- 8 Aralık 2017
- 328
- 181
- 18
- 34
SEn nasıl yapıyorsun canım, ölçülerin nasıl aç mı tok mu içiyorsunCanım ben bugün hayıt suyuna başladım. Hayırlısı bakalım pkolulara çok iyi geliyormuş
Kızlar üzülmüyorum. Allah ister verir isterse vermez. Ben her şeye razıyım.P pkoluolmak anladım canım benimHayıt civan percemi ve soğan suyu nu çok duydum. Ben de büyük ihtimal bidahaki aya soğan suyu na başlarım tabi bu ay bi bitsin. 28.gundeyim ben de ne koyu cizgi ne yumurtlama akıntısı yakalayamadım henüz.
Esrdbkkk önce kendi psikolojimiz bebek sonra inşallah gelir zaten. Birsürü şey araştırdım pko çocuğa engel değil canım boş yere üzüyorsun kendini En hayırlı zamanda gelir inşallah hepimizin bebisleri
Soğan kürünü denedim ben bir ay, pek faydasını göremedim.Hadi hayırlısı canım. Benimde şansım bir ay sonraya kaldı. Üzülmeyelim diyorum ama dün ağlama nöbeti geçirdim gece. İçime ata ata patladım gitti. Hayıtı geçen ay içtim ben. Bu ay civanperçemi içiyorum. Faydasını gören çok bende çok inanarak içiyorum. Soğan kürü denemiş miydin kisti olanlara çok iyi geliyormuş.
Bnm de 2 siydi ovülasyon ama adet olamadım hala. Hayıt suyuna ben de dün gece başladım bakalım hayırlısıK Koala4Esrdbkkk Dea_Tacita15 kızlar bugün ben de başladım hayıt suyuna. Bu arada size bir tecrübemi aktarayım. Ben 2 aralıkta yani 42. Günümde çift çizgiyi yakalamıştım testte. O gün olmadı. Silikleştiğini gün denemiştik. Aradan 14 gün geçti. Bugün 14. Günüm adet oldum. Bizim hücreler buluşamadı muhtemelen. Ovu işe yarıyor. Bu ay da kullanacağım ben. Hayıt suyu içiyorum ya belki bu ay 42. Güne kalmaz yumurtalama adetim bitsin testlere başlayacağım.
İnşallah canım, çift çizgi günü ve sonraki gün mutlaka ilişki olsunSelam kızlar benim bugün 16. Gün yumurtladım çift koyu çizgiyi yakaladım sadece inofolic ve glifor kullaniyorum inşallah tutar dua edin lütfen
Gebelik testi yaptın mı ?Bnm de 2 siydi ovülasyon ama adet olamadım hala. Hayıt suyuna ben de dün gece başladım bakalım hayırlısı
Kaç kere hiç çizgi yok. Stres yaptım ya gelmiyorGebelik testi yaptın mı ?
K Koala4Esrdbkkk Dea_Tacita15 kızlar bugün ben de başladım hayıt suyuna. Bu arada size bir tecrübemi aktarayım. Ben 2 aralıkta yani 42. Günümde çift çizgiyi yakalamıştım testte. O gün olmadı. Silikleştiğini gün denemiştik. Aradan 14 gün geçti. Bugün 14. Günüm adet oldum. Bizim hücreler buluşamadı muhtemelen. Ovu işe yarıyor. Bu ay da kullanacağım ben. Hayıt suyu içiyorum ya belki bu ay 42. Güne kalmaz yumurtalama adetim bitsin testlere başlayacağım.
Selam kızlar benim bugün 16. Gün yumurtladım çift koyu çizgiyi yakaladım sadece inofolic ve glifor kullaniyorum inşallah tutar dua edin lütfen
Aynen öyle yapıyorum çok mutlu oldum inşallah tutar rabbimin izniyleInşallah canım Allah yardımcın olsun:) Akışına bırak çocuk yapiyo gibi düşünme:)
Bugün degerlendirdim ayaklarımı havaya kaldırıp 15 20 dk bekledim inşallah bu çabalar boşa çıkmazİnşallah canım, çift çizgi günü ve sonraki gün mutlaka ilişki olsun
Bnm de 2 siydi ovülasyon ama adet olamadım hala. Hayıt suyuna ben de dün gece başladım bakalım hayırlısı[/QUOTE
Ne zamandır adet olamıyorsun gebelik idrarda hemen çıkmıyo ya ondan soruyorum ben bu bitkilerden ve etkilerinden biraz tırsıyorum acikcasi
Bugün degerlendirdim ayaklarımı havaya kaldırıp 15 20 dk bekledim inşallah bu çabalar boşa çıkmaz
Dün olmam lazımdı diye tahmin ediyorum ama zaten pko olduğı için çok da emin olamiyorum. Ama ovulasyondan 14 gün sonra adet olması lazım diyorlar. O da 16 sı oluyor
Kendiliğinden de oluyor bazen çok uzun zaman olmuyor. Ekim de kendiliğinden oldu. Bittikten lekelenmeler oldu enfeksiyon olmuşum dr fitil ve cyclo verdi onunla 18 Kasım da adet oldum. 29 Kasımda gittim 11 mm folikül vardı.Yine lekelenme oldu 2 Aralıkta gittim çatlamış bu lekelenmeler yumurtlama kanaması dedi. Ordan da 2 aralıkta yumurtladığımı biliyorum test kaç sefer yaptım yok maalesefNormalde adetin uzun aralıklarla olsa bile ilaçsız oluyosa şuan hayıt kullanma derim ben her ihtimale karşı canım. Bugün yarın olur bekle biraz daha gebelik ihtimaline karşı riske atma
Benim eşim alıştı artık yumurtlama günümü bile sorup duruyordu o yönden şanslıyım galiba benden çok o istiyor:) Ben öyle yapıyorum her seferinde eşim çok gülüyor :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?