Hayırlı olsun canım anlatHerkese merhaba, 3 ay önce ultrasonda yumurtalıklarımın pko görüntüsünde ancak hormonlarımda bir sıkıntı olmadığını öğrendim. 3 ay denedik ve doktor adetime 1 hafta kala kan testi yapmak istedi sonuç hamileyim. Bu aşamada uyguladıklarımı sizlerle paylaşmak isterim.
Herkese merhaba, 3 ay önce ultrasonda yumurtalıklarımın pko görüntüsünde ancak hormonlarımda bir sıkıntı olmadığını öğrendim. 3 ay denedik ve doktor adetime 1 hafta kala kan testi yapmak istedi sonuç hamileyim. Bu aşamada uyguladıklarımı sizlerle paylaşmak isterim.
Hayırlı olsun.. bendeAdet düzensizliğiniz varsa her sabah aç karnına ve diğer ana öğünlerden önce civanperçemi için
Hayırlı olsun.. bendelolita555 senin gibi asla regli olamayn bir Pkoluyum.. Belkide ilaçsız hayatımda sadece 4-5 kere zamanında kendiliğinden gelmiştir.bende glifor kullandım,kilolu değilim ama genede biraz kilo verdim ve sürekli 2*2 şeklinde inofolic şase kullandım..Sonra doktorum gliforu bırakalım dedi son 7 aydır sadece inofolice devam ettim.sonuç 15inde hamile olduğumu öğrendim.İnşallah bu sefer tutunur kuzumm, çünkü bundan önce bi kaybım oldu Kalp sesini duyayım ozaman ancak bi oh diyebilicem.
kullanmaya devam et canım bende aman içiyom ama nereye kadar çatlatma tedavisi başlasın artık diyerek gitmiştim doktora.Glifor ve inofolic ikisini az kullandım 3 ay falan sonra hamile kaldım ama olmadı..düşükten sonra sadece inofolic devam ettim . TSHım lise ve üni yıllarımda hep kötüydü şimdi hatırlamıyorum kaçtı..hatta troid nedeniyle levotiron falan kullandım ama nedense iş güç düzene girince kendiliğinden düzeldiler..fakat reglim hiç düzelmedi.Ay ins tutunur cnim.sende bana umut oldun ne guzel.bende glukofen ve sase kullaniyorum zaten suan.sase 1 aydir glukofen hazirandan beri.birde eutrox tiroid ilaci iciyorum.senin kac tsh?birde nzamandir iciyosun gliforla saseyi?
Hayırlı olsun.. bendelolita555 senin gibi asla regli olamayn bir Pkoluyum.. Belkide ilaçsız hayatımda sadece 4-5 kere zamanında kendiliğinden gelmiştir.bende glifor kullandım,kilolu değilim ama genede biraz kilo verdim ve sürekli 2*2 şeklinde inofolic şase kullandım..Sonra doktorum gliforu bırakalım dedi son 7 aydır sadece inofolice devam ettim.sonuç 15inde hamile olduğumu öğrendim.İnşallah bu sefer tutunur kuzumm, çünkü bundan önce bi kaybım oldu Kalp sesini duyayım ozaman ancak bi oh diyebilicem.
Teşekkür ederim inşallah seninde olur bir an önce hayırlısıyla.. Fazla kendimizi dinlemememiz lazım aslında ben de hep ay kasıklarım ağrıyo benim, ay dur göğüslerimde sanki ağrıyo gibi.... vs. diye diye kendimi çok dinliyordum..kaybımdan sonra bıraktım o tarz şeyleri. erkenden test falan yapmaz olmuştum artık.. Panik yapmayın stres yok her şey güzel olacak inşallah :)Canım Rabbim hayırlıca sağlıkla kucağına alacağın günlerini nasip etsin sana inşallah... Pkolu görünce ister istemez dayanamıyorum kaderdaşlarım diyebende de var bu ay klomen kullandım bekliyorum kasık ağrısından ölecem bugun test yaptm negatif adet günüm ayda yılda bir geldiği için günüm ne zaman bilmiyorum geçen ay 26idi. İki gün sonra yine test yapcam snra kan testi Allah yardımcımız olsun kucağımız boş kalmasın inşallah... Dualarım seninle
Teşekkür ederim inşallah seninde olur bir an önce hayırlısıyla.. Fazla kendimizi dinlemememiz lazım aslında ben de hep ay kasıklarım ağrıyo benim, ay dur göğüslerimde sanki ağrıyo gibi.... vs. diye diye kendimi çok dinliyordum..kaybımdan sonra bıraktım o tarz şeyleri. erkenden test falan yapmaz olmuştum artık.. Panik yapmayın stres yok her şey güzel olacak inşallah :)
Adetlerın kendılıgınden gelmıyor mu hıc? Yoksa sadece ılacla mı adet oluyorsun canım?Bende pkoyum cnim.hemde asla kendi adet olamayan pkosenin duzenlimiydi adetlerin kendimi gelirdi?benimde normal hormonlarim doktorlara gore ama adet olamiyorum (( 2asilama oldum negatif
Adetlerın kendılıgınden gelmıyor mu hıc? Yoksa sadece ılacla mı adet oluyorsun canım?
Benım de adetlerım duzensız, kendı kendıne gelıyor ancak duzensız oldugu ıcın endıselenıyorum..
Hangı ılacı kullanıyorsun canım?Seninki gene iyi canim benim hic gelmiyor kendisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?