Gebeliğe Hazırlık PKO VE OVULASYON TESTİ

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pko da lh seviyesi yuksek oldugu ve ovulasyinda lh tan bakildigi icin catlamis olacagini dusundugumuz yumurta catlamiyor olabilir. Bundan dolayi klomen vermistir belki. Ama bence klomenden once tuplere ve esinizin spermine baktirmaniz mantikli olurdu. Cunku klomende bi hormon ilaci sonucta. Tabi jeseye bakilip verildiyse bilmiyorum. Hayirlisi olsun en azindan bir yumirtalikta oldugu icin sevinmelisiniz

Canim ne alemdesin. Beta bakilim demis dr. Hayir haberlerin vardir umarim

Canım şimdi işten gelip test yaptım ovulasyon testi :) çizgi koyulaşmış bir önceki güne göre :)

Vuuuuuu cook sevindiimmm❤❤❤❤ ya inşallah devamı gelir daha da koyulaşır canım benim hergun yap testi lütfen inşallah olmuştur canım inan aşırı sevinirim:))))))

tek belirtim koku hassasiyeti başka hiç belirti yok
Kokuyu da şöyle anlatıyım eşim çamaşır aşmıştı kurutmalığa. Ben işten geldim odaya girince farkettim
Normalde eşim o kadar deterjan asla kullanmaz beni bile uyarır
Dedim ki o ne öyle aşırı bi koku gelio çamaşırlardan dün işte ...
Yooo dedi
Gel Allah aşkına kokla dedim .
İçeri geçtik zarla zorla koku aldı ben buram buram alıodum
İkincisi de hani tuvalete koku takıpsun yaa güzel köpüklü oluyo
Geçen ay kullandığımızda hiç rahatsızlık hissetmemiştim ama şimdi çok rahatsız oluyorum şifonu çektiğinde ...
Eşime dedim yoo dio
Bu belirti ilk kez bu ay oldu ama nerdeeee

Valla canım ovulsaydın testine çok güvendim ben ama bir aydır çift çizgi görmedim. Yumurtlama oluyor ama oluşan yumurta çatlamadığı için mi oluşuyor acaba. Sma çatlamasa adet görmezsin. Kafam karman çorman benimde. Adetleri düzenli olup tabi pko olanlar bana tam pko gibi gelmiyor yarım pko diyorum ben : ))) Üzme kendini olur. Demek ki rabbim için zamanı değil uğraşıyoruz biz ama nafile.

Canim ne alemdesin. Beta bakilim demis dr. Hayir haberlerin vardir umarim

Esrdbkkk sonuçlar ne oldu canim

Kızlar sonuçlar için hcg negatif Yani beklediğimiz gibi. Birde endometrium 6 mm, overler normal.
Adet gününde olmadan kan testi verdiğim için birde 2. Gün hormon testi vermem gerekecek.

Adetimi düzenlemek için Progynova diye bir ilaç verdi. 21 günlük draje ilaç. Kullanıp adet olup 2. Günü gideceğim. Çatlatma iğnesi filan kullanmayacak mıyım diye atladım tabi kendimi tutamadım :)) önce yumurtaları olgunlaştırmamız gerekiyor o daha sonra, glifora devam 3 kilo vermen çok iyi dedi.

Tabi bu ilacı biraz araştırdım netten. Gebelik önleyici değil östrojen hormonu verip adet gördüren bi ilaç. Kullanırken hamile kalanlar var, 2/3 ay sonra hamile kalanlar var. Kullanırken kilo alan, başı ağrıyan şişen var. Yan etkili bir ilaçmış vesselam..

Amma yazdım ha, bende durum bu kuzular. İlginize teşekkürler

pkoluolmak

Ayyy buna bende çok sevindim heyecan yaptım şimdi, hadi baktın mı ???

inşallah hamilesindir de şu mesajın yerini mutluluk mesajları alır canım. :))
Tamam ilk sana yazıcam valla :) olmasam bile destegin çok kıymetli :)

Bende meraklardayımmm biri hamileyimmm yazsın artık
Siftahı sen yap canım

bisey sirucam kardesim gliforu kac mglik kullaniyosun bende 500 mg ligi hic etki etmedi bu sene de o yuzden soruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…