Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar üzülmüyorum. Allah ister verir isterse vermez. Ben her şeye razıyım.

Soğan kürünü denedim ben bir ay, pek faydasını göremedim.

K Koala4 Esrdbkkk Dea_Tacita15 kızlar bugün ben de başladım hayıt suyuna. Bu arada size bir tecrübemi aktarayım. Ben 2 aralıkta yani 42. Günümde çift çizgiyi yakalamıştım testte. O gün olmadı. Silikleştiğini gün denemiştik. Aradan 14 gün geçti. Bugün 14. Günüm adet oldum. Bizim hücreler buluşamadı muhtemelen. Ovu işe yarıyor. Bu ay da kullanacağım ben. Hayıt suyu içiyorum ya belki bu ay 42. Güne kalmaz yumurtalama adetim bitsin testlere başlayacağım.

Bnm de 2 siydi ovülasyon ama adet olamadım hala. Hayıt suyuna ben de dün gece başladım bakalım hayırlısı

Kizlar merhaba; dun dr a gittim. Hsg sonucunu filan gosterdim hsg temiz bu ay yumurtlama sorunun oldugu icin igne baslayalim dedi. Adetin 2. Gunu dr gidecegim kan tahlili yapilacakmis ve igneye baslicaz. Dr, ben haplarin 20 yasinda birine faydali oldugunu dusunuyorum sen 31 yasindasin bu nedenle igneye baslayalim dedi. Yan etkileride olmasin filan dedi. Rapola ilaclari yazdi pazartesi alicam. Bakalim ne zaman adet olucam. Aklim allak bullak. Catlatma igmesi kullananlari filan okuyorum kimi memnun kimi memnun degil. Brn sogan suyu yaptim 2 kere 1 kez aslan pencesi ictim. Incir kurunu pkolular icin onemlediklerini okudum. Cunku kist denilen seylerin yumurta hucresi onlarda besleniyor buyuyor. Gerci anlamiyorum. Incir kuruyle hamile kalan pkolularda var anlamadim yani. Umutsuz mutsuzum. Hic olmayacakmis gibi gelmeye basladi

Tam benim düşündüğüm yoldasın:) 42.günde çizgiyi gördün ve 14 gün sonra adet oldun. Yani geç yumurtlama da olsa günü yakalarsan ve yumurta çatlarsa gebelik oluyo. Tabi her seferinde gebelik olusmuyo pko olmayanlarda olduğu gibi. Benim geçen ay akıntının en yoğun olduğu günden 14 gün sonra olmuştum tabi o zaman çok takip etmiyodum. Bu ay bakalim ne zaman olucak:) 29. Gundeyim

Dün olmam lazımdı diye tahmin ediyorum ama zaten pko olduğı için çok da emin olamiyorum. Ama ovulasyondan 14 gün sonra adet olması lazım diyorlar. O da 16 sı oluyor

Dün olmam lazımdı diye tahmin ediyorum ama zaten pko olduğı için çok da emin olamiyorum. Ama ovulasyondan 14 gün sonra adet olması lazım diyorlar. O da 16 sı oluyor

Normalde adetin uzun aralıklarla olsa bile ilaçsız oluyosa şuan hayıt kullanma derim ben her ihtimale karşı canım. Bugün yarın olur bekle biraz daha gebelik ihtimaline karşı riske atma

Normalde adetin uzun aralıklarla olsa bile ilaçsız oluyosa şuan hayıt kullanma derim ben her ihtimale karşı canım. Bugün yarın olur bekle biraz daha gebelik ihtimaline karşı riske atma
Kendiliğinden de oluyor bazen çok uzun zaman olmuyor. Ekim de kendiliğinden oldu. Bittikten lekelenmeler oldu enfeksiyon olmuşum dr fitil ve cyclo verdi onunla 18 Kasım da adet oldum. 29 Kasımda gittim 11 mm folikül vardı.Yine lekelenme oldu 2 Aralıkta gittim çatlamış bu lekelenmeler yumurtlama kanaması dedi. Ordan da 2 aralıkta yumurtladığımı biliyorum test kaç sefer yaptım yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…