• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pko ve hamilelik süreci

eylemx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2013
377
6
48
İstanbul
arkadaşlar aranızda yeni sayılırım..2 aydır pkolu olduğumu biliyorum ama 9 aydır çocuk istiyoruz..öğrendiğimden beri çok araştırma yaptım genel olarak okuduğum pkolu hamilelerin riskli hamilelik grubunda olduğu..pkolu olupta hamile kalanlar bu konuda yardımcı olabilirler mi acaba..

pkolu anne yok mu acaba sorumu duyan..
arkadaşlar bir de bugün yumurta takibi için doktora gittim aylık ücret 350 lira dedi..
yaptıran varsa ücret konusunda yardımcı olabilir mi..

canım ben varım çok şükür sorun tam olarak ne yardımcı olayım

tatlım bende varım yardımcı olurum elimden geldiğince.. 17 yaşımdan beri pko lu olduğumu biliyorum.. bnde 2.5 senedir çocuk konusuyla uğraştım 3,5 yıllıkta evliyim..Allahıma şükürler olsun hamilelik sürecinde şimdiye kadar hiç bişey yaşamadım başta düşük teklikem oldu bi süre yatarak geçirdim ama sebebi hamile olduğumu geç farkettim (sürekli adet geçikmesi yaşadığım için).. ve şunuda söyliyim canım çok kafana takma bn unuttuğum bir anda yaşadım bu mutluluğu aklımdan silmiştim bi süreliğine.. çünkü 3 defa aşılama 2 defa tüp bebek yaptırdık olmadı yorulmuştum ara verdik herşeye.. bir tane bile hap vitamin kullanmıyodum 7 aydır doktora gitmiyodum. Allahımın işi mucizesini verdi doğal yoldan.. arkadasımın ısrarı üzerine test yaptık (yapmak istemedim eczeneden testi aldık 4 saat sonra yaptım) iyikide yapmısım farkında olmadan bebeğimi kaybedebilirdim.. :18: Allahım inşallah tamamına erdirirde mutluluğumuzu yarım bırakmaz.. İnşallah kısa zaman da sana bunları yaşatsın..

amin canım..Allahım isteyen herkese nasip etsin..ben öğrendiğimden beri çok fazla kafama takıyorum ve stres yapıyorum yapmamam gerektiğinin farkındayım ama engel olamıyorum kendime tabi başka durumlarda oluyo arada..sürekli araştırma peşindeyim dediğin gb kendime unutturayım diyorum ama yapamıyorum..şimdi de bunu çok merak ediyorum olurda hamile kalırsam öğrenene kadar geçen süre içinde bişey olmasından korkuyorum..internetten araştırmalarım da bunun üstüne destek oldu..gerçekten böyle bi sorun oluyo mu bunu yaşayanlardan öğrenmek istedim..cevabın için çok teşekkürler..

Back