Pko ve kilo verme

nazengullll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2022
86
35
27
Pkolu olup 25-30 kilo civarı , kendi yöntemlerini kullanarak doktora gitmeden evde kilo verenler var mı ? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ?

Pkolu olup 25-30 kilo civarı , kendi yöntemlerini kullanarak doktora gitmeden evde kilo verenler var mı ? Tecrübelerinizi benimle paylaşır mısınız ?
O kadar değil ama evde kendim baya bir kilo vermiştim yalnız diyetisyen eşiğinde kilo vermek daha doğru olur. Özellikle pkos konusunda deneyimli bir diyetisyen bulmanızı tavsiye ederim

Ben 1 ayda 10 kilo verebiliyorum ve pko var doktor bile şaşırıyor çok hızlı kilo alıp veriyorum malesef almasam iyi ama göbek bel cevresi hemen genişliyor şu an 55 kılıyorum 50 kiloya düştükten sonra tedaviye devam edicem geçen ay 62 kilo çıktım haplar igneler derken yine 60 kiloyu geçmişim fark etmedim neyse doktor kilo ver dedi 2 kilo falan ben 4 kilo verdim ama bu ay da doktora gitmedim hedefim 50 kilo olup gitmek pkolu biri olarak nasıl kilo verdiğini anlatabilirim zor ama dayanabilirsen çok kolay ve hızlı kilo verebiliyorsun ☺️ gerçi benim sorunum 54 kilo olsam bile göbegim oluyor az da olsa oda gitse mutlu olucam

X