Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Sağlıklı bir şekilde ilerler gebeliğiniz umarım sorunsuz bir şekilde kucağıniza alirsinizMerhabalar pko hastasıyım ilk tedavi ve aşılamayla hamile kaldım bugün hamile olduğumu öğrendim inş isteyen herkese ve bu hastalıkta olan herkese umut ışığı olur mevlam dilerse herşey olur çok dua etmek lazım
- 23 Kasım 2018
- 42
- 4
- 86
- 33
ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH HAYIRLISIYLA SAĞLICAKLA KUCAGINAZI ALMAYI NASIP ETSİN :) BENDE BU HAFTA BASLADIK BİRAZ BAHSEDEBİLİRMİSİNİZ BİZLEREDE YARDIMCI OLUR BELKİ BENİM İĞNEYLE BUYUTME OLUYOR BUGUN İĞNENIN 3 GÜNÜMerhabalar pko hastasıyım ilk tedavi ve aşılamayla hamile kaldım bugün hamile olduğumu öğrendim inş isteyen herkese ve bu hastalıkta olan herkese umut ışığı olur mevlam dilerse herşey olur çok dua etmek lazım
- 2 Mayıs 2021
- 92
- 37
- 18
- 34
Belirti yaşamışmıydınızMerhabalar pko hastasıyım ilk tedavi ve aşılamayla hamile kaldım bugün hamile olduğumu öğrendim inş isteyen herkese ve bu hastalıkta olan herkese umut ışığı olur mevlam dilerse herşey olur çok dua etmek lazım
- 8 Nisan 2018
- 991
- 353
- 103
Ay canım benim hayatımı yazmıştın bende bugün öğrendim ilk klomen denememdi hakkımızda hayırlısı olsun isteyen herkese nasip olur inşallahMerhabalar pko hastasıyım ilk tedavi ve aşılamayla hamile kaldım bugün hamile olduğumu öğrendim inş isteyen herkese ve bu hastalıkta olan herkese umut ışığı olur mevlam dilerse herşey olur çok dua etmek lazım
Göğüslerimde ağrı dışında bir belirtim yokBelirti yaşamışmıydınız
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için, Allah evladınızı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGöğüslerimde ağrı dışında bir belirtim yok
Kasıklarımda çok şiddetli ağrılar oldu bir kaç gün sonra 15. Günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 28. Günü kan tahlili verdim 8340 çıktı ve bir kaç gün sonra hastaneye gittim 6 haftalık hamileyim bebeğimin kalbinin sesini de duydum çok şükür böyle işteİlk aşılama yaptırdığınız ve test verene kadarki günlerinizde nasıl şeyler hissettiniz acaba?
- 2 Mayıs 2021
- 92
- 37
- 18
- 34
Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inş. kim istiyorsa nasip etsin inş. çok mutlu oldum :) darısı başımızaKasıklarımda çok şiddetli ağrılar oldu bir kaç gün sonra 15. Günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 28. Günü kan tahlili verdim 8340 çıktı ve bir kaç gün sonra hastaneye gittim 6 haftalık hamileyim bebeğimin kalbinin sesini de duydum çok şükür böyle işte
Merhaba gözünüz aydın sizin adınıza çok çok sevindim sağlıkla kucağınızıda alın inşallah siz aşılamanın 15.günü mü yaptınız ilk testinizi acabaKasıklarımda çok şiddetli ağrılar oldu bir kaç gün sonra 15. Günü idrar testi yaptım pozitif çıktı 28. Günü kan tahlili verdim 8340 çıktı ve bir kaç gün sonra hastaneye gittim 6 haftalık hamileyim bebeğimin kalbinin sesini de duydum çok şükür böyle işte
- 14 Eylül 2021
- 10
- 3
- 1
- 30
bende pkoluyum ve bu ay klomen kullanımına başladım aşılama için için sizin adınıza çok sevindim pko olunca aşılamaya tutma ihtimali çok zor diyorlardı ümit oldunuz banaMerhabalar pko hastasıyım ilk tedavi ve aşılamayla hamile kaldım bugün hamile olduğumu öğrendim inş isteyen herkese ve bu hastalıkta olan herkese umut ışığı olur mevlam dilerse herşey olur çok dua etmek lazım