Gebeliğe Hazırlık Pko ve çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Merhaba hanimlar, 2 aydir klomen kullanmadan çatlatma iğnesi vuruluyorum.2 yumurtam vardı fakat sonuç yine hüsran. 9 aydir ugrasiyoruz.Sizlere sorum şudur ben her igneden sonra 12.ci veya 13.gün regl oluyorum(Normal döngümde böyle). Normalde igneden 14 gün sonra regl olunmaz mi gebelik yoksa? Yani acaba igne icin geçmi kalmış oluyoruz? Ardarda 3.ayda da igne kullanmak sakincali olabilir mi? Aşılamaya geçmelimiyiz? Sizler kacinci ignede hamile kaldiniz? Kaç iğneden sonra aşılamaya geçtiniz? Bu arada bende pko var fakat adetlerim cok duzenli,kilomda yok.Doktorum hic bir kan tahlili yapmadan teşhisi koydu.Doktorumu değistirmeli miyim?

Birde belirtmeyi unuttuğum kesinleşmiş bi yumurtamin kendiliğinden çatlayamama teşhiside yok.Doktorum riske atmamak icin çatlatma vuralim demisti 2 aydada.

Bende 9 aydır bebek istiyorum. İlk defa geçen ay gittim ve bana klomen verdi. 11. Gün gittim 2 yumurtan vardı 18 ve 19 mm de. Gebeliğini hızlandırmak istiyorum iğne vericem dedi. Pko oluşumu var dedi. Pko yumurtaların gelişmesine izin vermiyor. Doktor ondan böyle bi tedavi yöntemi uygulamış olabilir . Ama sen emin olmak için başka bir doktora da gidebilirsin

Merhaba hanimlar, 2 aydir klomen kullanmadan çatlatma iğnesi vuruluyorum.2 yumurtam vardı fakat sonuç yine hüsran. 9 aydir ugrasiyoruz.Sizlere sorum şudur ben her igneden sonra 12.ci veya 13.gün regl oluyorum(Normal döngümde böyle). Normalde igneden 14 gün sonra regl olunmaz mi gebelik yoksa? Yani acaba igne icin geçmi kalmış oluyoruz? Ardarda 3.ayda da igne kullanmak sakincali olabilir mi? Aşılamaya geçmelimiyiz? Sizler kacinci ignede hamile kaldiniz? Kaç iğneden sonra aşılamaya geçtiniz? Bu arada bende pko var fakat adetlerim cok duzenli,kilomda yok.Doktorum hic bir kan tahlili yapmadan teşhisi koydu.Doktorumu değistirmeli miyim?
Ben de pco var ama tahliller çok iyi sadece görüntüde pco var. Geçen yıl çatlatma iğnesi 2.ayında hamile kaldım ama kaybettik. 6 aydır tedavi görüyorum 5.çatlatma iğnesini vuracağız doktor hiç tüp bebek yada aşılama dan söz etmiypr sabredeceğiz basamak basamak gideceğiz diyor.

Çatlatma iğnesi den sonra hiç 14.Gün adet olmadım hep farklı günlerde adet oldum. 19.gün bile adet olduğumu biliyorum. Genelde 15-16 ama bende aşırı düzensiz adet vardı. Beş altı ayda gelmediği oluyordu. Şimdi en fazla 35gün döngüm

Back