isim .
Benimde öyle olsun inşallah çünk hikayem aynı :))
Evet bnm de fotodan biraz daha koyu. Pkolularda tam koyulaşmıyor mu acaba valla umutlandım şimdi inşAllah hüsrana uğramam
Evet cnm son yaptığım yalnız burada biraz daha silik çıkıyor. Gerçekte bi tık daha koyuCanım en alttaki son yaptığınsa ufak koyulaşma var inşallah hepimiz bu ay bebis haberlerini alırız ne mutlu olur ya hepimiz alsak güzel haberleri:)))
Evet cnm son yaptığım yalnız burada biraz daha silik çıkıyor. Gerçekte bi tık daha koyu
Gebelik testi dün yaptım cnm negatif. Ben yumurtluyorum tekrar galiba onu değerlendirecem eşimi ikna edebilirsem bu geceyi değerlendireyim diyorumEvet foto da öyle oluyo:) sen ne zaman test yapıcaksın:)))
İnşAllah 9 ay olmayız da bebeğimizi severiz karnımızdaBen adet olmayı hiç istemiyorum inşallah olmam agrım var
Ben kullaniyorum ve memnunum pkolular için üretilmiş bir ilaç ama olmayanlardanda kullanan var ve olumlu sonuc alan varKızlar merhaba yeni katıldım aranıza 3 aydır deniyoruz olmuyo doktora gittim inofolic combi mavi olandan verdi kullananız var mı pko olmadığını söyledi
Çok teşekkür ederim ben de yeni kullanmaya başladım 2 gün oldu inşallah hepimizde olumlu sonuç alırızBen kullaniyorum ve memnunum pkolular için üretilmiş bir ilaç ama olmayanlardanda kullanan var ve olumlu sonuc alan var
Hepimiz benzer hikayeleri paylasiyoruz. Insallah seninde guzel haberlerini aliriz.Benimde öyle olsun inşallah çünk hikayem aynı :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?