- 12 Ağustos 2008
- 4.150
- 8
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
mrb arkadaşlar 1 ay sonra evliliğim 5.yılını dolduruyor.ilk evlendiğimde 3 aylık doğum kontrol iğnesi vurundum.o iğneden sonra 2 ay içinde yaklaşık 20 kilo aldım aşırı derecede tüylenme oluştu.sadece 1 kez vurundum bidahada hiçbir şekilde korunmadım 9 ay hiç adet görmedim sonra geldi ama düzensiz yıllardır.1 kere dr gittim adını hatılamıyorum ama bana bi hap verdi yuvarlak bi süre birazını bi süre birazını kullanıyorsun iki renk oluyor haplar hapı bırakınca adet görüyorsun ondan kullanmaya başladım ama (eşim evlendikten sonra gitti askere ozaman askerden izne geleceği için) yarım bırakmak zorunda kaldım.daha sonrada maddi manevi imkansızlıklar nedeniyle dr gidemedim.eskiden üstüne düşmemiştim ama yaşıtlarım 2.çocuklarını alınca kucağına yaklaşık 3 yıl sonunda ilk defa bugün dr gittim ultrasonla baktı ve pko olduğunu söyledi kan verdim hormonlarıma bakılacak sonuçlarını henüz almadım ama kilo vermem gerektiğini söyledi1.60 boyunda 85 kilodayım.diaformin isimli bir ilaç verdi.gelecek ay tekrar çağırdı .şimdi sizlere en önemli sorum dr diaformini ne kadr kullanmam gerektiğini söylemedi günde kaç tane almalıyım.ve kilo vermek için bildiğiniz diyetler varsa yardımcı olun lütfenbende bebeğimi istiyorum hemde çok