Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canm internet ten uygun olan ovu testlerin den alıp hergün yapman lazım pko olduğu için yumurtla belli olmuyo günü pik yapması için de iki çizginin de aynı koylulukta olması lazım yakın koyuluk çıkabilir oda pko dam kaynaklı ısrarla yapmaya devam edersen pik yaptığı günü yakalarsın

Benim eşim alıştı artık yumurtlama günümü bile sorup duruyordu o yönden şanslıyım galiba benden çok o istiyor

Onlara da komik geliyo sanırım bu tür şeyler:) eşim diyo sen şimdi böyle yapiyosun hamileyken k8mbilir neler yapicaksin:)))))

Tesekkur ederim canim.Bendede ise yaramadi bi kac sene once kullanmistim biraz istahimi kesmisti sonra etkileri azalmisti bnde biraktim yine baslasammi bilmiyorum

Canım bana verdiği ilaçla beraber glifor a devam dedi. Kullancam çünkü güzel kilo verdiriyor 4 kilom gitti

Bunu inceledim canım sağol çok güzel bi bilgi verdin. Bir ay kullanıp bırakmamak lazım. Devamlılık EsAs bence bu bitkilerde.

Haydin hep beraber hayıt içelim kuzular bakalım kimde işe yarayacak :) Ben bu testten bişey anlamadım. Bugün 3 ay sonra ilk defa çamur gibi leke geldi. Test yaptım ovulasyon mu oluyor acaba diye. Ama yok önceden silik bi çizgi çıkardı şimdi pürüzsüz tek çizgi çıktı ilk defa. Ne şimdi bu fikri olan var mı ? Prognyova ilacının 2 günü hemen etki mi etti ne oldu yani. Kafamda deli sorular

Selam kızlar benim bugün 16. Gün yumurtladım çift koyu çizgiyi yakaladım sadece inofolic ve glifor kullaniyorum inşallah tutar dua edin lütfen

Hadi inşallah canım Allah hayırlısı ile nasip etsin.

:) Ben öyle yapıyorum her seferinde eşim çok gülüyor :))))

Kızlar rabbim ol demedikten sonra ayakları diksende fayda etmiyor bende deniyorum ama tık Yok

Allah kavuştursun canım. Benim de dün gitti. 5 gün yok. Hayır anlamadığım3 ay sonra ilk defa bu çamur gibi gelen lekelenme eğer yumurta çatlama lekelenmesi ise koca Yok. Allah ım herşey muallakta.

Amin canım inşallah bekleyeceğim artık

Canım bana verdiği ilaçla beraber glifor a devam dedi. Kullancam çünkü güzel kilo verdiriyor 4 kilom gitti
Bende bugun tekrar basladim canim ama bugun adet olmaya basladim kullansammiki bilmiyorum adette bisey olmaz heralde

Ben de ben dee:) Ama pko olduğu için hamilelik döneminde bile dikkatli beslememiz gerekirmiş
yok be canim hersey nasip bn cok agir pcoyum bnim gibi de cok nadir vardir heralde 3 sene once asilamayla tuttu gebelik hic risk yasamadim hic te dikkat etmedim hersey nasip.Rabbim hepinize nasip etsin insaAllah...

Regl başlangıcı olabilir mi ? Eğer yumurta ise de dünü degerlendirdiyseniz bugün ve yarını kurtarır diye düşünüyorum

yok be canim hersey nasip bn cok agir pcoyum bnim gibi de cok nadir vardir heralde 3 sene once asilamayla tuttu gebelik hic risk yasamadim hic te dikkat etmedim hersey nasip.Rabbim hepinize nasip etsin insaAllah...
Aşılama nasıl oluyor. Bnm bi oğlum var aşılamayı devlet ödüyor my?

Amin canım inşallah :) Ya benim boy 1.53 kilo şuan 54 . 3 hafta önce 57'ydim. Kilo almaya cok musait bunyem 50 ye düşmeye çalışıyorum . Yemek yemeyi ve yapmayı seviyorum tatlı krizlerim geliyo ama dayaniyorum

Regl başlangıcı olabilir mi ? Eğer yumurta ise de dünü degerlendirdiyseniz bugün ve yarını kurtarır diye düşünüyorum

Olabilir galiba, yarın gideceğim bi tekrar içim rahat etmedi. Değerlendiremedik maalesef

Amin canım inşallah :) Ya benim boy 1.53 kilo şuan 54 . 3 hafta önce 57'ydim. Kilo almaya cok musait bunyem 50 ye düşmeye çalışıyorum . Yemek yemeyi ve yapmayı seviyorum tatlı krizlerim geliyo ama dayaniyorum
glifor kullaniyorum bnde o istahi kesmek icin seker krizleri geliyo bana .50 den 70 e ciktim bebek tedavisi olurken daha veremedim kiloyu almamak icin ugrasiyorum gercekten cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…