Maalesef muayenesi yok. Zaten ben isten cikana kadar hastane kapaniyor. Is yerimle dr arasinda 60 km var. Takip icin baska hastaneye gitmem gerekli.Doktorunuzun muayenehanesi varsa is cikisi oraya gidip takip yapilabilir. Benim dr un var oraya gidiyorum canim
Pko da lh seviyesi yuksek oldugu ve ovulasyinda lh tan bakildigi icin catlamis olacagini dusundugumuz yumurta catlamiyor olabilir. Bundan dolayi klomen vermistir belki. Ama bence klomenden once tuplere ve esinizin spermine baktirmaniz mantikli olurdu. Cunku klomende bi hormon ilaci sonucta. Tabi jeseye bakilip verildiyse bilmiyorum. Hayirlisi olsun en azindan bir yumirtalikta oldugu icin sevinmelisinizBenim adetlerim çok düzenli günü bile şaşmaz ve hep böyle.dün doktora gittim bana vajinal usg baktı sağda pko var dedi.kilomda hiç yok.beş aydır bebek olmuyor ve ovulasyon testini de kullandım beş aydır bende bariz iki gün üst üste çift koyu çizgi çıkıyordu hatta t daha koyu oluyordu.sonra silikleşiyordu.yani teste göre her ay yumurtlamam da oluyordu.ama usg de pko çıktı sağda ve klomen başladı günde iki kez on gün kullanıcam ben anlamadım hala yumurtlamam olmasa o test niye iki gün pozitif çıktı
Canim ne alemdesin. Beta bakilim demis dr. Hayir haberlerin vardir umarim
Ay valla ne güzel konuşuyorsun canım yaa inşallah ama Arada test yaptım negatifti hep.Geldim şimdi overler normal, hormon testi istedi bide betahcg bakalım dedi :) Öğleden sonra gidicem sonuçlarımla. Bakalım ne diyecek. Zaten içeri girdim bi of çektim diyor ki çok dertlisin sen başla anlat bakalım ne oldu :)) Sorun da o hiç bişey olmadı ne mens oldum ne gebe kaldım hiç bişey yok dedim gülerek, sonra bi kahkaha koptu odada hepimizden Bu Dr beni inanılmaz rahatlatıyor ya doktor çok önemli çok relaks bayılıyorum adama
Kan sonuçlarından sonra yazarım canım yeni tedavimiziGönül ister ki test pozitif çıksın havalara uçalım ama sanmıyorum..
Canım şimdi işten gelip test yaptım ovulasyon testi :) çizgi koyulaşmış bir önceki güne göre :)Şu cümlen bile beni ne kadar mutlu etti bi bilsen:) inşallah canım çok beklemeden hepimiz bu güzel duyguyu tadariz:) değerlendiricem son gunuzaten sanki ovu testini boş yere yapıyorum testi yapmama rağmen ve koyu cizgi görmesem de gün aşırı çalışıyoruz bence kendinden de umudu kesme doktor takibinde ol daha bilinçli bi şekilde ilerle. Birde doktor biraz şans işi ama düzgün moral verebilecek bir doktor olsun çok yorum okudum gördüğüm bu. Bizde eşim olsa da olur olmasa da olur modunda ve çok onemsemiyo o hatta 3 hafta onc3sine kadar istemiyodu şuan benim isteğimle istiyo. O yüzden ben akışına bıraktım bir süre. Normal yolla da ihtimalimiz var sonuçta. Geciktirmek istemiyorsan diret doktor takibi daha mantıklı canim
Canım şimdi işten gelip test yaptım ovulasyon testi :) çizgi koyulaşmış bir önceki güne göre :)
İnşallah canım yarın doktora gideceğim zaten kan testi yaptıracağımVuuuuuu cook sevindiimmm❤❤❤❤ ya inşallah devamı gelir daha da koyulaşır canım benim hergun yap testi lütfen inşallah olmuştur canım inan aşırı sevinirim:))))))
İnşallah canım yarın doktora gideceğim zaten kan testi yaptıracağım
Misafirler var şimdi gece bakayım :)Ayy süper olur:))) hcg testin var mı canım idrarda baksana bi belki silik te olsa cikar
Misafirler var şimdi gece bakayım :)
Tamam ilk sana yazıcam valla :) olmasam bile destegin çok kıymetli :)Tamam canım haberdar et :))
Tamam ilk sana yazıcam valla :) olmasam bile destegin çok kıymetli :)
Benim adetlerim çok düzenli günü bile şaşmaz ve hep böyle.dün doktora gittim bana vajinal usg baktı sağda pko var dedi.kilomda hiç yok.beş aydır bebek olmuyor ve ovulasyon testini de kullandım beş aydır bende bariz iki gün üst üste çift koyu çizgi çıkıyordu hatta t daha koyu oluyordu.sonra silikleşiyordu.yani teste göre her ay yumurtlamam da oluyordu.ama usg de pko çıktı sağda ve klomen başladı günde iki kez on gün kullanıcam ben anlamadım hala yumurtlamam olmasa o test niye iki gün pozitif çıktı
Canim ne alemdesin. Beta bakilim demis dr. Hayir haberlerin vardir umarim
Esrdbkkk sonuçlar ne oldu canim
Benim hiç ümidim kalmadı 2 gündür test yapıyordum negatif çıktı hep olsa çıkardı ya bence bu ayda hamile değilim bi de hissediyormuş insanlar baksana ben de his falan kalmadı. Bu sabah yapmadım bile. Yarın doktora gideceğim zaten 54 gün oldu hala adet olmadım. canım inanılmaz sıkkın
Tamam ilk sana yazıcam valla :) olmasam bile destegin çok kıymetli :)
bisey sirucam kardesim gliforu kac mglik kullaniyosun bende 500 mg ligi hic etki etmedi bu sene de o yuzden soruyorumKızlar sonuçlar için hcg negatif Yani beklediğimiz gibi. Birde endometrium 6 mm, overler normal.
Adet gününde olmadan kan testi verdiğim için birde 2. Gün hormon testi vermem gerekecek.
Adetimi düzenlemek için Progynova diye bir ilaç verdi. 21 günlük draje ilaç. Kullanıp adet olup 2. Günü gideceğim. Çatlatma iğnesi filan kullanmayacak mıyım diye atladım tabi kendimi tutamadım :)) önce yumurtaları olgunlaştırmamız gerekiyor o daha sonra, glifora devam 3 kilo vermen çok iyi dedi.
Tabi bu ilacı biraz araştırdım netten. Gebelik önleyici değil östrojen hormonu verip adet gördüren bi ilaç. Kullanırken hamile kalanlar var, 2/3 ay sonra hamile kalanlar var. Kullanırken kilo alan, başı ağrıyan şişen var. Yan etkili bir ilaçmış vesselam..
Amma yazdım ha, bende durum bu kuzular. İlginize teşekkürler
bisey sirucam kardesim gliforu kac mglik kullaniyosun bende 500 mg ligi hic etki etmedi bu sene de o yuzden soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?