Ben ilaca baslicam. Tedirginim biraz. Senin yasin kucuktu ama degil mjCanımm ben de 30.gundeyim ve ovu testi silik hala :) ilaç ta kullanmıyorum dupduz devam :) sen ne durumdasın:)))
17. Gün bugün canım
Ben ilaca baslicam. Tedirginim biraz. Senin yasin kucuktu ama degil mj
Sağol canım inşallah dua edin Rabbim hepimizi bebislerimize kavuştursunIyi hadi erken olmus canım hayırlısıyla inşallah tutar :)))
Canım şiddetle tavsiye ediyorum inofolic combi hatta hemen alıp başla bence ben öyle yaptım adetim gecikmişti bende başladım ardından adet gördüm ve sonra 16. Gün yumurtladım üstelik 22. Gün yumurtlamıştım geçen ay ovu.test yaptigimdaKızlar bugün kahverengi çamurumsu lekelenmem için tekrar gittim. Prognova dan dolayı 3 aylık adet olalama öyküsünün ardından normal dedi. İlaca devam. Adetin ikinci günü bekliyorum dedi. Glifor a da devam. Ben inofolic Combi de alacağım yarın. Oda çok etkiliymiş. Anlayacağın @kaldem bi ilerleme Yok yerimde sayıyorum ben.
Canım şiddetle tavsiye ediyorum inofolic combi hatta hemen alıp başla bence ben öyle yaptım adetim gecikmişti bende başladım ardından adet gördüm ve sonra 16. Gün yumurtladım üstelik 22. Gün yumurtlamıştım geçen ay ovu.test yaptigimda
Canım ben hem glifor hem de inofolic kullaniyorum böyle oldu bence al bana dr yazmadı ben kendim aldım disardanEvet canım bi deneyeyim bu ay hep Alcam alcam dedim kaldı öyle ama bu ay alıcam hatta yarın sabah. Bide bu ilaçlı kullanırken de hamile kalanlar oluyormuş. Belki birbirine olumlu etki yapar
Canım ben hem glifor hem de inofolic kullaniyorum böyle oldu bence al bana dr yazmadı ben kendim aldım disardan
Canım bende ağır sayılır kilo veremiyorum ama glifor ve inofolic sayesinde almıyorum da canım mutlaka al dene sabah akşam tok karnına kullan hattaBen ağır pko yum inofolic de işe yaramazsa bilemiyorum yanı. Siz çift çizgileri yakaladınız sıra bende hadi bakalım :))
merhaba canım hayıt çayını nasıl kullanıyorsun kendin mi yapıyorsun?. Ben yakaladığımı zannediyordum ama İki Aydır adet görmeyince yanıldığımı anladım. Ya yumurtlamıyorum yada çatlamıyor çözemedim. Adetim düzenli olsa keşke, hesap kitap yapabilirim ama böyle iki üç ayda bir adet olunca çaresiz kalıyorum. Senin nasıl ?
merhaba canım hayıt çayını nasıl kullanıyorsun kendin mi yapıyorsun?
anladım canım şunun için sordum yaşım 26 benim neredeyse 14 yıldır pko ile boğuşuyorum kendimi bildim bileli ilaçsız adet olmadım, ben aktardan aldığım hayıt suyunu içtim Rabbim onu vesile kıldı hamile kalabildim bende senin gibi içiyordum fayda etmedi o yüzden sordum arkadaşım Rabbim şifanızı versin tez zamanda zor ama sabırlı olmak gerekiyor bu yolda ben iki yılın sonunda meleğime kavuşabildim inşallah size tez zamanda hayırlısı ile nasip olur.Merhaba, evet aktardan hayıt çayını aldım. Kaynamış 1 su bardağı gibi büyük bir bardağa bir tatlı kaşığı atıyorum. Demlenip dibe çöküyor 5-10 dk sonra içebilirsin. Ben günde iki kez yemekten yarım saat sonra içtim.
şişe de suyu satılıyor sabah akşam aç karnına içtim adetliyken başlıyorsun bir sonraki adete kadar ben kullandığım ay faydasını gördüm. Herhangi bir kokusu tadı yok rahat içebilirsin su gibi.Merhaba, evet aktardan hayıt çayını aldım. Kaynamış 1 su bardağı gibi büyük bir bardağa bir tatlı kaşığı atıyorum. Demlenip dibe çöküyor 5-10 dk sonra içebilirsin. Ben günde iki kez yemekten yarım saat sonra içtim.
anladım canım şunun için sordum yaşım 26 benim neredeyse 14 yıldır pko ile boğuşuyorum kendimi bildim bileli ilaçsız adet olmadım, ben aktardan aldığım hayıt suyunu içtim Rabbim onu vesile kıldı hamile kalabildim bende senin gibi içiyordum fayda etmedi o yüzden sordum arkadaşım Rabbim şifanızı versin tez zamanda zor ama sabırlı olmak gerekiyor bu yolda ben iki yılın sonunda meleğime kavuşabildim inşallah size tez zamanda hayırlısı ile nasip olur.
Şikayetlerin benimkine çok benziyor canım korkularım herzaman olmuştu benim de iki ay da bir adet görüyordum 2,5yıllık evliyim 5 Aydır çocuk istiyorduk adet göremediğim için de yumurtlama günümü bılemedım hiç.. aldım testlerden internetten ama onda da pek bişey anlamadım doktora gittim önce tarlusal verdi 12.günü gel dedi gittim yumurtan oluşmuş iki güne çatlar dedi o hafta gün aşırı birliktelik yaşadık progestron falan verdim 4.64 çıktı catlamıs dedi doktor ama ben tabi eşimi de o ara zoraki sperm testine gönderdim işte o hafta hamile kalmışımmm şuan 5 haftalık niye anlatıyorum bunları aklına takma pkolu olup da hamile kalabilen çok ve bence bi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak bizim gibi pkolular için en güzeli .. yoksa yumurtlama testleri falan da insanı çok yıpratıyor ... Ben yakaladığımı zannediyordum ama İki Aydır adet görmeyince yanıldığımı anladım. Ya yumurtlamıyorum yada çatlamıyor çözemedim. Adetim düzenli olsa keşke, hesap kitap yapabilirim ama böyle iki üç ayda bir adet olunca çaresiz kalıyorum. Senin nasıl ?
ya sordum çünkü eğer öyle kullanıyorsan hiç kafanı karıştırmayım diye ben kullandığım ay faydasını görmüştüm canım benim, ama fayda görene kadar kullanabiliyorsun yani hemen bırakma olmuyor diye. Yukarıda da söylediğim gibi ben senin gibi demleme yaptım hiç fayda göremedim bu şişede aldığım soğuk sıkımdı 1 lt 30 lira vermiştim ama faydasını gördüm inşallah sizin şifanızda bunda saklıdır. Bu arada hayıt hapınıda denedim oda fayda etmedi bana tabi herkesin bünyesi farklıdır ama şifayı vesile kılar Rabbim inşşallah.Bende içeceksin ondan sordun sandım tarif verdim
Amin canım inşallah. Tabi faydasını gören çok. Ne güzel sende de işe yaramış. Ne kadar içtin sen ?
Canım Allah sana bagislasin bebeğini hazir cam sisedekinden mi kullandin m... diye bir marka ondan mi acaba ve nasıl kullandın anlatirmisinanladım canım şunun için sordum yaşım 26 benim neredeyse 14 yıldır pko ile boğuşuyorum kendimi bildim bileli ilaçsız adet olmadım, ben aktardan aldığım hayıt suyunu içtim Rabbim onu vesile kıldı hamile kalabildim bende senin gibi içiyordum fayda etmedi o yüzden sordum arkadaşım Rabbim şifanızı versin tez zamanda zor ama sabırlı olmak gerekiyor bu yolda ben iki yılın sonunda meleğime kavuşabildim inşallah size tez zamanda hayırlısı ile nasip olur.
Şikayetlerin benimkine çok benziyor canım korkularım herzaman olmuştu benim de iki ay da bir adet görüyordum 2,5yıllık evliyim 5 Aydır çocuk istiyorduk adet göremediğim için de yumurtlama günümü bılemedım hiç.. aldım testlerden internetten ama onda da pek bişey anlamadım doktora gittim önce tarlusal verdi 12.günü gel dedi gittim yumurtan oluşmuş iki güne çatlar dedi o hafta gün aşırı birliktelik yaşadık progestron falan verdim 4.64 çıktı catlamıs dedi doktor ama ben tabi eşimi de o ara zoraki sperm testine gönderdim işte o hafta hamile kalmışımmm şuan 5 haftalık niye anlatıyorum bunları aklına takma pkolu olup da hamile kalabilen çok ve bence bi doktora gidip yumurta takibi yaptırmak bizim gibi pkolular için en güzeli .. yoksa yumurtlama testleri falan da insanı çok yıpratıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?