pko ve diaformin hakkında acil bilgilerinize ihtiyacım var

muhammedimingamzesiyim

bittim gözün aydın
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2008
4.150
8
356
mrb arkadaşlar 1 ay sonra evliliğim 5.yılını dolduruyor.ilk evlendiğimde 3 aylık doğum kontrol iğnesi vurundum.o iğneden sonra 2 ay içinde yaklaşık 20 kilo aldım aşırı derecede tüylenme oluştu.sadece 1 kez vurundum bidahada hiçbir şekilde korunmadım 9 ay hiç adet görmedim sonra geldi ama düzensiz yıllardır.1 kere dr gittim adını hatılamıyorum ama bana bi hap verdi yuvarlak bi süre birazını bi süre birazını kullanıyorsun iki renk oluyor haplar hapı bırakınca adet görüyorsun ondan kullanmaya başladım ama (eşim evlendikten sonra gitti askere ozaman askerden izne geleceği için) yarım bırakmak zorunda kaldım.daha sonrada maddi manevi imkansızlıklar nedeniyle dr gidemedim.eskiden üstüne düşmemiştim ama yaşıtlarım 2.çocuklarını alınca kucağına yaklaşık 3 yıl sonunda ilk defa bugün dr gittim ultrasonla baktı ve pko olduğunu söyledi kan verdim hormonlarıma bakılacak sonuçlarını henüz almadım ama kilo vermem gerektiğini söyledi1.60 boyunda 85 kilodayım.diaformin isimli bir ilaç verdi.gelecek ay tekrar çağırdı .şimdi sizlere en önemli sorum dr diaformini ne kadr kullanmam gerektiğini söylemedi günde kaç tane almalıyım.ve kilo vermek için bildiğiniz diyetler varsa yardımcı olun lütfenbende bebeğimi istiyorum hemde çok

Gecmisolsun. Allah yardımcın olsun bu uzun yolda. Onceden kullandığın renkli dediğim ilaç sanırım cyclo progynova. Cok uzun süre ben de kullanmıştım. Diaformini de bir süre kullandım, pko larda etkili ve ayrıca insinin direncini dengeliyor. Diaformin cok sarsan ve yan etkileri olan bir ilaç o yüzden genelde Dr lar yarım tabletle başlatıp haftada 1 yarım tablet artirip günde 2 tablete kadar çıkarıyorlar. Yani yarım tablet ilk hafta, 2. Hafta yarım sabah yarım aksam, 3. Hafta yarım sabah bir tablet aksam, 4. Hafta bir tablet sabah bir tablet aksam alacaksınız. Sizde de oyle olur mü bilmiyorum beni cok etkilemişti ve genelde oyle oluyordu zaten otomatikmen iştahınız kesiliyor. Ben kendiliğimden kilo vermiştim. Allah önce saglık sonra bebek nasip etsin

çok teşekkür ederim ilk kez bugün attım şuanda bi yan etkisi yok sonradan olurmu bilmiyorum .ay inşallah kessin şu iştahımıda vereyim bian önce kilolarımı .pko deneyimi olan arkadaşlarda sizin gibi bana yazarlarsa çok sevinirim.hangi işlemlerden geçmem gerekecek neler olacak bilmek istiyorum hiçbişi bilmemek insanı umutsuzlaştırıyor

Biliyorum bu laf cok klasik olacak ama her şeyim olduğu gibi hamileliğin de hayırlısını iste, ben her istediğimde hamile kaldım ama 3 kere kayıp yasadım. Her zaman hemen hamile kalmak ta hayırlı olmayabiliyor. Bence Diaformin adetlerini düzene sokar ve hayırlısıyla hamile kalırsın hic sıkma canını

tşk ederim sizin içinde çok üzüldüm allah sizede güç ve sabır versin inşallah.hakkımızda herşeyin hayırlısı olsun.diarofmini günde 1 tane atıyorum ben öyle belli bir yanetkisinide görmedim şimdilik.diaforminin adet düzenleme etkkisi olduğunu bilmiyordum varmı öyle bi etkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…