Pko vardı şu an hamileyim ve belirtilerim

Glifor lami kilo verdin canim

Bende ilk ewlenmeden önce öğrenmiştim pko oldugumu yani 20 li yaşlarda ewlendim 6.ayimda kizima gebe kaldim şimdi 6 yasinda 2.çocuğu istedik ama 2dir düşük le sonuçlandı vardir Allahin bir bildiği ama ben hic insulin direnciyle ilgili ilac almadim simit bolgem dem iyice kilo aldim resmen yag kapladi ve gobegim yoktu simdi o da var 2 aylik gebe gibi alakası var mıdır kizlar bu kullandiginiz ilac duzene sokarmiki

1.65 boy 68.6 kilo yas 30 vaziyet bu ama kilodan basim dertte moralim bozuluyor once 62 63lere inmem lazim ama su yaglar sinir ediyor beni glifor demissiniz ben hic kullanmadim sadece kizken yasmin ile bi ilac daha vardi ismini hatirlayamiyirum onu kullanmistim duzene sokmuştu

Yanıtın icin teşekkür ederim canim ben birde kan ilaci kullanıyorum istahim da acik sadece hafif kilo olsa takmayacagim ama simit bolgesi cok kötü ne zaman diyete baslasam kilo alıyor istahim daha da artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…